Fonds 10 is nu geopend voor inschrijving. Kom naar een van onze kennissessies of lees meer over fondsbeleggen
Direct contact

Neem gerust contact met ons op, wij staan met plezier voor u klaar.

Algemeen
0346 – 250 171
Fondsbeleggen
0346 – 264 664
Boekhouding
0346 – 796 154

Dit is Mogelijk

Voor en door ondernemers

Het team van Mogelijk bestaat uit gedreven professionals met verschillende disciplines. Allen met een eigen invalshoek en verantwoordelijkheid maar wel met een gedeelde missie. Wij zetten met elkaar elke dag alles op alles om onze klanten blij te maken.

Over Mogelijk

In 2016 werd Mogelijk door drie bevlogen ondernemers opgericht. Zij vonden dat financieren van vastgoed anders moest en kon. En met succes. Met vastgoed in het DNA, persoonlijke benadering gecombineerd met slimme technologie groeide Mogelijk uit tot dé vastgoedfinancier van ondernemend Nederland. Elke dag zetten wij alles op alles om investeerders, ondernemers, vastgoedbeleggers en intermediairs blij te maken. Dat is onze missie. We luisteren naar de markt en spelen snel in op ontwikkelingen. Daarmee blijven we relevant.  Met meer dan 140 bevlogen professionals staan wij met plezier voor u klaar. Wij zijn benieuwd naar uw verhaal.

Door de jaren heen

Ter gelegenheid van het 7 jarig bestaan in 2023 hebben we een video gemaakt met een terugblik hoe het allemaal begon bij Mogelijk en waar het naartoe is gegroeid. De video kunt u hier bekijken.

Voor als u geld wilt lenen of wilt uitlenen

Mogelijk is er voor investeerders, beleggers, ondernemers, vastgoedbeleggers, institutionele partijen en intermediairs. Wij zetten altijd uw wensen centraal en passen ons aan aan uw tempo. We maken de samenwerking tussen u en ons makkelijker door gebruik te maken van slimme technologie. Maar we worden het meest blij van persoonlijk contact. 

Geld lenen Geld uitlenen

Wij zetten alles op alles om u blij te maken

Wilt u weten wie er allemaal bij Mogelijk werken en wat ze doen? Op de teampagina vindt u een overzicht van alle collega’s, zij staan met plezier voor u klaar.

Bekijk ons team

Kent u ons van radio, podcasts of (online)publicaties?

Of het nu is van de BNR podcastserie Vastgoed Gezocht, of Het Geld en de Stenen, online artikelen of radio; wij leggen graag uit wat we doen en wat onze toegevoegde waarde is. Maar ook delen we graag inzichten van experts met u.

Bekijk publicaties

Onze partners maken onze service compleet

Of het nu gaat om ons betaalproces, het verzamelen van de juiste gegevens of het taxeren van uw pand; wij willen dat processen zo eenvoudig en soepel mogelijk verlopen.

Betaalinstelling GoCredible

De betaling van de rente en aflossing voor de rechtstreeks financieringen in de Ondernemershypotheek verloopt via een door De Nederlandsche Bank vergunde betaalinstelling: Go Credible. GoCredible incasseert maandelijks rente en aflossing bij ondernemers op een bankrekening van een stichting derdengelden en stort deze bedragen vervolgens door naar de investeerder. Zo wordt de betaalstroom gescheiden van de bedrijfsvoering van Mogelijk.

Identiteitscontrole met Onfido

Onfido is een oplossing voor identiteitscontrole op afstand. Dankzij Onfido kunnen we snel en digitaal uw identiteit controleren.

Makkelijk gegevens delen met de Ockto-app

Wilt u geld lenen of uitlenen, dan hebben wij verschillende gegevens van uw nodig. Denk aan gegevens van de Belastingdienst. Om het u makkelijk te maken, werken we samen met Ockto.

