Fonds 10 is nu geopend voor inschrijving. Kom naar een van onze kennissessies of lees meer over fondsbeleggen
Direct contact

Neem gerust contact met ons op, wij staan met plezier voor u klaar.

Algemeen
0346 – 250 171
Fondsbeleggen
0346 – 264 664
Boekhouding
0346 – 796 154

Een passende vastgoedfinanciering

Vastgoedfinanciering

Financieren jullie mijn object?

Een zakelijk pand laten financieren met een leensom vanaf € 50.000,-.

Doe de quickscan

Ik wil overleggen
Hoeveel kan ik lenen?

 • Voor vastgoed voor verhuur en voor eigen gebruik
 • Diverse financieringsmogelijkheden
 • Snelle processen
 • Aantrekkelijke voorwaarden

Vastgoedfinancieren bij Mogelijk

Bij Mogelijk Vastgoedfinancieringen sluit u uw hypotheek voor onder andere uw bedrijfspand, uw recreatiewoning voor de verhuur, uw horecapand, woningen voor de verhuur of ander commercieel vastgoed. Zolang het zakelijk vastgoed is, kunnen wij het financieren. Omdat de waarde van het pand leidend is, is een vastgoedfinanciering ook mogelijk voor startende ondernemers. Benieuwd naar de mogelijkheden?

Met een vastgoedfinanciering financiert u de aankoop van uw zakelijk vastgoed. Mogelijk verstrekt hypotheken vanaf € 50.000,-. Er zijn verschillende financieringsmogelijkheden, afhankelijk van het type pand en uiteraard van uw wensen.

Soorten financieringen

 

Het unieke financieringsmodel 

Als u als vastgoedbelegger geld wil lenen om uw vastgoedportefeuille uit te breiden of als ondernemer een bedrijfspand wilt aankopen, kunt u hiervoor terecht bij Mogelijk. Daarbij is de waarde van het onderpand belangrijker dan uw jaarrekening. Zo krijgen ook kleine ondernemers een eerlijke kans. Zolang het zakelijk vastgoed is, kan Mogelijk het financieren.

Wij verstrekken vastgoedfinancieringen tegen zeer gunstige voorwaarden. Mogelijk financiert tot maximaal 75% van de marktwaarde van een object. U kunt kiezen tussen een lange of een korte looptijd en een groot deel is aflossingsvrij, waardoor uw maandlasten laag blijven. Wilt u toch tussentijds aflossen, dan is dat ook mogelijk. Door middel van een vrijblijvende quickscan krijgt u direct inzicht in de leensom die haalbaar is. Een van onze accountmanager neemt vervolgens met u graag de opties door.

Onze blik reikt verder dan de Randstad.

Bij Mogelijk kunt u een zakelijke vastgoedfinanciering afsluiten voor vastgoed in heel Nederland, in België en wij financieren ook recreatief vastgoed op Curaçao en Bonaire. Onze vastgoedspecialisten stellen de marktwaarde van uw pand vast en bepalen zo de maximale financiering. Brengt u minimaal 25% eigen inleg in, dan is financiering in veel gevallen haalbaar.

Een vastgoedfinanciering in 6 stappen

1
Quickscan

Dien uw financieringsaanvraag in via de website, per mail of telefonisch.

Doe de quickscan

U hoort binnen 48 uur of wij uw object kunnen financieren.

We ontvangen u op kantoor en bespreken de mogelijkheden. U ontvangt de offerte die u indien gewenst direct kunt ondertekenen. We ontvangen van u graag een aantal stukken ter onderbouwing van de aanvraag.

Het object wordt gepubliceerd op ons platform óf beoordeeld door het fondsteam om opgenomen te worden in het Zakelijke Hypotheken Fonds.

Een investeerder claimt uw object of de fondsmanager neemt uw aanvraag op in het fonds.

U ondertekent enkele documenten, gaat tekenen bij de notaris en u kunt door met ondernemen!

Goed om te weten over de vastgoedfinanciering van Mogelijk

Vastgoedfinanciering herfinancieren

Heeft u al een financiering? Dan kunt u bij Mogelijk ook uw vastgoedfinanciering oversluiten. Loopt uw huidige financiering af of zoekt u betere voorwaarden? Doe de vrijblijvende quickscan en u hoort binnen 48 uur welke leensom haalbaar is voor uw pand. 

Vastgoedfinanciering deels aflossingsvrij

Bent u op zoek naar een (her)financiering met een lage aflossing voor uw pand? Mogelijk financiert alle typen zakelijk vastgoed met een leensom vanaf € 50.000,-. De lening is voor 50% aflossingsvrij en wanneer u minder dan de helft van de waarde van uw pand bij Mogelijk financiert, is er helemaal geen aflossingsverplichting.

