Fonds 10 is nu geopend voor inschrijving. Kom naar een van onze kennissessies of lees meer over fondsbeleggen
Direct contact

Neem gerust contact met ons op, wij staan met plezier voor u klaar.

Algemeen
0346 – 250 171
Fondsbeleggen
0346 – 264 664
Boekhouding
0346 – 796 154

Rendement 6,25% - 7,75%

Rechtstreeks investeren

Wilt u investeren met een aantrekkelijk rendement, zelf stevig aan het roer staan en precies weten waar u in investeert? Kies dan voor een rechtstreekse investering in een zakelijke hypotheek. U kunt wekelijks zelf een keuze maken uit onze actuele investeringsaanbiedingen, het object bekijken en eventueel persoonlijk kennismaken met de ondernemer. Investeren kan vanaf € 25.000,-.  Alle details rondom rechtreeks financieren ziet u in de video.

Kennissessies Whitepaper aanvragen

Rechtstreeks investeren in een zakelijke hypotheek

Wilt u investeren met een aantrekkelijk rendement, zelf stevig aan het roer staan en precies weten waar u in investeert? Kies dan voor een rechtstreekse investering in een zakelijke hypotheek van een ondernemer. U ontvangt elke dinsdagochtend om 9.00 uur onze actuele investeringsaanbiedingen die u kunt bekijken. Heeft u een account, dan kunt u vanaf 11.00 uur een optie nemen op een object van uw keuze of deze direct claimen. Investeren kan vanaf € 25.000,-. Alle details rondom rechtreeks financieren ziet u in de video hiernaast. Via de knop hieronder kunt u direct het actueel aanbod bekijken. Wilt u een overzicht inzien van de portefeuille-geschiedenis van de rechtstreekse financieringslijn, klik dan hier.

Actueel aanbod bekijken Account aanvragen

Uitstaande financieringen op 1 mei 2024

Totaal aantal investeerders
1526
Totale inleg
784.602.979
Gefinancierde objecten
3273

Uw voordelen

 • 6,25% - 7,75% rendement
 • U financiert het pand van één ondernemer
 • Vastgoed als veilig onderpand
 • Recht van eerste hypotheek op uw naam
 • Uw geld is op ieder moment liquide te maken

Bekijk de video hiernaast om alles te weten te komen over rechtstreeks investeren in de zakelijke hypotheek van een ondernemer.

Hoe werkt rechtstreeks investeren?

Wilt u investeren met een aantrekkelijk rendement, zelf stevig aan het roer staan en precies weten waar u in investeert? Kies dan voor een rechtstreekse investering in een zakelijke hypotheek. U kunt wekelijks zelf een keuze maken uit onze actuele investeringsaanbiedingen, het object bekijken en eventueel persoonlijk kennismaken met de ondernemer. Investeren kan vanaf € 25.000,-. Alle details rondom rechtreeks financieren ziet u in de video.

Rozalinda van Leeuwen Relatiemanager Investeerders
Rozalinda van Leeuwen

"Rechtstreeks investeren past bij investeerders die graag zelf aan het roer staan en meer willen weten over de ondernemer die zij financieren."

Belangrijke zekerheden voor investeerders

Het recht van eerste hypotheek

Debiteur tekent in privé mee

Eigen inbreng debiteur

Secundaire opstalverzekering

Overname debiteurenrisico door Mogelijk Plus

Uw route naar een aantrekkelijk rendement in 5 stappen

1
Persoonlijke kennismaking

Wij spreken iedere investeerder persoonlijk om de betrouwbaarheid van ons netwerk te borgen.

U ontvangt een inlog waarmee u via ons intermediairsportal details kunt inzien over de aangeboden financieringen.

Elke dinsdag ontvangt u om 9.00 uur een mail met onze actuele investeringsaanbiedingen. Vanaf 11 .00 uur kunt u opties nemen of direct claimen.

Er komt een rechtstreekse hypotheekakte tot stand tussen u als investeerder en de geldlener.

Maandelijks ontvangt u het rendement op uw rekening gestort

Meer informatie of afspraak maken?

U van harte welkom bij ons op kantoor in Breukelen voor een persoonlijke afspraak of voor het bijwonen van een kennissessie. Tijdens onze kennissessies komen de beide vormen van vermogensopbouw aan bod. Ook zijn er met regelmaat specifieke themasessies waar u zich voor kunt aanmelden.

