Fonds 10 is nu geopend voor inschrijving. Kom naar een van onze kennissessies of lees meer over fondsbeleggen
Direct contact

Neem gerust contact met ons op, wij staan met plezier voor u klaar.

Algemeen
0346 – 250 171
Fondsbeleggen
0346 – 264 664
Boekhouding
0346 – 796 154

Een zakelijke hypotheek voor nieuwbouwprojecten

Nieuwbouw financieren

Financieren jullie mijn object?

Een zakelijk pand laten financieren met een leensom vanaf € 50.000,-.

Doe de quickscan

Ik wil overleggen
Zakelijke hypotheek berekenen

 • Tussentijds extra boetevrij aflossen
 • Van harte welkom met en zonder intermediair
 • Looptijden vanaf 6 maanden
 • Aantrekkelijke voorwaarden

Nieuw te bouwen vastgoed financieren bij Mogelijk

Heeft u plannen voor nieuwbouw van zakelijk vastgoed? Steek uw licht dan eens op bij Mogelijk. Wij financieren zakelijk vastgoed. Nieuwbouwprojecten kunnen bij Mogelijk gefinancierd worden via de Projecthypotheek met korte looptijd en voor leensommen vanaf € 50.000,-. Vraag naar de mogelijkheden en u weet binnen 48 uur wat uw opties zijn. 

Nieuwbouw financieringen

Financiering van nieuwbouw voor ondernemers.

 • Financiering van herontwikkeling of transformatie voor professionele vastgoedbeleggers. 

 • Leensommen vanaf € 50.000,-
 • Maximale leensom wordt bepaald na analyse van vastgoedspecialist
 • Looptijd: 6 maanden tot 5 jaar
 • Aflossen tot 50% LTV of 100% aflossingsvrij
 • Tussentijds aflossen mogelijk, met een minimum van 10% van de initiële leensom
 • Kosten: eenmalig 2,95% over de leensom, met een minimum bedrag van € 2.250,-. Geen BTW van toepassing.
 • Administratie/beheerkosten 0,375% per jaar. 

Doe de quickscan Zakelijke hypotheek berekenen

Ondernemers financieren hun nieuwbouw bij Mogelijk

Ondernemers en projectontwikkelaren kunnen met hun nieuwbouwplannen bij Mogelijk terecht. Binnen het team van Mogelijk is gedegen kennis van projectontwikkeling aanwezig. Voor nieuwbouw, verbouw en verduurzaming biedt Mogelijk projectfinanciering aan. Dient u bij ons uw aanvraag in, dan weet u binnen 48 uur welke leensom haalbaar is. Onze vastgoedspecialisten bekijken onder andere uw financieringsbehoefte, het projectplan, de vergunningen en de bestemming.

Projectfinanciering

Bij de financiering van projecten werken we met bouwdepots. Een deel van de leensom wordt bij het passeren bij de notaris direct vrijgegeven. Het restant wordt in depot gehouden en keren we in verschillende termijnen uit. De administratie houden we voor u overzichtelijk en makkelijk. We snappen als geen ander dat u zich wilt richten op de realisatie van het project!

Projectfinanciering zonder gedoe

In uw hoofd staat het nieuwe appartementencomplex er al. Uw plannen wachten nog op de juiste financiering. Onze vastgoedspecialisten hebben kennis van projectontwikkeling en kunnen zeer snel schakelen. Alles is erop gericht om uw plannen waar te maken. Bovendien kunnen we zeer snel schakelen. Gemak staat bovenaan.

Voordelen projectfinanciering bij Mogelijk

 • Korte looptijden: 6-36 maanden

 • Binnen 48 uur een offerte

 • Diepgaande vastgoedkennis

 • Periodieke bouwdepot uitbetalingen

 • Ook grote overbruggingen

 • Leensommen vanaf € 50.000,-

 • Rente vanaf 0,5% per maand

Nieuwbouw financieren in 6 stappen

1
Quickscan

Dien uw financieringsaanvraag in via de website, per mail of telefonisch.

Doe de quickscan

U hoort binnen 48 uur of wij uw object kunnen financieren.

We ontvangen u op kantoor en bespreken de mogelijkheden. U ontvangt de offerte die u indien gewenst direct kunt ondertekenen. We ontvangen van u graag een aantal stukken ter onderbouwing van de aanvraag.

Het object wordt gepubliceerd op ons platform óf beoordeeld door het fondsteam om opgenomen te worden in het Zakelijke Hypotheken Fonds.

