Fonds 10 is nu geopend voor inschrijving. Kom naar een van onze kennissessies of lees meer over fondsbeleggen
Direct contact

Neem gerust contact met ons op, wij staan met plezier voor u klaar.

Algemeen
0346 – 250 171
Fondsbeleggen
0346 – 264 664
Boekhouding
0346 – 796 154

Fondsbeleggen

Beleggen in gespreide portefeuille

Voor beleggers die zoeken naar spreiding en gemak is fondsbeleggen heel geschikt. Instappen kan vanaf € 100.000,-. Nieuwsgierig naar hoe het in z'n werk gaat? Kom naar een van onze kennissessies. Vanaf 3 juni is fonds 10 geopend voor inschrijving. 6,25% geprognosticeerd rendement met een looptijd van vijf jaar. Doet u mee?

Aanmelden kennissessie Brochure aanvragen
Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunning- en prospectusplicht voor deze activiteit.

Spreiding, diversiteit en gemak

Bent u op zoek naar ontzorging in combinatie met een aantrekkelijk rendement? Sinds 2022 biedt Mogelijk ook fondsbeleggen aan als optie om uw geld te laten renderen. In het Mogelijk Zakelijke Hypotheken Fonds leggen beleggers geld in waarmee vervolgens meerdere zakelijke hypotheken aan ondernemers worden verstrekt. Het fonds heeft het recht van eerste hypotheek. Voor beleggers die zoeken naar spreiding, gemak en een aantrekkeljk rendement, is fondsbeleggen heel geschikt. Instappen kan vanaf € 100.000,-.

Ondertussen zijn er al negen fondsen succesvol gelanceerd. Fonds 10 is nu geopend voor inschrijving, u kunt zich direct aanmelden. Voor dit fonds geldt een looptijd van vijf jaar en een geprognosticeerd rendement van 6,25%. Wilt u zien hoe eerdere fondsen zijn opgebouwd, klik dan op de knop 'fondsoverzicht'. Voor de fondsvoorwaarden van het actuele fonds en de eerdere fondsvoorwaarden. klik hier.

Aanmelden Fondsoverzicht

Al negen actieve fondsen

Totaal aantal beleggers
1074
Totale inleg
225.340.000
Gefinancierde objecten
592

Het Mogelijk Zakelijke Hypotheken Fonds

Zo werkt beleggen in het Mogelijk Zakelijke Hypotheken Fonds

Beleggen in het Mogelijk Zakelijke Hypotheken Fonds gaat heel gemakkelijk. U registreert zich online en geeft aan hoeveel u wilt inleggen. Beleggen kan vanaf € 100.000,-. U levert een aantal documenten aan en vanaf dat moment bent u onderdeel van een groep fondsbeleggers. U krijgt van de fondsmanager van Mogelijk een datum waarop de gelden overgemaakt dienen te zijn. Hierna hoeft u niets meer te doen. Uw inleg gaat na acht weken na sluiting van het fonds renderen en u krijgt uw rendement maandelijks uitgekeerd. De eerste keer is 8 weken na de sluiting plus een volledige kalendermaand. Elk fonds kent een vooraf gestelde looptijd en geprognosticeerd rendement. Voor fonds 10 is dit vijf jaar en 6,25% geprognosticeerd rendement. Presteert het fonds boven prognose, dan ontvangt u aan het eind van de looptijd een extra slotdividend. Wilt u meer weten? Kom dan naar een van onze kennissessies of download onze mustread fondsbeleggers.

Miranda Landkroon - Wiegmans Fondsmanager
Miranda Landkroon - Wiegmans

"Mogelijk selecteert als fondsbeheerder de te financieren objecten. U heeft er na inleg geen omkijken meer naar en ontvangt maandelijks rendement op uw rekening."

Belangrijke zekerheden voor beleggers

Het recht van eerste hypotheek

Debiteur tekent in privé mee

Eigen inbreng debiteur

Secundaire opstalverzekering

Welke risico's zijn er?

U heeft op deze pagina veel voordelen over fondsbeleggen kunnen lezen, zoals spreiding, diversiteit, het belangrijke recht van eerste hypotheek. U vraagt zich nu wellicht af: Zijn er dan geen risico's? Het antwoord is simpel. Geen enkele belegging is risicoloos. Zo zijn er aan beleggen in het Mogelijk Zakelijke Hypotheken Fonds naast financiële kansen ook risico’s verbonden. Mogelijk doet er veel aan om deze risico’s te beperken. Wij vinden het belangrijk u te attenderen op de mogelijke risico’s van beleggen in een fonds en wat wij dan doen om die risico's te beperken. 

Meer over de risico's

Uw route naar een aantrekkelijk rendement 

1
Inleg aangeven

Bent u nog niet bekend bij Mogelijk en heeft u geen toegang tot ons klantportaal, dan kunt u zich gemakkelijk aanmelden via onze website. U geeft aan welk bedrag u wilt inleggen (vanaf € 100.000,-).

Wij vragen u om uw identificatie binnen een beveiligde online omgeving en vragen u een aantal documenten aan te leveren, waaronder een document Herkomst Vermogen.

