Fonds 10 is nu geopend voor inschrijving. Kom naar een van onze kennissessies of lees meer over fondsbeleggen
Direct contact

Neem gerust contact met ons op, wij staan met plezier voor u klaar.

Algemeen
0346 – 250 171
Fondsbeleggen
0346 – 264 664
Boekhouding
0346 – 796 154

Ondernemer

Ondernemersdroom verwezenlijkt met stapelfinanciering

Suzan Teunisse

Suzan Teunisse runde een indoor speeltuin. De eigenaar van het pand zei de huur op. Suzan zat met haar handen in het haar. Tot haar oog viel op een kooppand, de ideale plek voor kinderfeestjes, een brasserie en buitenschoolse opvang. De uitdaging: de financiering regelen.

“Na een zoektocht klopte Suzanne bij ons aan”, vertelt Miranda Landkroon-Wiegmans, accountmanager bij Mogelijk Vastgoedfinancieringen. “Wij brengen zakelijk hypothecaire financieringen tot stand tussen ondernemers en investeerders. De markt financiert bij ons de markt. Wij kijken naar de waarde van het object. Daarbij is het van belang dat de ondernemer wel eigen geld inbrengt. Wij financieren doorgaans 60 tot 70 % van de waarde van het object. In dit geval kon Suzanne niet voldoende eigen geld inbrengen. Dat hoeft geen probleem te zijn en in dit geval was dat ook niet zo.”

Samenwerking Collin Crowdfund

“Onze samenwerking met Collin Crowdfund, een bedrijf dat al meer dan 620 bedrijven aan een passende financiering wist te helpen, bood de oplossing”, vervolgt Miranda. “Via crowdfunding konden benodigde gelden worden verkregen. Binnen vier minuten was de funding geregeld, dat was natuurlijk super!”

Dankbaar werk

Dankzij deze stapelfinanciering is het gelukt de droom van Suzan gefinancierd te krijgen. “Het is belangrijk dat ondernemers zich realiseren dat bij onvoldoende eigen inbreng er zeker nog mogelijkheden zijn om toch de financiering rond te krijgen. Uiteraard hebben we goed gekeken of de rente en aflossing ook opgebracht kunnen worden. Met de prognoses en de ambitie van Suzanne is het zeer realistisch. Inmiddels is ze al volop bezig. Het helpen bij de financiering waardoor ondernemers echt verder kunnen, is ontzettend dankbaar werk”, besluit Miranda.