Fonds 10 is nu geopend voor inschrijving. Kom naar een van onze kennissessies of lees meer over fondsbeleggen
Direct contact

Neem gerust contact met ons op, wij staan met plezier voor u klaar.

Algemeen
0346 – 250 171
Fondsbeleggen
0346 – 264 664
Boekhouding
0346 – 796 154

Beleggen in een woning of appartement voor de verhuur

Verhuurhypotheek berekenen

Bij Mogelijk Vastgoedfinancieringen sluit u uw verhuurhypotheek af voor woningen of appartementen voor de verhuur. Wij financieren vastgoed van vanaf € 50.000,-. Met een hoog aflossingsvrij gedeelte houdt u uw maandlasten laag. U kunt altijd 10% van de initiële leensom per jaar aflossen. Dit geeft u maximale flexibiliteit.

Maandlasten verhuurhypotheek berekenen doet u bij Mogelijk

Mogelijk staat dicht bij u als vastgoedbelegger. Wij regelen een financiering met een minimum aan gedoe. Een quickscan geeft u binnen 5 minuten duidelijkheid over de mogelijkheden. Wanneer het vastgoed financierbaar blijkt, vragen we u om aanvullende informatie zoals een taxatierapport. De aanvraag wordt zoveel mogelijk online afgehandeld, maar uiteraard staan onze collega's u ook met plezier te woord of ondersteunen zij u bij de aanvraag.

Lage aflossing

Lage aflossing

Looptijden van 6 maanden tot 30 jaar

Looptijden van 6 maanden tot 30 jaar

Welkom met en zonder intermediair

Van harte welkom met en zonder intermediair

Aantrekkelijke voorwaarden

Aantrekkelijke voorwaarden

Vastgoedbeleggers berekenen hun verhuurhypotheek bij Mogelijk voor hun vastgoedportefeuille

Een verhuurhypotheek is een lening waarmee u als belegger residentieel vastgoed voor de verhuur kunt aankopen of herfinancieren. Heeft u een woning of appartement op het oog en kunt u minimaal 25% eigen geld inbrengen? Dan is financiering van residentieel vastgoed in de meeste gevallen haalbaar.

Gunstige voorwaarden van onze verhuurhypotheek

Een aanvraag voor een verhuurhypotheek gaat bij ons snel en gemakkelijk, met of zonder intermediair. Bovendien verstrekken wij financiering voor vastgoed tegen zeer gunstige voorwaarden. Wij financieren tot 75% LTV en zeker niet alleen in grote steden. De Verhuurhypotheek van Mogelijk is aflossingsvrij tot 80% en we hanteren een aflostermijn van 30 jaar. Dat betekent zeer lage maandlasten! Met een rente vanaf 5,60%

Het platform mijnondernemingduurzaam.nl van Patrick Stevens helpt organisaties richting energieneutraal. Het bedrijf ondersteunt organisaties bij het bekijken van mogelijkheden om acties te ondernemen die leiden tot verduurzaming. Met diverse scans en oplossingen worden allerlei zaken in beeld gebracht.

Lees de hele ervaring

Hij werkte 35 jaar in sales, totdat Koos Schinkel een vliegtuigongeluk kreeg. Hij zat in het toestel van Turkish Airlines dat in 2009 neerstortte.

Lees de hele ervaring

Begin vorig jaar zijn we met de zaak verhuisd naar de Oude Markt 26 in Stadskanaal. We konden dit pand twee jaar huren, waarna we het zouden kopen. Het vinden van een passende financiering bleek geen eenvoudige klus, tot we in contact kwamen met Mogelijk Vastgoedfinancieringen

Lees de hele ervaring

Suzan Teunisse runde een indoor speeltuin. De eigenaar van het pand zei de huur op. Suzan zat met haar handen in het haar. Tot haar oog viel op een kooppand, de ideale plek voor kinderfeestjes, een brasserie en buitenschoolse opvang. De uitdaging: de financiering regelen.

Lees de hele ervaring

Een zakelijke hypotheek berekent u voor nieuwbouw en transformaties

Heeft u plannen voor nieuwbouw, verbouw of transformatie van zakelijk vastgoed? Ook dan kunt u bij Mogelijk terecht. Met een zakelijke hypotheek vanuit een bouwdepot krijgt u financiering op maat. Na de projectfase, kunt u het pand herfinancieren met onze Verhuurhypotheek.

Herfinanciering berekenen

Bent u al in bezit van een pand, maar heeft u liquide middelen nodig voor uw onderneming of voor verbouw of verduurzaming van het pand? Denk dan eens aan herfinanciering van uw pand of vastgoedportefeuille. Zo komt eventuele overwaarde vrij en krijgt u mogelijk gunstigere voorwaarden op uw vastgoedfinanciering.

Veelgestelde vragen

Wat is de rente van de Verhuurhypotheek?

U geniet al van rentes vanaf slechts 5,60% per jaar.

Rente vanaf 5,60%

 
LTV
< 50%
LTV
>50% - 60%
LTV
>60% - 65%
LTV
>65% - 70%
LTV
>70% - 75%
LTV
75% - 80%
3 jaar vast 5,80% 5,80% 5,85% 5,95% 5,99% 6,15%
5 jaar vast 5,60% 5,60% 5,65% 5,70% 5,75% 5,85%
7 jaar vast 5,65% 5,65% 5,65% 5,65% 5,70% 5,80%

*Let op: Deze rentes zijn indicatief, er kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Doe nu de quickscan

Welke gegevens heb ik nodig om de Verhuurhypotheek te berekenen?

Om uw Verhuurhypotheek te berekenen hebben we een aantal gegevens nodig:

  • Het adres van het pand
  • De marktwaarde
  • Uw eigen inbreng
  • De gewenste looptijd van de financiering

U kunt de uitkomst van de berekening eenvoudig naar uzelf mailen, dan heeft u uw berekening altijd bij de hand. Let er wel op dat de uitkomst van de berekening van uw maximale Verhuurhypotheek indicatief is.

Voor welke objecten is de Verhuurhypotheek geschikt?

De Verhuurhypotheek is uitsluitend geschikt voor woningen en appartementen die bedoeld zijn voor verhuur aan derden. 

Hoe lang duurt de aanvraag van de Verhuurhypotheek?

U doet de quickscan op de website van Mogelijk en ontvangt direct een rente-indicatie. Bent u akkoord, dan kan het heel snel gaan. Binnen drie weken financieren is bij Mogelijk geen uitzondering.

Doe de quikscan

Kan ik een hypotheek afsluiten voor het verduurzamen van mijn bedrijfsruimte?

Zeker. Voor het verduurzamen van uw zakelijk onroerend goed bieden wij u graag een geschikte financiering aan, zodat uw bedrijfspand zowel nu als in de toekomst bij uw bedrijfsvoering past.