Landelijk netwerk aan taxateurs

Vastgoedbeleggers die een financiering willen afsluiten voor hun woning of appartement voor de verhuur, kunnen de Verhuurhypotheek afsluiten. Voor het aanvragen van de Verhuurhypotheek is een taxatierapport nodig. Mogelijk werkt samen met een landelijk dekkend netwerk aan taxateurs die de taxaties kunnen uitvoeren.

Kwaliteit van Mogelijk geborgd

Zaken als IT, privacy, beveiliging, informatievoorziening, het vaststellen van rentes maar ook hoe we omgaan met werven van personeel, zijn zaken waar we heel serieus aan werken en mee omgaan. Voor onze rechtstreekse financieringen hebben wij een ECSP-vergunning van de AFM en voor onze fondsen werken we volgens de richtlijnen van het AIFMD light regime.
 

ECSP-vergunning van de Autoriteit Financiële Markten (AFM)

Mogelijk heeft voor financieringen die rechtstreeks tot stand worden gebracht tussen ondernemers en investeerders een ECSP-vergunning. U kunt erop vertrouwen dat wij voldoen aan wettelijke vereisten omtrent IT-security, privacy, beleggersbescherming en informatievoorziening. De AFM houdt doorlopend toezicht op (het gedrag van) Mogelijk als platform. DNB kijkt naar financiële waarborgen zoals het beschikbare eigen vermogen.

AIFMD-light regime

Mogelijk werkt voor financieringen vanuit het Mogelijk Zakelijke Hypotheken Fonds volgens het AIFMD light regime. Voor fondsbeleggen geldt een ander vergunningstraject (AIFMD) dat Mogelijk aan het doorlopen is. Tot die tijd doen wij onderstaande melding wanneer wij communiceren over het Mogelijk Zakelijke Hypotheken Fonds. 

Overzicht en inzicht in onze leningportefeuille

Bij Mogelijk financieren private investeerders al vanaf 2016 de zakelijke hypotheken van ondernemers. Door de jaren heen is natuurlijk een flinke portefeuille opgebouwd. Wij bieden u graag transparantie en geven u graag inzicht in de portefeuille van de directe financieringen.

Bekijk leningportefeuille

Ondernemen met positieve impact

We hechten veel waarde aan maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) en zetten ons hiervoor actief in. Het blijft niet alleen bij geld geven: we zijn ook echt betrokken. Jaarlijks helpt bijvoorbeeld een groep collega’s Stichting Jarige Job met het inpakken van de verjaardagsboxen en elk jaar doet een aantal collega’s mee aan de UNICEF-loop in Breukelen. Financieel steunen we door de boetes, die we klanten opleggen als ze hun rente- en aflossing niet tijdig betalen, te doneren. Bovendien kunnen medewerkers via LoonGift een donatie doen aan een van onze geselecteerde goede doelen. Van deze donaties verdubbelt Mogelijk het gedoneerde bedrag.

Al meer dan acht jaar steunen wij de volgende goede doelen:

  • Stichting Jarige Job: geeft kinderen die het moeilijk hebben een mooie verjaardag door het schenken van een verjaardagsbox.
  • Stichting Joy for Children: voorziet kinderen in kansarme gebieden onder andere van kleding, voeding, onderwijs en medische zorg.
  • Stichting Ruphing: legt zich toe op projecten in het onderwijs en de gezondheidszorg voor bewoners van het Indonesische eiland Flores.

Verantwoordelijk ondernemen hoort bij Mogelijk

We denken voortdurend na over energiebesparende maatregelen en werken in ons pand nagenoeg energieneutraal. Daarnaast stimuleren we onze medewerkers om zo veel mogelijk met het openbaar vervoer te reizen, gelukkig kan dit ook heel goed omdat ons pand zich op loopafstand van het station in Breukelen bevindt.

Mogelijk Magazine biedt inzicht en ervaringsverhalen

Ervaringen, inzichten, meningen en suggesties van ondernemers, vastgoedbeleggers, investeerders, beleggers, intermediairs en experts; u leest het allemaal in het Mogelijk Magazine. Laat u inspireren!