Fonds 10 nog geopend tot en met 12 juli. Lees hier meer of meld u direct aan
Direct contact

Neem gerust contact met ons op, wij staan met plezier voor u klaar.

Algemeen
0346 – 250 171
Fondsbeleggen
0346 – 264 664
Boekhouding
0346 – 796 154

Voorwaarden

Voorwaarden van de Verhuurhypotheek

Rente vanaf 5,55%
De hoogte van de rente is afhankelijk van de LTV en rentevast periode.


Rentevastperiode
De rentevastperiode is 3, 5 of 7 jaar.

Aflossing
De Verhuurhypotheek is aflossingsvrij tot 80%. De aflostermijn is 30 jaar (3-20 jaar is ook mogelijk). Ook is het mogelijk om 10% van de initiële leensom per jaar boetevrij extra af te lossen.

Financiering voor vastgoedbeleggers
De Verhuurhypotheek is bestemd voor vastgoedbeleggers en niet voor consumenten. Zowel rechtspersonen als natuurlijke personen kunnen De Verhuurhypotheek afsluiten.

LTV
Mogelijk financiert tot 80% LTV

Looptijd
De Verhuurhypotheek heeft een looptijd van 3-30 jaar.

Taxatierapport
Voor het afsluiten van De Verhuurhypotheek is een taxatierapport nodig. Wij werken met vaste taxateurs. Jouw klant kan zelf een afspraak maken met een taxateur uit onze lijst om een taxatierapport te laten maken. Heeft jouw klant haast? Laat dan direct na het doen van de quickscan een rapport maken.

Eenmalige kosten
De kosten voor het afsluiten van De Verhuurhypotheek bedragen voor klanten zonder intermediair eenmalig 1% over de leensom met een minimum bedrag van € 2.250,-. Er is geen BTW op van toepassing. Wordt De Verhuurhypotheek door jou als intermediair afgesloten dan worden er geen eenmalige kosten in rekening gebracht

Voorwaarden van de Ondernemershypotheek

Rente vanaf 6,5%
De hoogte van de rente is afhankelijk van onder meer de ligging van het object, de gewenste leensom, het type object en alternatieve aanwendbaarheid.

Rentevastperiode
De rentevastperiode is 5 jaar.

Aflossing
De Ondernemershypotheek wordt lineair afgelost tot 50% van de waarde. Op de lening kan op elk gewenst moment boetevrij extra worden afgelost.

Financiering voor ondernemers
De Ondernemershypotheek is bestemd voor ondernemers en niet voor consumenten. Zowel rechtspersonen als natuurlijke personen kunnen de Ondernemershypotheek aanvragen.

LTV
Mogelijk financiert in de regel tot 75% LTV.

Eigen inbreng
De minimale eigen inbreng die Mogelijk vraagt van de ondernemer is 25%. We bepalen de eigen inbreng aan de hand van de LTV.

Looptijd
De Ondernemershypotheek heeft een standaard looptijd van 10 jaar. Korter of langer kan altijd. Looptijden zijn ook mogelijk al tot een paar maanden voor bijvoorbeeld transformaties en projectfinanciering.

Eenmalige kosten
Mogelijk brengt eenmalig 2,95% afsluitprovisie in rekening over het financieringsbedrag, met een minimum van € 2.250,-. Maandelijks rekenen we een bedrag voor administratiekosten van 0,375% op jaarbasis over het initiële financieringsbedrag. De afsluitprovisie wordt betaald via de notaris bij het passeren van de hypotheekakte. De administratiekosten worden maandelijks voldaan, tegelijkertijd met de betaling van rente en aflossing.