Fonds 10 is nu geopend voor inschrijving. Kom naar een van onze kennissessies of lees meer over fondsbeleggen
Direct contact

Neem gerust contact met ons op, wij staan met plezier voor u klaar.

Algemeen
0346 – 250 171
Fondsbeleggen
0346 – 264 664
Boekhouding
0346 – 796 154

Een financiering voor uw bedrijfs-, horeca- of winkelpand

Bedrijfshypotheek

Financieren jullie mijn object?

Een zakelijk pand laten financieren met een leensom vanaf € 50.000,-.

Doe de quickscan

Ik wil overleggen
Hoeveel kan ik lenen?

 • Leensom vanaf vanaf € 50.000,-
 • Aantrekkelijke voorwaarden
 • Snelheid en gemak
 • Financiering vanuit netwerk private investeerders

De bedrijfshypotheek van Mogelijk

Heeft u als ondernemer een bedrijfspand op het oog en zoekt u op korte termijn een financiering? Dan bent u bij Mogelijk Vastgoedfinancieringen aan het juiste adres. U kunt bij ons een bedrijfshypootheek afsluiten om uw zakelijke vastgoed te financieren. Denk aan een financiering voor uw bedrijfs-, kantoor-, horeca- of winkelpand. Mogelijk biedt bedrijfshypotheek aan zowel ervaren als startende ondernemers.

Twee financieringsmogelijkheden

Via het platform

Eén investeerder financiert uw zakelijke hypotheek. Wij publiceren uw financieringsaanvraag op ons platform waar investeerders uw financiering kunnen claimen.

 • Leensommen vanaf € 50.000,-
 • Maximale LTV 75%
 • Minimale eigen inbreng 25%
 • Looptijden vanaf 6 maanden
 • Aflossing naar 50% LTV o.b.v. 20 jaar
 • Vrijheid van altijd boetevrij extra aflossen
 • Bouwdepot mogelijk

Via het fonds

Meerdere beleggers leggen geld in in het Mogelijk Zakelijke Hypotheken Fonds. Vanuit het fonds worden meerdere zakelijke hypotheken gefinancierd.

 • Leensommen vanaf € 50.000,-
 • Maximale LTV gemiddeld 65%
 • Minimale eigen inbreng gemiddeld 35%
 • Beoordeling door fondsmanager
 • Langere looptijd (richtlijn 5 jaar)
 • Boetevrij aflossen beperkt mogelijk
 • Taxatierapport verplicht

Een bedrijfshypotheek afsluiten

Bent u een ondernemer en wilt u voor een bedrijfspand een zakelijke hypotheek afsluiten? Mogelijk verstrekt bedrijfshypotheken vanaf € 50.000,- aan ondernemers door heel Nederland. Met de bedrijfshypotheek financiert u tot maximaal 75% van de totale leensom. De lage maandlasten en de mogelijkheid tot boetevrij extra aflossen geeft u als ondernemer maximale flexibiliteit. 

De bedrijfshypotheek in 6 stappen

1
Quickscan

Dien uw financieringsaanvraag in via de website, per mail of telefonisch.

Doe de quickscan

U hoort binnen 48 uur of wij uw object kunnen financieren.

We ontvangen u op kantoor en bespreken de mogelijkheden. U ontvangt de offerte die u indien gewenst direct kunt ondertekenen. We ontvangen van u graag een aantal stukken ter onderbouwing van de aanvraag.

Het object wordt gepubliceerd op ons platform óf beoordeeld door het fondsteam om opgenomen te worden in het Zakelijke Hypotheken Fonds.

Een investeerder claimt uw object of de fondsmanager neemt uw aanvraag op in het fonds.

U ondertekent enkele documenten, gaat tekenen bij de notaris en u kunt door met ondernemen!

Goed om te weten over de
bedrijfshypotheek

Bedrijfshypotheek oversluiten

Sluit uw huidige bedrijfshypotheek eenvoudig over bij Mogelijk. Loopt uw huidige financiering af of zoekt u betere voorwaarden? Bij Mogelijk kunt u uw bedrijfspand eenvoudig herfinancieren. Doe de vrijblijvende quickscan en u hoort binnen 48 uur welke leensom haalbaar is op uw pand. Om de bedrijfshypotheek over te sluiten, is een taxatierapport vereist.

Bedrijfshypotheek is deels aflossingsvrij

Bent u op zoek naar een (her)financiering met een lage aflossing voor uw vastgoed? Mogelijk financiert zakelijk vastgoed met een leensom vanaf € 50.000,-. De lening is voor 50% aflossingsvrij en wanneer u minder dan de helft van de waarde van uw pand bij Mogelijk financiert, is er helemaal geen aflossingsverplichting.

