Fonds 10 nog geopend tot en met 12 juli. Lees hier meer of meld u direct aan
Direct contact

Neem gerust contact met ons op, wij staan met plezier voor u klaar.

Algemeen
0346 – 250 171
Fondsbeleggen
0346 – 264 664
Boekhouding
0346 – 796 154

Onze partners

Of het nu gaat om ons betaalproces, het verzamelen van de juiste gegevens of het taxeren van uw pand; wij willen dat processen zo eenvoudig en soepel mogelijk verlopen.

Betaalinstelling GoCredible

De betaling van de rente en aflossing voor de rechtstreeks financieringen in de Ondernemershypotheek verloopt via een door De Nederlandsche Bank vergunde betaalinstelling: Go Credible. GoCredible incasseert maandelijks rente en aflossing bij ondernemers op een bankrekening van een stichting derdengelden en stort deze bedragen vervolgens door naar de investeerder. Zo wordt de betaalstroom gescheiden van de bedrijfsvoering van Mogelijk.

Identiteitscontrole met Onfido

Onfido is een oplossing voor identiteitscontrole op afstand. Dankzij Onfido kunnen we snel en digitaal uw identiteit controleren.

Makkelijk gegevens delen met de Ockto-app

Wilt u geld lenen of uitlenen, dan hebben wij verschillende gegevens van uw nodig. Denk aan gegevens van de Belastingdienst. Om het u makkelijk te maken, werken we samen met Ockto.

Landelijk netwerk aan taxateurs

Vastgoedbeleggers die een financiering willen afsluiten voor hun woning of appartement voor de verhuur, kunnen de Verhuurhypotheek afsluiten. Voor het aanvragen van de Verhuurhypotheek is een taxatierapport nodig. Mogelijk werkt samen met een landelijk dekkend netwerk aan taxateurs die de taxaties kunnen uitvoeren.

Overzicht en inzicht in onze leningportefeuille

Bij Mogelijk financieren private investeerders al vanaf 2016 de zakelijke hypotheken van ondernemers. Door de jaren heen is natuurlijk een flinke portefeuille opgebouwd. Wij bieden u graag transparantie en geven u graag inzicht in de portefeuille van de directe financieringen.

Bekijk leningportefeuille