Fonds 10 nog geopend tot en met 12 juli. Lees hier meer of meld u direct aan
Direct contact

Neem gerust contact met ons op, wij staan met plezier voor u klaar.

Algemeen
0346 – 250 171
Fondsbeleggen
0346 – 264 664
Boekhouding
0346 – 796 154

Kwaliteit van Mogelijk geborgd

Zaken als IT, privacy, beveiliging, informatievoorziening, het vaststellen van rentes maar ook hoe we omgaan met werven van personeel, zijn zaken waar we heel serieus aan werken en mee omgaan. Voor onze rechtstreekse financieringen hebben wij een ECSP-vergunning van de AFM en voor onze fondsen werken we volgens de richtlijnen van het AIFMD light regime.
 

ECSP-vergunning van de Autoriteit Financiële Markten (AFM)

Mogelijk heeft voor financieringen die rechtstreeks tot stand worden gebracht tussen ondernemers en investeerders een ECSP-vergunning. U kunt erop vertrouwen dat wij voldoen aan wettelijke vereisten omtrent IT-security, privacy, beleggersbescherming en informatievoorziening. De AFM houdt doorlopend toezicht op (het gedrag van) Mogelijk als platform. DNB kijkt naar financiële waarborgen zoals het beschikbare eigen vermogen.

AIFMD-light regime

Mogelijk werkt voor financieringen vanuit het Mogelijk Zakelijke Hypotheken Fonds volgens het AIFMD light regime. Voor fondsbeleggen geldt een ander vergunningstraject (AIFMD) dat Mogelijk aan het doorlopen is. Tot die tijd doen wij onderstaande melding wanneer wij communiceren over het Mogelijk Zakelijke Hypotheken Fonds.