Fonds 10 is nu geopend voor inschrijving. Kom naar een van onze kennissessies of lees meer over fondsbeleggen
Direct contact

Neem gerust contact met ons op, wij staan met plezier voor u klaar.

Algemeen
0346 – 250 171
Fondsbeleggen
0346 – 264 664
Boekhouding
0346 – 796 154

Onze klanten

Wie kan er bij Mogelijk terecht?

Mogelijk is er voor investeerders, beleggers, ondernemers, vastgoedbeleggers, projectontwikkelaars, institutionele partijen en uiteraard voor intermediairs.

Mogelijk brengt investeerders en beleggers die hun opgebouwde kapitaal willen laten renderen en ondernemers die op zoek zijn naar kapitaal bij elkaar. Mogelijk is er voor:

Investeerders en beleggers

Mogelijk is er voor investeerders en beleggers die kapitaalbehoud belangrijker vinden dan maximaal rendement. Investeerders en beleggers kunnen bij Mogelijk in de zakelijke hypotheken financieren van ondernemers. Daarbij vormt het vastgoed het veilige onderpand. Het financieren van zakelijke hypotheken is hét alternatief voor beleggen in vastgoed of aandelen. Investeren kan al vanaf € 25.000,-.

U kunt op twee manieren uw vermogen aan het werk zetten:
U kunt rechtstreeks investeren in de zakelijke hypotheek van een ondernemer of u kunt uw geld beleggen in een Mogelijk Zakelijk Hypotheken Fonds.

Alles over investeren en beleggen

Ondernemers

Bij Mogelijk kunnen ondernemers een zakelijke hypotheek afsluiten voor het (her)financieren van hun zakelijke pand. Ondernemers kunnen een zakelijk pand laten financieren met een leensom vanaf € 50.000,-. Dit geldt voor bedrijfspanden, winkels, kantoren, horecapanden, agrarische grond, project- of transformatiepanden. Bij Mogelijk vormt het vastgoed het uitgangspunt voor de financiering, dit is belangrijker dan uw jaarrekening. Wel zo prettig dus, ook voor startende ondernemers. De aflossing van de zakelijke hypotheek is relatief laag, dit geeft veel vrijheid.

Ondernemershypotheek Doe de quickscan

Projectontwikkelaars

Projectontwikkelaars die een object aankopen om dit te herontwikkelen, denk aan het transformeren van een kantoor naar woningen of een winkel naar appartementen, kunnen voor de financiering bij ons terecht. Ook kunnen wij nieuwbouwprojecten financieren. Wij werken met bouwdepots en verstrekken project- en transformatiefinancieringen met looptijden tussen de 3 en 36 maanden en leensommen vanaf € 50.000,-.

Ondernemershypotheek Doe de quickscan

Vastgoedbeleggers

Professionele vastgoedbeleggers kunnen hun woning of appartement voor de verhuur bij ons financieren of herfinancieren. Mogelijk verstrekt hypotheken vanaf vanaf € 50.000,-. Wij financieren in heel Nederland, Vlaanderen, Curaçao en Bonaire.

VerhuurhypotheekDoe de quickscan

Institutionele partijen

Als institutionele belegger, vermogensadviseur of -beheerder of family office zoekt u voortdurende naar beleggingsproducten die passen bij de vermogensdoelstellingen van uw cliënten. Mogelijk Vastgoedfinancieringen is dé partner voor wie in de alternatieve beleggingscategorie zoekt naar een beleggingsmogelijkheid waarbij vermogensbehoud, lage risico’s en een stabiel rendement voorop staan.

Info voor institutionele partijen 

Intermediairs

Mogelijk is de one-stop-shop voor vastgoedfinancieringen. Intermediairs die gebaat zijn bij een duidelijk en voorspelbaar proces waarbij vooral gedacht wordt in oplossingen, zijn bij Mogelijk aan het goede adres. Vastgoed zit in ons DNA en heeft 100% onze focus. Mogelijk verstrekt financieringen vanaf vanaf € 50.000,-.

Alles voor het intermediair