Wanneer uw gegevens zijn gecontroleerd en akkoord bevonden, krijgt u bericht dat u onderdeel bent van de groep fondsbeleggers.

U ontvangt van ons bericht met informatie over wanneer u uw inleg kunt overboeken.

U stort uw inleg op de fondsrekening en krijgt hiervan een bevestiging.

U ontvangt maandelijks het geprognosticeerde rendement op uw rekening.

Kom naar een van onze kennissessies

U bent van harte welkom voor een kennissessie over fondsbeleggen. U kunt kennismaken met Mogelijk en krijgt uitleg over het Mogelijk Zakelijke Hypotheken Fonds. De sessies voor fonds 10 zijn gepland op 27 juni, 2 juli en 11 juli in Breukelen. Ook organiseren wij een kennissessie op locatie, dit keer op 5 juli in Groningen. Klik op onderstaande knop om u aan te melden.

Kennissessies

Ervaringen van onze beleggers

Een succesvol ondernemer zoekt naar rendement op zijn cashflow. Hij wil flexibiliteit en geen hoge risico's, want hij had eigenlijk al met pensioen moeten zijn. Als ondernemer snapt hij dat je liever geld steekt in een eigen pand dan jarenlang huur betaalt. Een succesvol zzp'er groeit uit zijn jasje en laat zijn oog vallen op een mooi bedrijfspand.

Lees de hele ervaring

Een tijdje geleden besloot ik te investeren in een object dat aangeboden werd via de website van Mogelijk Vastgoedfinancieringen. Voordat ik het concept onder de aandacht wilde brengen bij mijn netwerk, vond ik het belangrijk om eerst zelf de werking van Mogelijk te ervaren.

Lees de hele ervaring

Zíj wilde haar vastgoedportefeuille uitbreiden en ondervond dat geen enkele bank met haar in zee wilde gaan. Híj had de wens een deel van vermogen verantwoord te investeren.

Lees de hele ervaring

Meer informatie of afspraak maken?

U van harte welkom bij ons op kantoor in Breukelen voor een persoonlijke afspraak of voor het bijwonen van een kennissessie.

Aanmelden fonds 

Op dit moment fonds 10 open voor inschrijving. Wilt u meedoen, dan kunt u uzelf hier aanmelden. Wij nemen dan contact met u op om uw inschrijving compleet te maken. Mocht u willen overleggen, neem gerust contact op, wij staan met plezier voor u klaar. Ons team is bereikbaar op 0346 - 264 664 of via fondsbeleggen@mogelijk.nl 

Veelgestelde vragen

Wat is het Mogelijk Zakelijke Hypotheken Fonds?

Het Mogelijk Zakelijke Hypotheken Fonds financiert het zakelijk vastgoed van ondernemers in Nederland. Beleggers kunnen vanaf  € 100.000,- participeren. Het fonds financiert uitsluitend hoogwaardig, kwalitatief Nederlands vastgoed en biedt een stabiel en aantrekkelijk rendement.

Beleggen in het fonds is een behoudende manier van beleggen. Er worden stevige zekerheden gesteld. Deze zekerheden zijn:

  • Het fonds heeft het recht van eerste hypotheek over de gehele portefeuille
  • De debiteur tekent in privé mee
  • Eigen inbreng van de debiteur, gemiddeld 35% van de waarde van het object
  • Secundaire opstalverzekering op de gehele portefeuille

Het geprognosticeerde rendement wordt maandelijks naar uw rekening overgemaakt. Presteert het fonds boven prognose, dan ontvangen beleggers aan het eind van de looptijd een extra slotdividend.

Kan de portefeuille nog veranderen gedurende de looptijd van het fonds?

Alleen in uitzonderlijke gevallen kunnen kleine wijzigingen in de portefeuille onstaan. Bijvoorbeeld in geval van een gedwongen verkoop zal de uitstaande leensom terugvloeien in het fonds. Het fondsteam spant zich dan in om een vervangende financiering te verstrekken.

Hoeveel informatie ontvangen de participanten over de posten?

Elk half jaar wordt een update naar alle participanten gestuurd met geanonimiseerde details over de resultaten van de portefeuille, sector en geografie Eénmaal per jaar wordt er ook een participantenvergadering georganiseerd (dit kan fysiek of online zijn). Mocht een participant behoefte hebben aan meer informatie/inzage, dan is de participant uiteraard van harte welkom om tijdens een gesprek de details te bespreken.

Vergunningen

Mogelijk heeft een ECSP-vergunning van de AFM verkregen voor de investeringsaanbiedingen die rechtstreeks aangeboden worden aan investeerders op het Mogelijk platform. Voor het Mogelijk Zakelijke Hypotheken Fonds geldt een ander vergunningstraject (AIFMD) dat Mogelijk nu aan het doorlopen is. Tot die tijd zijn wij verplicht om onderstaande melding te doen wanneer wij communiceren over het Mogelijk Zakelijke Hypotheken Fonds.

Mogen we nog even uw aandacht?

We willen u graag iets aanbieden: