Fonds 10 is nu geopend voor inschrijving. Kom naar een van onze kennissessies of lees meer over fondsbeleggen
Direct contact

Neem gerust contact met ons op, wij staan met plezier voor u klaar.

Algemeen
0346 – 250 171
Fondsbeleggen
0346 – 264 664
Boekhouding
0346 – 796 154

Financiering en herfinanciering van beleggingspanden

Verhuurhypotheek

Financieren jullie mijn object?

Een zakelijk pand laten financieren met een leensom vanaf € 50.000,-

Doe de quickscan

Ik wil overleggen
Hoeveel kan ik lenen?

 • Rente vanaf 5,60%

 • Aantrekkelijke voorwaarden

 • Aflossingsvrij tot 75%,
  aflostermijn: 30 jaar

 • Direct af te sluiten, met of zonder intermediair

Verhuurhypotheek rente bij Mogelijk

Financier nu uw beleggingspand of -portefeuille bij Mogelijk. Wij financieren tot 75% LTV en zeker niet alleen in grote steden. De Verhuurhypotheek van Mogelijk is aflossingsvrij tot 75% en we hanteren een aflostermijn van 30 jaar. Dat betekent zeer lage maandlasten! Vraag de Verhuurhypotheek direct aan, via uw financieel adviseur kan ook. Wij werken met alle intermediairs in Nederland. In de tabel hieronder vindt u de uitgangspunten van de Verhuurhypotheek. Let op: de exacte rente kan afwijken.

Rente vanaf 5,60%

 
LTV
< 50%
LTV
>50% - 60%
LTV
>60% - 65%
LTV
>65% - 70%
LTV
>70% - 75%
LTV
75% - 80%
3 jaar vast 5,80% 5,80% 5,85% 5,95% 5,99% 6,15%
5 jaar vast 5,60% 5,60% 5,65% 5,70% 5,75% 5,85%
7 jaar vast 5,65% 5,65% 5,65% 5,65% 5,70% 5,80%

*Let op: Deze rentes zijn indicatief, er kunnen geen rechten aan worden ontleend.

De Verhuurhypotheek van Mogelijk

Mogelijk heeft de voorwaarden van de Verhuurhypotheek aangescherpt met onder meer een lagere rente, verhoging van de leencapaciteit en een verlenging van rentevoorsteltermijn. Er ontstaan nu meer mogelijkheden met een zeer scherpe rente vanaf 5,60% per jaar voor vijf jaar vastZoekt u een financiering voor uw beleggingspand? Dien dan nu uw aanvraag in voor de Verhuurhypotheek. Wij financieren woningen en appartementen voor de verhuur in heel Nederland: van grote stad tot klein dorp. Ook voor verhuur aan gezondheidsfaciliteiten en verhuur aan overheids-of overheidsgerelateerde instanties is de Verhuurhypotheek interessant. Daarnaast zijn vakantiewoningen met permanente woonbestemming toegevoegd aan het soort objecten die Mogelijk kan financieren met de Verhuurhypotheek.

De Verhuurhypotheek

Financiering van woningen en appartementen voor de verhuur voor professionele vastgoedbeleggers.

 • Leensommen vanaf € 50.000,-
 • Maximale LTV 80%
 • Minimale eigen inbreng 20%
 • Looptijd: 3 - 30 jaar
 • Tot 75% aflossingsvrij
 • Aflostermijn 30 jaar
 • 10% van de initiële leensom per jaar boetevrij extra af te lossen
 • Taxatierapport noodzakelijk, bekijk taxateurs hier
 • Kosten: eenmalig 1% over de leensom, met een minimum bedrag van € 2.250,-. Via een tussenpersoon geldt er geen afsluitprovisie. Geen BTW van toepassing.

