Fonds 10 is nu geopend voor inschrijving. Kom naar een van onze kennissessies of lees meer over fondsbeleggen
Direct contact

Neem gerust contact met ons op, wij staan met plezier voor u klaar.

Algemeen
0346 – 250 171
Fondsbeleggen
0346 – 264 664
Boekhouding
0346 – 796 154

Rendement 6% - 7,75%

Uw vermogen voor u aan het werk?

Bent u op zoek naar manieren om uw geld te laten renderen? Vindt u kapitaalbehoud belangrijker dan maximaal rendement? Investeren in zakelijke hypotheken is hét alternatief voor beleggen in aandelen en vastgoed. Bij Mogelijk kunt u rechtstreeks een object van een ondernemer financieren of u kunt beleggen in het Mogelijk Zakelijke Hypotheken Fonds. Beide investeringsopties bieden u een aantrekkelijk rendement geborgd met het recht van eerste hypotheek.

Direct contact

Stevige zekerheden voor u als investeerder

Het recht van eerste hypotheek

Op uw investering of belegging rust het eerste recht van hypotheek. Hier wordt gebruik van gemaakt als de geldnemer niet meer aan zijn verplichtingen kan voldoen. Als het tot executie komt, wordt uit de opbrengst de leensom aan u als eerste terugbetaald, nog voordat bijvoorbeeld de Belastingdienst aan de beurt is.

De debiteur tekent in privé mee

De debiteur tekent bij het aangaan van de lening altijd ‘in privé’ mee. Ook als de financiering plaatsvindt in de bv, tekent de debiteur in privé mee. Dit geeft u extra zekerheid. Bovendien wordt hiermee betrokkenheid van de debiteur nog extra vergroot.

Eigen inbreng van de debiteur

Mogelijk vraagt van debiteuren een substantieel deel aan eigen inbreng. Hoe hoger de eigen inbreng, hoe lager de lening ten opzichte van de waarde van het onderpand. Hierdoor is er meer zekerheid dat de leensom kan worden terugbetaald uit de opbrengst van de verkoop van het onderpand.

Secundaire opstalverzekering

Blijkt er geen opstalverzekering te rusten op het onderpand en het onderpand gaat verloren, dan is de opstal verzekerd door een secundaire opstalverzekering vanuit Mogelijk. Hoewel de kans zeer klein is dat een object verloren gaat, bieden we wel deze zekerheid.

Direct investeren óf beleggen in het Mogelijk Zakelijke Hypotheken Fonds

Bij Mogelijk kunt rechtstreeks investeren in de zakelijke hypotheek van een ondernemer óf u kiest voor beleggen in het Mogelijk Zakelijke Hypotheken Fonds. In dit fonds leggen meerdere beleggers geld in waarmee zakelijke hypotheken van verschillende ondernemers worden gefinancierd. Bekijk de video waarin beide opties worden uitgelegd.

Kom naar een van onze kennissessies

U bent van harte welkom bij Mogelijk op kantoor in Breukelen voor een kennissessie. U kunt kennismaken met Mogelijk en krijgt uitleg over de verschillende mogelijkheden om uw vermogen op te bouwen. Klik op onderstaande knop voor de aankomende data en om u aan te melden.

Kennissessies

Ervaringen van onze investeerders 

Een succesvol ondernemer zoekt naar rendement op zijn cashflow. Hij wil flexibiliteit en geen hoge risico's, want hij had eigenlijk al met pensioen moeten zijn. Als ondernemer snapt hij dat je liever geld steekt in een eigen pand dan jarenlang huur betaalt. Een succesvol zzp'er groeit uit zijn jasje en laat zijn oog vallen op een mooi bedrijfspand.

Lees de hele ervaring

Een tijdje geleden besloot ik te investeren in een object dat aangeboden werd via de website van Mogelijk Vastgoedfinancieringen. Voordat ik het concept onder de aandacht wilde brengen bij mijn netwerk, vond ik het belangrijk om eerst zelf de werking van Mogelijk te ervaren.

Lees de hele ervaring

Zíj wilde haar vastgoedportefeuille uitbreiden en ondervond dat geen enkele bank met haar in zee wilde gaan. Híj had de wens een deel van vermogen verantwoord te investeren.

Lees de hele ervaring

Investeren

Investeer rechtstreeks in de zakelijke hypotheek van een ondernemer. Kies zelf het object waarin u wilt investeren en ontvang een aantrekkelijk rendement. Elke dinsdag publiceren wij het actuele aanbod waarop u kunt reageren.

Uw voordelen

 • 6% - 7,75% rendement

 • Rechtstreekse investering in een specifiek object
 • Vastgoed als veilig onderpand
 • Recht van eerste hypotheek op uw naam
 • Maandelijkse uitbetaling rendement en evt. aflossing
 • Uw geld is op ieder moment liquide te maken

Investeren

Maak direct een afspraak of kom naar een van onze kennissessies.

Beleggen

Kies voor een aantrekkelijk rendement, gespreide belegging met een langere looptijd (vijf jaar). Na inleg, hoeft u niets meer te doen. U wordt volledig door ons ontzorgd. Er worden meerdere fondsen per jaar gelanceerd.