Een investeerder claimt uw object of de fondsmanager neemt uw aanvraag op in het fonds.

U ondertekent enkele documenten, gaat tekenen bij de notaris en u kunt door met ondernemen!

Goed om te weten over nieuwbouw financieren bij Mogelijk

Nieuwbouw herfinancieren

Nieuwbouwproject financieren bij Mogelijk is eenvoudig. Of u nu op zoek bent naar financiering voor uw nieuwbouwproject of betere voorwaarden wilt verkennen, Mogelijk biedt gemakkelijke financiering voor uw nieuwbouwpand. Met de vrijblijvende quickscan ontvangt u binnen 48 uur informatie over de haalbare leensom voor uw project. Houd er rekening mee dat voor het afsluiten van de Financiering voor Nieuwbouw een taxatierapport vereist is.

Aflossingsvrije financieren nieuwbouw

Bij Mogelijk kunt u genieten van een aflossingsvrije financiering voor uw nieuwbouwpand. Hierbij profiteert u van lage aflossingen en Mogelijk biedt financiering voor allerlei soorten vastgoed, met leensommen vanaf € 50.000,-. Indien u minder dan de helft van de waarde van uw nieuwbouwpand financiert, is er zelfs geen aflossingsplicht. Ontdek vrijblijvend de aflossingsmogelijkheden voor uw nieuwbouwproject.

Rente nieuwbouw hypotheek berekenen

De rente voor uw financiering van nieuwbouw hangt af van verschillende factoren, zoals de gewenste Loan-to-Value (LTV), ligging en de rentevastperiode. Gebruik de online berekeningstool om inzicht te krijgen in de indicatieve rente en bijbehorende maandlasten. De rentevastperiode voor de financiering van nieuwbouw is flexibel, met opties van 3, 5 of 7 jaar.

Eenmalige kosten financieren nieuwbouw

Bij het tot stand komen van de financiering, rekent Mogelijk Vastgoedfinancieringen eenmalig 2,95% afsluitprovisie aan over de leensom, met een minimum van € 2.250,-. Hierover is geen BTW van toepassing. De afsluitprovisie wordt voldaan via de notaris bij het passeren van de hypotheekakte.

Veelgestelde vragen

Wat houdt projectfinanciering in?

Bij Mogelijk kunt u kortstondig geld lenen voor transformatie of herontwikkeling. Wij financieren projectontwikkeling vanaf 6 tot 36 maanden. Wij werken met bouwdepots waarbij u in termijnen over de gelden kunt beschikken.

Voor welke objecten kan ik projectfinanciering afsluiten?

U kunt een financiering afsluiten voor nieuwbouw, een transformatie of herontwikkeling. Bij een transformatie kunt u denken aan het transformeren van een winkel naar appartementen voor de verhuur.

Hoe vraag ik projectfinanciering aan?

U kunt uw aanvraag indienen door het doen van de quickscan. Binnen ons team is gedegen kennis van vastgoedspecialisten is veel kennis over projectontwikkeling aanwezig. We beoordelen projecten aan de hand van een aantal vaste gegevens waaronder zaken als de ligging, bestemming, vergunning en de gewenste leensom. Wij kunnen u binnen 48 uur een offerte aanbieden. We nodigen u vervolgens graag uit op kantoor om de offerte met u door te nemen.

Tot hoeveel van de waarde kan ik financieren?

Bij Mogelijk kunt u een project tot 80% LTV financieren.

Hoe lang duurt het om een projectfinanciering af te sluiten?

Wij kunnen u binnen 48 uur na uw aanvraag aangeven welke leensom haalbaar is. Van start van de aanvraag tot en met tekenen bij de notaris kan heel snel gaan, twee weken is bij Mogelijk geen uitzondering.

Wat is de hoogte van de leensom in geval van projectfinanciering?

Mogelijk financiert bedragen tussen van € 50.000,- tot € 10.000.000,-. Hogere leensommen zijn in overleg mogelijk.

Must read voor ondernemers

Download onze Must read voor ondernemers met ervaringen en tips. Verrijk uw kennis met artikelen van een collega-ondernemer, notaris, financieel adviseur en makelaar.

Downloaden

Financieren jullie mijn object?

Doe de quickscan

Een zakelijke hypotheek is bedoeld voor ondernemers. U kunt een zakelijk pand laten financieren met een leensom vanaf € 50.000,-. Doe direct de quickscan om uw aanvraag in te sturen of klik op hypotheek berekenen om te zien welke leensom voor u haalbaar is.

Doe de quickscanHypotheek berekenen