Verduurzamingsfonds Zakelijke Hypotheken Overijssel

Verduurzamingsfonds Zakelijke Hypotheken Overijssel

Wilt u als ondernemer in Overijssel uw pand verduurzamen en zoekt u een vlotte manier om uw doelstellingen te financieren? In samenwerking met Energiefonds Overijssel is er binnen Mogelijk een speciaal financieringsfonds opgericht: het Verduurzamingsfonds Zakelijke Hypotheken Overijssel. Vanuit dit fonds kunnen wij u als ondernemer in Overijssel financieren.

Energiefonds Overijssel en Mogelijk financieren u samen
Bij Mogelijk sluiten ondernemers hun zakelijke hypotheek, deze worden normaal gesproken direct gefinancierd door private investeerders uit ons netwerk of vanuit het Mogelijk Zakelijke Hypotheken Fonds. Het Verduurzamingsfonds Zakelijke Hypotheken Overijssel is het eerste fonds waarmee specifiek verduurzamingsinitiatieven van ondernemers in Overijssel worden gefinancierd.

Financiering door Mogelijk: snel en efficiënt
Bij Mogelijk begrijpen we dat ondernemers baat hebben bij een snel en soepel financieringsproces. Als u eenmaal besloten hebt de verduurzamen, dan wilt u natuurlijk kunnen doorpakken. Wij kunnen u snel laten weten wat de mogelijkheden zijn en welke leensom haalbaar is. Het enige wat wij in eerste instantie van u nodig hebben zijn enkele contactgegevens en uw wensen. Vul uw gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Ja, ik wil verduurzamen

Het Verduurzamingsfonds Zakelijke Hypotheken Overijssel voor:

 • Verbouwing en verduurzaming
 • Herontwikkeling

Voordelen Verduurzamingsfonds Zakelijke Hypotheken

 • Snelle realisatie
 • Leensommen vanaf € 25.000,-
 • Vaste looptijd
 • ……… <aanvullen>

Mogelijkheden voor verduurzaming
Er zijn talloze manieren om uw bedrijfspand te verduurzamen. Denk aan het verbeteren van isolatie, installeren van zonnepanelen, gebruik van warmtepompen, groene daken, en nog veel meer. Het Verduurzamingsfonds Zakelijke Hypotheken Overijssel biedt de mogelijkheid om deze initiatieven te financieren met ondersteuning van Energiefonds Overijssel.

Verlaag uw kosten en verhoog de waarde van uw pand
Het belang van verduurzaming voor bedrijfspanden kan niet genoeg worden benadrukt. Ten eerste draagt het bij aan een groenere toekomst door de ecologische voetafdruk te verkleinen. Maar ook economisch gezien biedt verduurzaming voordelen. Het verlaagt de operationele kosten op lange termijn en verhoogt de waarde van het vastgoed. Bovendien is er al geruime tijd een wettelijke noodzaak om te verduurzamen vanwege steeds strengere regelgeving als het gaat om milieunormen en duurzaamheid.

Gemakkelijke weg naar verduurzaming
Streeft u naar een groenere toekomst en wilt u uw bedrijfspand verduurzamen? Onderneemt u in Overijssel, dan kunt u vanuit het Verduurzamingsfonds Zakelijke Hypotheken Overijssel gefinancierd worden.

Dit is uw kans om snelheid, deskundigheid en financiering te combineren en een duurzamere onderneming te realiseren. Laat uw gegevens hier achter of bel ons nu direct: 0346 – 250 171, wij staan u met plezier te woord!

We helpen u graag verder

Ik wil lenen

Sluit een zakelijke hypotheek af

 • Boetevrij aflossen
 • Onderpand belangrijker dan uw jaarrekening
 • Snelle realisatie
 • Lage aflossing

Ja, ik wil een zakelijke hypotheek

Ik wil geld uitlenen

met veel zekerheden en aantrekkelijke rente

 • 6% - 7,75% rendement per jaar
 • Eerste recht van hypotheek
 • Eigen inbreng van de debiteur
 • Vastgoed als veilig onderpand

Ik wil geld uitlenen

Of kom naar één van onze kennissessies.

Totaal gefinancierd:
€ 
Aantal gefinancierde objecten:
U kent ons o.a. van:
Terug naar het overzicht

HomeBlogVerduurzamingsfonds Zakelijke Hypotheken Overij...