Uw voordelen

 • Aantrekkelijk geprognosticeerd rendement van 6,25%
 • Spreiding in soorten objecten, regio en type ondernemer
 • Vastgoed als veilig onderpand
 • Recht van eerste hypotheek op naam van het fonds
 • Maandelijkse uitbetaling rendement
 • Gemak; na inleg hoeft u niets meer te doen

Beleggen  

Maak direct een afspraak of kom naar een van onze kennissessies.

Whitepaper Vermogensopbouw bij Mogelijk

Bij Mogelijk kunt u rechtstreeks investeren in een zakelijke hypotheek of beleggen in het Mogelijk Zakelijke Hypotheken Fonds. Beide vormen van vermogensopbouw zijn een goed alternatief voor beleggen in aandelen en vastgoed. In onze whitepaper Vermogensopbouw leest u alles over de opties die Mogelijk u biedt. 

Whitepaper aanvragen

Vergunningen

Mogelijk heeft een ECSP-vergunning van de AFM voor de investeringsaanbiedingen die rechtstreeks aangeboden worden aan investeerders op het Mogelijk platform. Voor het Mogelijk Zakelijke Hypotheken Fonds geldt een ander vergunningstraject (AIFMD) dat Mogelijk nu aan het doorlopen is. Tot die tijd zijn wij verplicht om onderstaande melding te doen wanneer wij communiceren over het Mogelijk Zakelijke Hypotheken Fonds.

Lees meer 

Veelgestelde vragen

Hoe zeker is het dat ik als investeerder mijn geld terugkrijg?

Mogelijk biedt geen garantie maar zorgt voor een maximale bescherming van uw investering. Met voor u als investeerder als belangrijkste zekerheid het recht van eerste hypotheek.  Mogelijk heeft voor alle financieringen die tot stand worden gebracht een factoringarrangement Mogelijk Plus genaamd. Dit betreft:

 • Het voeren van de leningadministratie.
 • Het tijdelijk overnemen van het risico op wanbetaling van de maandelijkse rente en aflossing.
 • Het uitvoeren van alle eventueel benodigde juridische handelingen tot en met parate executie.

De factoring dekt niet een eventueel tekort dat zou kunnen ontstaan door het verschil tussen de uitstaande leensom en een eventuele executieopbrengst. Het risico op een dusdanig tekort wordt nagenoeg geëlimineerd door een gezonde loan-to-value, de maandelijkse aflossing en de privé-aansprakelijkheid van de geldnemer.

Mogelijk heeft een liquide reservering bij Mogelijk Plus. Dit liquide saldo dient ter dekking van de overname van het debiteurenrisico op de maandelijkse rente- en aflossingsbetaling. Bekijk het actuele saldo hier.

Blijft de geldnemer in gebreke, dan onderneemt Mogelijk alle juridische stappen die nodig zijn om de rente en aflossing en de bijkomende kosten te incasseren. De investeerder wordt hiermee niet lastiggevallen. Mogelijk neemt deze taak volledig op zich. Mocht de achterstand van de geldnemer te hoog oplopen, dan heeft Mogelijk een onherroepelijke volmacht hem in gebreke te stellen. In het uiterste geval wordt parate executie ingeroepen. Alle juridische kosten die in een dergelijk geval van toepassing zijn, worden gedragen door Mogelijk. Het onderpand wordt geveild met als doel uw inleg zeker te stellen. Uit de opbrengst afkomstig van executieveiling wordt altijd als eerste de investeerder terugbetaald, daarna krijgt Mogelijk haar kosten vergoed. Pas daarna komen andere  schuldeisers zoals de Belastingdienst aan de beurt.

Wanneer keert de secundaire opstalverzekering niet uit?

Conform voorwaarden is dekking uitgesloten op het moment dat Mogelijk willens en wetens de volgende activiteiten zouden “toelaten” in een van de panden:

 • Recycling 
 • Seksindustrie
 • Drugs
 • Hout- en pallet industrie
 • Voedsel productie industrie

Hoe blijven investeerders op de hoogte van het actuele aanbod van Mogelijk Vastgoedfinancieringen?

Investeerders die zich hebben aangemeld bij Mogelijk ontvangen elke week op dinsdagochtend om 9 uur via e-mail het actuele, nieuwe aanbod. Het nieuwe aanbod staat ook elke dinsdagochtend vanaf 9 uur op de website van Mogelijk. Vanaf 11 uur kunnen investeerders met een geactiveerd account opties nemen en investeringsaanbiedingen claimen. Wilt u zich inschrijven voor het actueel aanbod? Meld u zich dan hier aan. Wilt u opties kunnen nemen of investeringsaanbiedingen kunnen claimen? Neem dan contact op met ons om een account aan te vragen. Heeft u een account, dan kunt u via uw computer of via de app het actuele aanbod volgen.

Investeren

Rechtstreeks een zakelijke hypotheek financieren

Investeer rechtstreeks in de zakelijke hypotheek van een ondernemer en ontvang een aantrekkelijk rendement.

Investeren

Maak direct een afspraak of kom naar een van onze kennissessies.

Beleggen

Spreiding door instappen in het hypothekenfonds

Kies voor een aantrekkelijk rendement, gespreide belegging met een langere looptijd.

Beleggen

Maak direct een afspraak of kom naar een van onze kennissessies.