Rente vastgoedfinanciering

De hoogte van de rente voor een vastgoedfinanciering is afhankelijk van verschillende factoren, waaronder de gewenste Loan-to-Value (LTV), courantheid, ligging en rentevastperiode. U kunt online uw vastgoedfinanciering berekenen en zo inzicht krijgen in de indicatieve rente en bijbehorende maandlasten. De rentevastperiode voor de vastgoedfinanciering is 3, 5 of 7 jaar.

Werkkapitaal vrijmaken met vastgoedfinanciering

Heeft uw bedrijf behoefte aan werkkapitaal? Door middel van herfinanciering van uw pand kunt u geld vrijmaken dat u kunt investeren in uw bedrijf of kunt aanhouden voor extra financiële ruimte in uw zakelijke activiteiten. Het vrijmaken van werkkapitaal met uw pand is vaak gunstiger dan een rekening-courant faciliteit bij de bank, en het heeft als extra voordeel dat de looptijd vaststaat. Zo weet u precies waar u aan toe bent. Wilt u ontdekken welke leensom haalbaar is voor uw pand? Doe dan de vrijblijvende quickscan en binnen 48 uur ontvangt u meer informatie.

Een vastgoedfinanciering voor nieuwbouw en transformaties

Heeft u plannen voor nieuwbouw, verbouw of transformatie van zakelijk vastgoed? Ook dan kunt u bij Mogelijk terecht. Met een vastgoedfinanciering vanuit een bouwdepot krijgt u financiering op maat. Wilt u het pand na de bouw of transformatie verkopen? Dan past een kortlopende financiering goed bij uw situatie. Wij verstrekken leningen met looptijden van 6 maanden tot 30 jaar. 

Vastgoedfinanciering om uw pand te verduurzamen

Heeft u ambities om uw zakelijke vastgoed te verduurzamen? Ook hierin voorziet Mogelijk geschikte financieringen. De verduurzamingsfinanciering kent een looptijd van 6 tot 36 maanden die middels een bouwdepot periodiek uitgekeerd wordt. Doe de quickscan en ontvang binnen 48 uur een offerte. Leensommen vanaf € 50.000,-. 

Must read voor ondernemers

Download onze Must read voor ondernemers met ervaringen en tips. Verrijk uw kennis met artikelen van een collega-ondernemer, notaris, financieel adviseur en makelaar.

Downloaden

Veelgestelde vragen

Voor wie is een vastgoedfinanciering bedoeld?

Een vastgoedfinanciering is er voor de vastgoedbeleggers en -professionals die onroerend goed willen kopen. Ook ondernemers die een zakelijk pand willen kopen, kunnen een vastgoedfinanciering afsluiten.

Voor welke objecten kan ik een vastgoedfinanciering aanvragen?

Een vastgoedfinanciering is uitsluitend voor zakelijk vastgoed. Het gaat daarbij om:

 • Beleggingspanden
 • Bedrijfspanden
 • Woningen voor de verhuur
 • Recreatief vastgoed
 • Winkels
 • Kantoren
 • Horecapanden
 • Agrarische grond
 • Project of transformatiepanden

Wat is het voordeel van een vastgoedfinanciering bij Mogelijk?

We hanteren een scherpe rente en denken in oplossingen. U kunt met of zonder intermediair een vastgoedfinanciering afsluiten. Mogelijk verstrekt hypotheken vanaf € 50.000,-. Er zijn verschillene financieringsmogelijkheden, afhankelijk van het type pand en uiteraard van uw wensen.

Wat is de rente van de vastgoedfinanciering?

De rente begint bij 6,5% en is afhankelijk van onder meer de gewenste leensom.

Kan ik ook een vastgoedfinanciering aanvragen voor niet zakelijk onroerend goed?

Nee, de vastgoedfinanciering is uitsluitend bedoeld voor ondernemers, vastgoedprofessionals en -beleggers die willen investeren in zakelijk onroerend goed en niet voor consumenten. Met de vastgoedfinanciering financiert u zakelijk onroerend goed. 

Kan ik een vastgoedfinanciering aanvragen voor verduurzaming van mijn pand?

Zeker. Voor het verduurzamen van uw vastgoed bieden wij u graag een geschikte financiering aan, zodat uw bedrijfsmatige vastgoed zowel nu als in de toekomst bij uw bedrijfsvoering past.

Financieren jullie mijn object?

Doe de quickscan

Een zakelijke hypotheek is bedoeld voor ondernemers. U kunt een zakelijk pand laten financieren met een leensom vanaf € 50.000,-. Doe direct de quickscan om uw aanvraag in te sturen of klik op hypotheek berekenen om te zien welke leensom voor u haalbaar is.

Doe de quickscanHypotheek berekenen