Fonds 10 is nu geopend voor inschrijving. Kom naar een van onze kennissessies of lees meer over fondsbeleggen
Direct contact

Neem gerust contact met ons op, wij staan met plezier voor u klaar.

Algemeen
0346 – 250 171
Fondsbeleggen
0346 – 264 664
Boekhouding
0346 – 796 154

Investor Relations

Beleggingsproducten die passen bij de vermogensdoelstellingen van uw cliënten

Het vermogen van uw cliënten op een behoudende wijze laten renderen

Als institutionele belegger, vermogensadviseur of -beheerder of family office zoekt u voortdurend naar beleggingsproducten die passen bij de vermogensdoelstellingen van uw cliënten. Mogelijk Vastgoedfinancieringen is dé partner voor wie in de alternatieve beleggingscategorie zoekt naar een beleggingsmogelijkheid waarbij vermogensbehoud, lage risico’s en een aantrekkelijk rendement voorop staan.

Bij Mogelijk verstrekken investeerders zakelijke hypotheken aan MKB-ondernemers en vastgoedbeleggers. Altijd met eerste recht van hypotheek en met kwalitatief zakelijk vastgoed als onderpand. Investeren kan bij Mogelijk op twee manieren: door het verstrekken van een rechtstreekse financiering aan een ondernemer of door geld in te leggen in het Mogelijk Zakelijke Hypotheken Fonds.

Investeren

Investeer rechtstreeks in de zakelijke hypotheek van een ondernemer. Kies zelf het object waarin u wilt investeren en ontvang een aantrekkelijk rendement. Elke dinsdag publiceren wij het actuele aanbod waarop u kunt reageren.

Uw voordelen

 • 6,25% - 7,75% rendement

 • Rechtstreekse investering in een specifiek object
 • Vastgoed als veilig onderpand
 • Recht van eerste hypotheek op uw naam
 • Maandelijkse uitbetaling rendement en evt. aflossing
 • Uw geld is op ieder moment liquide te maken

Investeren

Maak direct een afspraak of kom naar een van onze kennissessies.

Beleggen

Kies voor een aantrekkelijk rendement, gespreide belegging met een langere looptijd (vijf jaar). Na inleg, hoeft u niets meer te doen. U wordt volledig door ons ontzorgd. Er worden meerdere fondsen per jaar gelanceerd.

Uw voordelen

 • Aantrekkelijk geprognosticeerd rendement van 6,25%
 • Spreiding in soorten objecten, regio en type ondernemer
 • Vastgoed als veilig onderpand
 • Recht van eerste hypotheek op naam van het fonds
 • Maandelijkse uitbetaling rendement
 • Gemak; na inleg hoeft u niets meer te doen

Beleggen  

Maak direct een afspraak of kom naar een van onze kennissessies.

Stevige zekerheden voor uw investeerders

Het recht van eerste hypotheek

Op de investering of belegging rust het eerste recht van hypotheek. Hier wordt gebruik van gemaakt als de geldnemer niet meer aan zijn verplichtingen kan voldoen. Als het tot executie komt, wordt uit de opbrengst de leensom aan de investeerder als eerste terugbetaald, nog voordat bijvoorbeeld de Belastingdienst aan de beurt is.

De debiteur tekent in privé mee

De debiteur tekent bij het aangaan van de lening altijd ‘in privé’ mee. Ook als de financiering plaatsvindt in de bv, tekent de debiteur in privé mee. Dit geeft ude investeerder extra zekerheid. Bovendien wordt hiermee betrokkenheid van de debiteur nog extra vergroot.

Eigen inbreng van de debiteur

Mogelijk vraagt van debiteuren een substantieel deel aan eigen inbreng. Hoe hoger de eigen inbreng, hoe lager de lening ten opzichte van de waarde van het onderpand. Hierdoor is er meer zekerheid dat de leensom kan worden terugbetaald uit de opbrengst van de verkoop van het onderpand.

Secundaire opstalverzekering

Blijkt er geen opstalverzekering te rusten op het onderpand en het onderpand gaat verloren, dan is de opstal verzekerd door een secundaire opstalverzekering vanuit Mogelijk. Hoewel de kans zeer klein is dat een object verloren gaat, bieden we wel deze zekerheid.

Kwaliteit van Mogelijk geborgd

Zaken als IT, privacy, beveiliging, informatievoorziening, het vaststellen van rentes maar ook hoe we omgaan met werven van personeel, zijn zaken waar we heel serieus aan werken en mee omgaan. Voor onze rechtstreekse financieringen hebben wij een ECSP-vergunning van de AFM en voor onze fondsen werken we volgens de richtlijnen van het AIFMD light regime.
 

ECSP-vergunning van de Autoriteit Financiële Markten (AFM)

Mogelijk heeft voor financieringen die rechtstreeks tot stand worden gebracht tussen ondernemers en investeerders een ECSP-vergunning. U kunt erop vertrouwen dat wij voldoen aan wettelijke vereisten omtrent IT-security, privacy, beleggersbescherming en informatievoorziening. De AFM houdt doorlopend toezicht op (het gedrag van) Mogelijk als platform. DNB kijkt naar financiële waarborgen zoals het beschikbare eigen vermogen.

AIFMD-light regime

Mogelijk werkt voor financieringen vanuit het Mogelijk Zakelijke Hypotheken Fonds volgens het AIFMD light regime. Voor fondsbeleggen geldt een ander vergunningstraject (AIFMD) dat Mogelijk aan het doorlopen is. Tot die tijd doen wij onderstaande melding wanneer wij communiceren over het Mogelijk Zakelijke Hypotheken Fonds. 

Benieuwd wat Mogelijk voor uw clientele kan betekenen?

We nemen graag met u de mogelijkheden door voor zowel rechtstreeks investeren als beleggen in het Mogelijk Zakelijke Hypotheken Fonds. Onze Manager Vermogensopbouw Miranda Landkroon-Wiegmans staat voor u klaar. Zij is bereikbaar op 0346 - 264 664 of via miranda.landkroon-wiegmans@mogelijk.nl.