Must read voor ondernemers

Download onze Must read voor ondernemers met ervaringen en tips. Verrijk uw kennis met artikelen van een collega-ondernemer, notaris, financieel adviseur en makelaar.

Downloaden

Veelgestelde vragen

Kan ik als startende ondernemer een bedrijfshypotheek afsluiten?

Bent u een starter en heeft u een bedrijfspand op het oog, maar nog geen cijfers over de afgelopen drie jaar die benodigd zijn voor de zakelijke financiering via traditionele geldverstrekkers? Voor ons is het onderpand belangrijker dan uw jaarcijfers. Zo wordt het ook voor startende ondernemers mogelijk om een passende bedrijfshypotheek aan te vragen. De financiering is snel en eenvoudig te realiseren. En dankzij de scherpe rente en een aflossingsvrij deel tot 50% geniet u als starter van lage maandlasten en dus ook maximale flexibiliteit. 

Wat heb ik nodig voor een bedrijfshypotheek aanvraag?

Voor het aanvragen van de bedrijfshypotheek hebben we enkele gegevens nodig. Denk aan de marktwaarde van het pand, het adres van het pand en uw eigen inbreng. Op basis van de gegevens en de eigen inbreng wordt de bedrijfshypotheek berekend. Deze gegevens vult u in bij onze online quickscan. 
 

Kan ik een bedrijfshypotheek aanvragen zonder eigen geld?

Voor de bedrijfshypotheek vragen wij een minimale inbreng van 25% aan eigen gelden van de totale leensom. Uiteraard mag dat ook geld zijn van andere geldschieters, zoals zakenpartners, familie of vrienden of van de verkoper die een deel van de verkoopprijs als lening laat uitstaan. Dit zijn dan per definitie wel achtergestelde leningen. Aan de hand van uw online quickscan maken wij een voorlopige offerte waarin de hoogte van de gevraagde eigen middelen wordt vastgesteld. Hierbij wordt ook duidelijk of de gewenste leensom haalbaar is. 
 

Hoeveel kan ik lenen voor een bedrijfspand?

De Loan-to-Value voor een bedrijfshypotheek van Mogelijk bedraagt maximaal 75%. De Loan-to-Value wordt bepaald aan de hand van een aantal risicofactoren, waaronder de ligging van het object. Aan de hand van een voorlopige offerte wordt duidelijk wat de hoogte is van de financiering voor het pand dat u op het oog heeft. Daarbij wordt ook duidelijk wat de gevraagde eigen inbreng zal zijn. Benieuwd naar uw mogelijkheden? U kunt online de bedrijfshypotheek berekenen.  
 

Wat is een bedrijfshypotheek?

Een bedrijfshypotheek is een zakelijke hypothecaire lening waarmee u een bedrijfspand kunt financieren. Met een bedrijfshypotheek van Mogelijk kunnen ondernemers bedrijfspanden door heel Nederland financieren. 

Welke objecten kan ik met een bedrijfshypotheek financieren?

De bedrijfshypotheek van Mogelijk is een zakelijke lening voor onroerend goed waarmee u verschillende typen bedrijfspanden kunt financieren. De bedrijfshypotheek sluit u af voor een kantoorpand, winkelpand, horecapand, nieuwbouw pand, bedrijfspand, transformatie pand of agrarische grond. 

Wat is de rente van een bedrijfshypotheek?

De rente van een bedrijfshypotheek is afhankelijk van het object en de gewenste leensom. Bij het invullen van een quickscan krijgt u een indicatieve rente. Onze accountmanagers berekenen tijdens de verdere aanvraag de rente voor uw bedrijfshypotheek.  Financiering van de bedrijfdshypotheek kan rechtstreeks zijn door een private investeerder of de aanvraag kan worden opgenomen in het Mogelijk Zakelijke Hypotheken Fonds. Uw account accountmanager bespreekt graag met u de mogelijkheden.

Welke gegevens heb ik nodig voor de aanvraag van een bedrijfshypotheek?

Voor het aanvragen van de bedrijfshypotheek hebben we enkele gegevens nodig. Denk aan de marktwaarde van het pand, het adres van het pand en uw eigen inbreng. Op basis van de gegevens en de eigen inleg wordt de bedrijfshypotheek berekend. Bij het invullen van een quickscan voor bedrijfsmatig vastgoed kunt u deze gegevens invullen. Bij het opstellen van een offerte zullen wij u mogelijk nog om extra gegevens vragen.

Financieren jullie mijn object?

Doe de quickscan

Een zakelijke hypotheek is bedoeld voor ondernemers. U kunt een zakelijk pand laten financieren met een leensom vanaf € 50.000,-. Doe direct de quickscan om uw aanvraag in te sturen of klik op hypotheek berekenen om te zien welke leensom voor u haalbaar is.

Doe de quickscanHypotheek berekenen