Doe de quickscan Verhuurhypotheek berekenen

De Verhuurhypotheek afsluiten

Het afsluiten van de Verhuurhypotheek kan volledig online of telefonisch met een van onze accountmanagers. De eerste stap is het invullen van de quickscan op onze website. Hiermee dient u in 1 minuut uw aanvraag in. U krijgt van ons direct een rente-indicatie. Op basis van de door u verstrekte informatie, ontvangt u vervolgens onze voorlopige offerte. Wilt u eerst kennismaken? Maak dan een afspraak, wij ontvangen u graag bij ons op kantoor in Breukelen en natuurlijk is een online afspraak ook mogelijk.

De Verhuurhypotheek in 4 stappen

1
Quickscan

Dien uw financieringsaanvraag in via een quickscan op de website, . U ontvangt direct per mail een rente-indicatie.

Doe de quickscan

Op basis van de door u verstrekte informatie ontvangt u van ons een voorlopige offerte.

U kunt op elk gewenst moment de taxateur opdracht geven tot taxatie. Als wij het rapport in bezit hebben, ontvangt u de definitieve offerte.

Hebben wij de ondertekende offerte binnen, dan kan de akte passeren bij de notaris. Gefeliciteerd, uw financiering is een feit! Op naar de financiering van uw volgende beleggingspand!

Goed om te weten over
De Verhuurhypotheek

Verhuurhypotheek oversluiten

Sluit uw verhuurhypotheek eenvoudig over bij Mogelijk. Loopt uw huidige financiering af of zoekt u betere voorwaarden? Bij Mogelijk kunt u uw beleggingspand eenvoudig herfinancieren. Doe de vrijblijvende quickscan en u hoort welke leensom haalbaar is op uw pand. Voor het oversluiten van de verhuurhypotheek is een taxatierapport nodig.

Verhuurhypotheek rente

De Verhuurhypotheek sluit u af tegen een rente vanaf 5,60%. De hoogte van de rente is afhankelijk van de gewenste LTV en rentevastperiode. De rentevastperiode is 3, 5 of 7 jaar. U  kunt online uw verhuurhypotheek berekenen. Zo krijgt u inzicht in uw maandlasten en indicatieve rente. 

Verhuurhypotheek is deels aflossingsvrij

De Verhuurhypotheek is aflossingsvrij tot 75%. De aflostermijn is 30 jaar. Ook is het mogelijk om 10% van de initiële leensom per jaar boetevrij extra af te lossen.

Werkkapitaal vrijmaken met Verhuurhypotheek

Heeft u behoefte aan werkkapitaal voor uw bedrijf? Door middel van herfinanciering van uw pand kunt u geld vrijmaken dat u kunt investeren in uw bedrijf of kunt aanhouden voor extra financiële flexibiliteit. Het vrijmaken van werkkapitaal met behulp van uw pand is vaak voordeliger dan een rekening-courant faciliteit bij de bank, en het heeft als bijkomend voordeel dat de looptijd vaststaat, zodat u precies weet waar u aan toe bent.

Huurprijs berekenen?

Weet u nog niet precies wat de waarde is van het vastgoed en vraagt u zich af wat een reële huurwaarde kan zijn voor het pand, inclusief WWS punten? Vraag dan hieronder gratis en vrijblijvend een property-scan aan via onze partner Stellax. De informatie heeft u vervolgens binnen vijf minuten in uw mailbox.

Huurprijs berekenen

Veelgestelde vragen

Voor wie is de Verhuurhypotheek?

De Verhuurhypotheek is bestemd voor professionele vastgoedbeleggers die een appartement of woonhuis voor de verhuur willen (her-) financieren.  

Welke objecten komen in aanmerking voor De Verhuurhypotheek?

