Fonds 10 is nu geopend voor inschrijving. Kom naar een van onze kennissessies of lees meer over fondsbeleggen
Direct contact

Neem gerust contact met ons op, wij staan met plezier voor u klaar.

Algemeen
0346 – 250 171
Fondsbeleggen
0346 – 264 664
Boekhouding
0346 – 796 154

Eenvoudig afsluiten

Mogelijk financiert zakelijk vastgoed

Bent u ondernemer, vastgoedbelegger of projectontwikkelaar en op zoek naar financiering voor uw zakelijk vastgoed? Voor eigen gebruik of voor de verhuur? U kunt bij Mogelijk terecht voor het financieren of herfinancieren van uw zakelijk vastgoed. Doe de quickscan en ontdek snel welke leensom haalbaar is. Lenen kan al vanaf € 50.000,-.

Doe de quickscan Eerst overleggen?

Uw pand vormt ons uitgangspunt

Vastgoed zit in ons DNA. Bij Mogelijk is de waarde van het pand leidend. Dien uw financieringsaanvraag eenvoudig in door het invullen van onze quickscan en wij laten u weten welke leensom voor u haalbaar is. Wij financieren elk type zakelijk vastgoed; van grote stad tot kleine kern, In Nederland, België en recreatief vastgoed op Bonaire en Curaçao. Bekijk de video hiernaast om meer te weten te komen over onze financieringsmogelijkheden of download onze whitepaper voor ondernemers.

Whitepaper aanvragen

De beste passende zakelijke hypotheek voor ondernemers en vastgoedbeleggers

Mogelijk biedt de Ondernemershypotheek en de Verhuurhypotheek. Met de Ondernemershypotheek financiert Mogelijk onder andere bedrijfspanden, kantoren, horeca of winkels, transformaties, agrarische gronden en nieuwbouw. De Verhuurhypotheek is bedoeld voor vastgoedbeleggers voor het financieren van appartementen of woonhuizen voor de verhuur. Wilt u vastgoed aankopen en heeft u al een investeerder, bijvoorbeeld binnen de familie, dan kunnen wij u alle organisatie en administratie uit handen nemen. Hiervoor hebben wij onze service Bring Your Own. Benieuwd naar de maandlasten van de Ondernemershypotheek? Bereken het hier

OndernemershypotheekVerhuurhypotheekBring your own

De voordelen van een zakelijke hypotheek van Mogelijk

Lage aflossing

Lage aflossing

Looptijden van 6 maanden tot 30 jaar

Looptijden van 6 maanden tot 30 jaar

Welkom met en zonder intermediair

Van harte welkom met en zonder intermediair

Aantrekkelijke voorwaarden

Aantrekkelijke voorwaarden

Wat zeggen onze klanten

Het platform mijnondernemingduurzaam.nl van Patrick Stevens helpt organisaties richting energieneutraal. Het bedrijf ondersteunt organisaties bij het bekijken van mogelijkheden om acties te ondernemen die leiden tot verduurzaming. Met diverse scans en oplossingen worden allerlei zaken in beeld gebracht.

Lees de hele ervaring

Suzan Teunisse runde een indoor speeltuin. De eigenaar van het pand zei de huur op. Suzan zat met haar handen in het haar. Tot haar oog viel op een kooppand, de ideale plek voor kinderfeestjes, een brasserie en buitenschoolse opvang. De uitdaging: de financiering regelen.

Lees de hele ervaring

Toen André Oudeman en zijn zoon een kerk in een Zeeuws dorpje wilden omtoveren tot restaurant, konden ze bij de bank geen hypotheek krijgen. Gelukkig bood Mogelijk uitkomst. "We hebben nu een heel gedegen financiering."

Lees de hele ervaring

Wij zijn als Compact Wonen Vastgoed specialist in het transformeren van kantoorpanden naar woningen. Toen de verhuurder aangaf het pand binnenkort te willen verkopen, hebben we een afweging gemaakt. Blijven huren of gaan we kopen? Al snel zaten we in Breukelen bij Mogelijk op kantoor voor een afspraak.

Lees de hele ervaring

Marcel Ongering is met zijn 28 jaar de trotse eigenaar van een mooi historisch winkelpand in de binnenstad van Groningen. Via Mogelijk Vastgoedfinancieringen kon hij het van zijn vader overnemen, met ook de gelegenheid om de bovenliggende woonruimte op te knappen en uit te breiden.

Lees de hele ervaring
Mogelijk quickscan

Financieren jullie mijn object?

Een zakelijke hypotheek is bedoeld voor ondernemers, vastgoedbeleggers en projectontwikkelaars. Doe hier direct de quickscan en ontdek welke leensom voor u haalbaar is. Lenen kan vanaf € 50.000,-. 

Doe de quickscanIk wil overleggen

Nog geen concrete plannen maar wel benieuwd wat de maandlasten van een zakelijke hypotheek zijn? Bereken het hier.

Veelgestelde vragen

Hoe lang duurt de aanvraag van een vastgoedfinanciering bij Mogelijk?

De aanvraag start met een quickscan via onze site. Op basis daarvan hoort de aanvrager welke leensom haalbaar is op het te financieren pand. Daarna bekijken we de meest recente financiële informatie en gegevens met betrekking tot het vastgoed en nodigen we de aanvrager uit voor een kennismakingsgesprek. Verloopt de kennismaking voor beide partijen positief, dan brengen we direct een offerte uit. De inhoud van de offerte wordt meteen tijdens het gesprek doorgenomen. U kunt bij Mogelijk rechstreekd gefinancierd worden door een investeerder of vanuit een van de Mogelijk Zakelijke Hypotheekfondsen. Als u rechtstreeks gefinancierd wordt door een investeerder dan stellen we, nadat u de offerte heeft getekend, een informatiememorandum (ook wel investeringsaanbieding) op met de relevante gegevens over het object en u als aanvrager. Iedere dinsdag om 9 uur worden de financieringsaanvragen gepubliceerd op onze website, waarna één van onze investeerders kan aangeven of hij wil financieren. Uw aanvraag wordt niet op ons platform gepubliceerd als u gefinancierd wordt vanuit een van onze fondsen. De gemiddelde doorlooptijd van moment van aanvraag tot acceptatie door een investeerder bedraagt 1 tot 2 weken.

Hoe werkt het aanvragen van een zakelijke hypotheek?

De snelste route naar een zakelijke hypotheek is het doen van een quickscan. Mogelijk doet een korte beoordeling op het te financieren vastgoed. Gekeken wordt onder andere naar kwaliteit, alternatieve aanwendbaarheid, ligging, zakelijkheid en de waarde van de leensom in verhouding tot de waarde van het object. U als aanvrager hoort of en welke leensom haalbaar is op het te financieren object. Dit gebeurt per e-mail. 

Is er sprake van een haalbare leensom, dan ontvangt u direct een mail met het verzoek stukken aan te leveren zoals de meeste recente jaarrekening, IB-aangifte en WOZ-beschikking.

Mogelijk beoordeelt uw financiële positie. We nodigen u uit voor een persoonlijk kennismakingsgesprek. Dit is een vast onderdeel van ons offertetraject, we vinden het belangrijk om u als aanvrager te kennen en uit te leggen wie Mogelijk is. Verloopt deze kennismaking voor beide partijen positief, dan brengt Mogelijk direct een offerte uit. De inhoud van de offerte wordt meteen tijdens het gesprek met u doorgenomen. Na ondertekening van de offerte stellen we een Informatiememorandum (ook wel investeringsaanbieding) op met de relevante gegevens over het object en u als aanvrager. 

Iedere dinsdag om 9 uur worden nieuwe investeringsaanbiedingen gepubliceerd op de website van Mogelijk zodat het netwerk van investeerders hier kennis van kan nemen. Investeerders kunnen vanaf 11 uur direct via hun persoonlijke account een investeringsaanbieding claimen. Als dit gebeurt, dan wordt er een afspraak ingepland bij de notaris om de akte te laten passeren. 

Wat zijn de kosten voor mij als aanvrager?

Indien de hypotheek tot stand komt brengt Mogelijk Vastgoedfinancieringen eenmalig 2,95% afsluitprovisie in rekening over de leensom, met een minimum van € 2.250,-. Hierop is geen BTW van toepassing. De afsluitprovisie wordt voldaan via de notaris bij het passeren van de hypotheekakte.
Daarnaast worden maandelijks administratiekosten in rekening gebracht. Dit bedraagt 0,375% excl. BTW op jaarbasis over de initiële leensom. De administratiekosten worden maandelijks geïncasseerd door onze betaalinstelling Stichting derdengelden GoCredible, tegelijkertijd met de betaling van rente en aflossing. De administratiekosten worden jaarlijkst geindexeerd, conform het CPI alle bestedingen. 

Mogen we nog even je aandacht?

We willen je graag iets aanbieden: