Fonds 10 is nu geopend voor inschrijving. Kom naar een van onze kennissessies of lees meer over fondsbeleggen
Direct contact

Neem gerust contact met ons op, wij staan met plezier voor u klaar.

Algemeen
0346 – 250 171
Fondsbeleggen
0346 – 264 664
Boekhouding
0346 – 796 154

Voor intermediairs

Events en activiteiten

Naast dat we graag de samenwerking opzoeken om jouw klant te voorzien van de beste financieringsmogelijkheden voor zijn of haar vastgoed, vinden wij het ook heel belangrijk om elkaar beter te leren kennen. Zo organiseren wij met regelmaat events in de regio waar wij ons netwerk aan intermediairs graag ontvangen. Ook zijn wij jaarlijks goed vertegenwoordigd op de grootste vastgoedbeurs van Europa, de Provada, waar we onze relaties graag ontmoeten op onze stand. Je bent dan ook van harte welkom om bij ons te komen lunchen of later in de middag aan te haken voor de borrel. Ook inhoudelijk bieden wij het een en ander gedurende het jaar. We organiseren sessies bij ons op kantoor om samen bij te blijven als het gaat om de nieuwste ontwikkelingen in de markt.

Wat staat er op de kalender?

  • Golfdag op de Bernardus
  • Zeilen met een klipper vanuit Muiden
  • Hockey wedstrijden Kampong
  • Kennissessie over investeren
  • Fondssessie in de regio (noord)
  • Provada

Zorg dat je op het lijstje staat (of komt) bij een van de Regiomanagers. Dan zorgen we dat je tijdig een uitnodiging ontvangt als we weer iets nieuws organiseren.

Contact opnemen

Even voorstellen

Regiomanagers

Sinds 2023 hebben we vanuit Mogelijk de markt ingedeeld in regio’s. Voor elke regio hebben we een regiomanager die verantwoordelijk is voor die regio, de intermediairs in die regio en de aanvragen die hieruit voortkomen. De regiomanagers vallen onder de Manager Commercie. Hieronder de namen en rugnummers. Als je op de naam klikt, dan kun je meer te weten komen over de betreffende regiomanager en direct contact opnemen als je wilt.
 

Bekijk het commerciele team

 


 

Benjamin Westdorp: E-mail sturen

Niek Soetekouw: E-mail sturen

Paul Pennings: E-mail sturen

Marcel Doornbos: E-mail sturen

Marc van den Berg: E-mail sturen