Actueel aanbod bekijken

Onze meest actuele investeringsaanbiedingen worden iedere dinsdag om 9.00 uur gepubliceerd en via mail verstuurd aan iedereen die zich hiervoor heeft aangemeld. U heeft dan nog niet de mogelijkheid om een object te claimen of een optie te nemen. Daarvoor is het noodzakelijk dat u een account heeft, waarmee u ook alle details van een object en ondernemer kunt inzien. 

Vergunning

Mogelijk heeft een ECSP-vergunning van de Autoriteit Financiële Markten (AFM) voor de investeringen die rechtstreeks aangeboden worden aan investeerders op het Mogelijk platform. Lees hier meer over deze vergunning. 

Lees meer

Veelgestelde vragen over investeren

Hoe zeker is het dat ik als investeerder mijn geld terugkrijg?

Mogelijk biedt geen garantie maar zorgt voor een maximale bescherming van uw investering. Met voor u als investeerder als belangrijkste zekerheid het recht van eerste hypotheek.  Mogelijk heeft voor alle financieringen die tot stand worden gebracht een factoringarrangement Mogelijk Plus genaamd. Dit betreft:

 • Het voeren van de leningadministratie.
 • Het tijdelijk overnemen van het risico op wanbetaling van de maandelijkse rente en aflossing.
 • Het uitvoeren van alle eventueel benodigde juridische handelingen tot en met parate executie.

De factoring dekt niet een eventueel tekort dat zou kunnen ontstaan door het verschil tussen de uitstaande leensom en een eventuele executieopbrengst. Het risico op een dusdanig tekort wordt nagenoeg geëlimineerd door een gezonde loan-to-value, de maandelijkse aflossing en de privé-aansprakelijkheid van de geldnemer.

Mogelijk heeft een liquide reservering bij Mogelijk Plus. Dit liquide saldo dient ter dekking van de overname van het debiteurenrisico op de maandelijkse rente- en aflossingsbetaling. Bekijk het actuele saldo hier.

Blijft de geldnemer in gebreke, dan onderneemt Mogelijk alle juridische stappen die nodig zijn om de rente en aflossing en de bijkomende kosten te incasseren. De investeerder wordt hiermee niet lastiggevallen. Mogelijk neemt deze taak volledig op zich. Mocht de achterstand van de geldnemer te hoog oplopen, dan heeft Mogelijk een onherroepelijke volmacht hem in gebreke te stellen. In het uiterste geval wordt parate executie ingeroepen. Alle juridische kosten die in een dergelijk geval van toepassing zijn, worden gedragen door Mogelijk. Het onderpand wordt geveild met als doel uw inleg zeker te stellen. Uit de opbrengst afkomstig van executieveiling wordt altijd als eerste de investeerder terugbetaald, daarna krijgt Mogelijk haar kosten vergoed. Pas daarna komen andere  schuldeisers zoals de Belastingdienst aan de beurt.

Wanneer keert de secundaire opstalverzekering niet uit?

Conform voorwaarden is dekking uitgesloten op het moment dat Mogelijk willens en wetens de volgende activiteiten zouden “toelaten” in een van de panden:

 • Recycling 
 • Seksindustrie
 • Drugs
 • Hout- en pallet industrie
 • Voedsel productie industrie

Hoe blijven investeerders op de hoogte van het actuele aanbod van Mogelijk Vastgoedfinancieringen?

Investeerders die zich hebben aangemeld bij Mogelijk ontvangen elke week op dinsdagochtend om 9 uur via e-mail het actuele, nieuwe aanbod. Het nieuwe aanbod staat ook elke dinsdagochtend vanaf 9 uur op de website van Mogelijk. Vanaf 11 uur kunnen investeerders met een geactiveerd account opties nemen en investeringsaanbiedingen claimen. Wilt u zich inschrijven voor het actueel aanbod? Meld u zich dan hier aan. Wilt u opties kunnen nemen of investeringsaanbiedingen kunnen claimen? Neem dan contact op met ons om een account aan te vragen. Heeft u een account, dan kunt u via uw computer of via de app het actuele aanbod volgen.