Fonds 10 is nu geopend voor inschrijving. Kom naar een van onze kennissessies of lees meer over fondsbeleggen
Direct contact

Neem gerust contact met ons op, wij staan met plezier voor u klaar.

Algemeen
0346 – 250 171
Fondsbeleggen
0346 – 264 664
Boekhouding
0346 – 796 154

(Her-) Ontwikkeling of transformatie van panden

Projectfinanciering

Financieren jullie mijn object?

Een projecfinanciering met een leensom vanaf € 50.000,-.

Doe de quickscan

Ik wil overleggen
Hoeveel kan ik lenen?

 • Leensom vanaf € 50.000,-
 • Aantrekkelijke voorwaarden
 • Snelheid en gemak
 • Financiering vanuit netwerk private investeerders

Projectfinanciering bij Mogelijk

Met een projectfinanciering van Mogelijk financiert u de aankoop, de transformatie, nieuwbouw, verbouw of herontwikkeling van een object. Uw plannen realiseren, dat vormt voor ons het uitgangspunt. Vastgoedontwikkeling zit in ons DNA, we kennen de kansen als geen ander. Dient u bij ons uw aanvraag in, dan weet u binnen 48 uur welke leensom haalbaar is. Onze vastgoedspecialisten bekijken onder andere uw financieringsbehoefte, het projectplan, de vergunningen en de bestemming. Bij de financiering van projecten werken we met bouwdepots. Een deel van de leensom wordt bij het passeren bij de notaris direct vrijgegeven. Het restant wordt in depot gehouden en keren we in verschillende termijnen uit. De administratie houden we voor u overzichtelijk en makkelijk. We snappen als geen ander dat u zich wilt richten op de realisatie van het project!

Projectfinanciering

Financiering van herontwikkeling of transformatie voor professionele vastgoedbeleggers. 

 • Leensommen vanaf € 50.000,-
 • Maximale leensom wordt bepaald na analyse van vastgoedspecialist
 • Looptijd: 6 maanden tot 5 jaar
 • Aflossen tot 50% LTV of 100% aflossingsvrij
 • Tussentijds aflossen mogelijk, met een minimum van 10% van de initiële leensom
 • Kosten: eenmalig 2,95% over de leensom, met een minimum bedrag van € 2.250,-. Geen BTW van toepassing.
 • Administratie/beheerkosten 0,375% per jaar. 

Doe de quickscan Zakelijke hypotheek berekenen

Projectontwikkeling zit in het DNA van Mogelijk

Bij Mogelijk kunt u vertrouwen op diepgaande kennis van projectontwikkeling. De vastgoedspecialisten die projecten beoordelen, herkennen en erkennen de kansen in vastgoed, zij hebben allen meer dan 20 jaar ervaring in vastgoed. Wij kennen de kansen, risico’s, eisen, contracten en alles met betrekking tot noodzakelijke vergunningen als geen ander. Bovendien snappen wij dat u gebaat bent bij een makkelijk proces, wij zetten alles op alles om u financiering snel en vakkundig voor elkaar te krijgen.

Een projectfinanciering in 6 stappen

1
Quickscan

Dien uw financieringsaanvraag in via de website, per mail of telefonisch.

Doe de quickscan

U hoort binnen 48 uur of wij uw object kunnen financieren.

We ontvangen u op kantoor en bespreken de mogelijkheden. U ontvangt de offerte die u indien gewenst direct kunt ondertekenen. We ontvangen van u graag een aantal stukken ter onderbouwing van de aanvraag.

Het object wordt gepubliceerd op ons platform óf beoordeeld door het fondsteam om opgenomen te worden in het Zakelijke Hypotheken Fonds.

Een investeerder claimt uw object of de fondsmanager neemt uw aanvraag op in het fonds.

U ondertekent enkele documenten, gaat tekenen bij de notaris en u kunt door met ondernemen!

Goed om te weten over
de projectfinanciering van Mogelijk

Projectfinanciering oversluiten

Bij Mogelijk kunt u moeiteloos de financiering voor uw project oversluiten. Of u nu een nieuwe financiering nodig heeft voor uw huidige project of op zoek bent naar betere voorwaarden, bij Mogelijk kunt u uw project eenvoudig financieren. Ontdek de mogelijkheden met onze vrijblijvende quickscan en binnen 48 uur ontvangt u informatie over het haalbare leenbedrag voor uw project. 

Aflossingsvrije projectfinanciering

Zoekt u naar financiering met een lage aflossingsverplichting voor uw project? Mogelijk biedt financiering voor diverse soorten vastgoedprojecten, met leningen vanaf € 50.000,-. De lening is voor 50% aflossingsvrij en wanneer u minder dan de helft van de waarde van uw pand bij Mogelijk financiert, is er helemaal geen aflossingsverplichting. Ontdek vrijblijvend de aflossingsmogelijkheden voor uw project.

Projectfinanciering rente berekenen 

De hoogte van de rente voor projectfinanciering wordt beïnvloed door diverse factoren, zoals de gewenste Loan-to-Value (LTV) en de rentevastperiode. U kunt eenvoudig online uw projectfinanciering berekenen en zo inzicht krijgen in de indicatieve rente en de bijbehorende maandlasten. De rentevastperiode voor projectfinanciering kan worden gekozen voor 3, 5 of 7 jaar.

Eenmalige kosten voor projectfinanciering

Indien de financiering tot stand komt, brengt Mogelijk Vastgoedfinancieringen een eenmalige afsluitprovisie van 2,95% in rekening over het leenbedrag, met een minimum van € 2.250,-. Hierover wordt geen BTW berekend. De afsluitprovisie wordt betaald via de notaris bij het passeren van de financieringsakte.

Veelgestelde vragen

Wat houdt projectfinanciering in?

Bij Mogelijk kunt u kortstondig geld lenen voor transformatie of herontwikkeling. Wij financieren projectontwikkeling vanaf 6 tot 36 maanden. Wij werken met bouwdepots waarbij u in termijnen over de gelden kunt beschikken.

Voor welke objecten kan ik projectfinanciering afsluiten?

U kunt een financiering afsluiten voor nieuwbouw, een transformatie of herontwikkeling. Bij een transformatie kunt u denken aan het transformeren van een winkel naar appartementen voor de verhuur.

Hoe vraag ik projectfinanciering aan?

U kunt uw aanvraag indienen door het doen van de quickscan. Binnen ons team is gedegen kennis van vastgoedspecialisten is veel kennis over projectontwikkeling aanwezig. We beoordelen projecten aan de hand van een aantal vaste gegevens waaronder zaken als de ligging, bestemming, vergunning en de gewenste leensom. Wij kunnen u binnen 48 uur een offerte aanbieden. We nodigen u vervolgens graag uit op kantoor om de offerte met u door te nemen.

Tot hoeveel van de waarde kan ik financieren?

Bij Mogelijk kunt u een project in de regel tot 75% LTV financieren.

Hoe lang duurt het om een projectfinanciering af te sluiten?

Wij kunnen u binnen 48 uur na uw aanvraag aangeven welke leensom haalbaar is. Van start van de aanvraag tot en met tekenen bij de notaris kan heel snel gaan, twee weken is bij Mogelijk geen uitzondering.

Wat is de hoogte van de leensom in geval van projectfinanciering?

Mogelijk financiert bedragen vanaf € 50.000,-. Hogere leensommen zijn in overleg mogelijk.

Must read voor ondernemers

Download onze Must read voor ondernemers met ervaringen en tips. Verrijk uw kennis met artikelen van een collega-ondernemer, notaris, financieel adviseur en makelaar.

Downloaden

Financieren jullie mijn object?

Doe de quickscan

Een zakelijke hypotheek is bedoeld voor ondernemers. U kunt een zakelijk pand laten financieren met een leensom vanaf € 50.000,-. Doe direct de quickscan om uw aanvraag in te sturen of klik op hypotheek berekenen om te zien welke leensom voor u haalbaar is.

Doe de quickscanHypotheek berekenen