De volgende objecten komen in aanmerking voor de Verhuurhypotheek:

 • Appartementen en woonhuizen voor de verhuur
 • Mixed-use voor de verhuur
LTV Limiet  Voorwaarden
80%

Het commerciële gedeelte is niet meer dan 40 procent van de waarde

75%

Het commerciële gedeelte is niet meer dan 50 procent van de waarde

70%

Het commerciële gedeelte is niet meer dan 60 procent van de waarde

Mogelijk financiert objecten door heel Nederland: van grote stad tot klein dorp. Overigens kunt u ook de Verhuurhypotheek afsluiten voor de financiering van verhuur aan gezondheidsinstellingen en verhuur aan overheids- of overheidsgerelateerde instanties. Vakantiewoningen met permanente woonbestemming zijn ook met de Verhuurhypotheek te financieren.

Wist u dat: Recreatiewoningen voor de verhuur kunnen via onze Ondernemershypotheek worden gefinancierd, ook op Curaçao en Bonaire.

Hoe sluit ik de Verhuurhypotheek af?

U kunt de Verhuurhypotheek volledige online afsluiten, uiteraard kan het ook persoonlijk bij ons op kantoor, dan lopen we de aanvraag samen met u door. Alles begint bij het doen van de vrijblijvende quickscan op de site. U ziet direct een rente-indicatie op uw scherm en deze ontvangt u ook in uw mailbox. Na ontvangst van uw stukken, sturen wij u onze voorlopige offerte, daarin vindt u alle voorwaarden die voor u van belang zijn. Na uw digitale akkoord op de voorlopige offerte, ontvangen we graag een taxatierapport. U kunt uw pand laten taxeren bij een van de taxateurs waar Mogelijk mee werkt. Aan de hand van het taxatierapport maken wij de definitieve offerte voor u op. Deze kunt u volledig digitaal ondertekenen. Nu kunt u bij de notaris passeren. Mogelijk werkt met alle notarissen in Nederland. Uw financiering is een feit!

Wilt u uw complete vastgoedportefeuille financieren of herfinancieren? Vul dan de quickscan in, wilt u liever het overzicht van uw portefeuille mailen, stuur dan een mail naar info@mogelijk.nl. Wilt u liever eerst persoonlijk overleggen? Bel ons dan op: 0346 – 250 171. We staan met plezier voor u klaar om de portefeuille en financieringswensen door te spreken.

Hoelang mag ik er over doen om mijn dossier te vullen voor rentebehoud in de Verhuurhypotheek?

Na het accepteren van de voorlopige offerte heeft u 4 weken om het dossier compleet en foutloos aan te leveren.

Mogelijk behoudt zich het recht om dit beleid aan te passen

Hoelang is een definitieve offerte geldig in de Verhuurhypotheek?

U heeft 3 weken de tijd om een definitieve offerte te ondertekenen in de Verhuurhypotheek. Daarbij komt ook dat u 12 weken na dagtekening van de offerte heeft om te passeren bij de notaris.

Dagtekening=de dag dat Mogelijk de offerte verstuurd**

Met welke taxateurs heeft Mogelijk een overeenkomst?

Voor het afsluiten van De Verhuurhypotheek is een taxatierapport nodig. Het taxatierapport moet afkomstig zijn van een taxateur waar Mogelijk een overeenkomst mee heeft en mag niet ouder zijn dan zes maanden. U kunt op elk gewenst moment een van de taxateurs benaderen om een taxatierapport te laten maken. De taxateur stemt zelf met u het proces, de prijs en de facturatie af.

Vind een taxateur

Must read voor vastgoedbeleggers

Download onze Must read voor vastgoedbeleggers met ervaringen en tips van experts. Zij leggen uit hoe het puntenstelsel werkt, waarom het slim is om ‘placeholder’ te worden en hoe u geld kunt vrijmaken voor uw volgende beleggingen.

Downloaden

Financieren jullie mijn object?

Doe de quickscan

De verhuurhypotheek is bedoeld voor vastgoedbeleggers voor financiering van zakelijk vastgoed voor de verhuur. Financieren kan vanaf €50.000,-.

Doe de quickscanHypotheek berekenen