Fonds 10 nog geopend tot en met 12 juli. Lees hier meer of meld u direct aan
Direct contact

Neem gerust contact met ons op, wij staan met plezier voor u klaar.

Algemeen
0346 – 250 171
Fondsbeleggen
0346 – 264 664
Boekhouding
0346 – 796 154

Herfinanciering van woningen en appartementen voor de verhuur

Beleggingspand herfinancieren

Financieren jullie mijn object?

Een beleggingspand laten herfinancieren met een leensom vanaf € 50.000,-.

Doe de quickscan

Ik wil overleggen
Hoeveel kan ik lenen?

 • Rente vanaf 5,60%

 • Aantrekkelijke voorwaarden

 • Aflossingsvrij tot 75%,
  aflostermijn: 30 jaar

 • Direct af te sluiten, met of zonder intermediair

Uw beleggingspand herfinancieren
bij Mogelijk

U wilt uw beleggingspand herfinancieren. Nu zoekt u een financier waar u direct met uw aanvraag terecht kunt en scherpe rentes biedt. Welkom bij Mogelijk. Wij (her)financieren beleggingspanden door heel Nederland. In zowel grote steden als kleine dorpen. Uw beleggingspand herfinancieren doet u dus bij ons, Mogelijk. Geniet van scherpe rentes en een snel resultaat.

Beleggingspand herfinancieren

Herfinanciering van beleggingspanden voor professionele vastgoedbeleggers.

 • Leensommen vanaf € 50.000,-
 • Maximale LTV 80%
 • Minimale eigen inbreng 20%
 • Looptijd: 3 - 30 jaar
 • Tot 75% aflossingsvrij
 • Aflostermijn 30 jaar
 • Taxatierapport noodzakelijk, bekijk taxateurs hier
 • Kosten: eenmalig 1% over de leensom, met een minimum bedrag van € 2.250,-. Geen BTW van toepassing.

Doe de quickscan Verhuurhypotheek berekenen

Wat houdt het herfinancieren van beleggingspanden in?

Herfinanciering van uw vastgoed betekent dat u de overwaarde van een pand opnieuw investeert in uw huidige beleggingspand, of in een ander beleggingspand. Door uw overwaarde slim te gebruiken, kunt u uw vastgoedportefeuille verder uitbreiden.

Heeft u meerdere beleggingspanden die u wil laten herfinancieren in uw vastgoedportefeuille? Het kan bij Mogelijk. U kunt heel makkelijk enkele gegevens over uw portefeuille met ons delen. Onze klantmanagers nemen contact met u op om de portfeuille en uw wensen met u door te nemen. U hoort heel snel waar u aan toe bent!

Doe de quickscan

Beleggingspand(en) herfinancieren in 4 stappen

1
Quickscan

Dien uw financieringsaanvraag in via een quickscan op de website, . U ontvangt direct per mail een rente-indicatie.

Doe de quickscan

Op basis van de door u verstrekte informatie ontvangt u van ons een voorlopige offerte.

U kunt op elk gewenst moment de taxateur opdracht geven tot taxatie. Als wij het rapport in bezit hebben, ontvangt u de definitieve offerte.

Hebben wij de ondertekende offerte binnen, dan kan de akte passeren bij de notaris. Gefeliciteerd, uw financiering is een feit! Op naar de financiering van uw volgende beleggingspand!

Goed om te weten over het herfinancieren van beleggingspanden

Beleggingspand herfinancieren

Herfinancier uw beleggingspand eenvoudig bij Mogelijk. Wanneer uw huidige financiering afloopt of u op zoek bent naar betere voorwaarden, biedt Mogelijk de mogelijkheid om uw pand op een eenvoudige manier te herfinancieren. Doe de vrijblijvende quickscan en u krijgt direct een rente-indicatie voor uw beleggingspand. Voor het aanvragen van een herfinanciering hypotheek is een taxatierapport vereist.

Deels aflossingsvrije herfinanciering voor beleggingspanden

Bent u op zoek naar een (her)financiering met een lage aflossingsverplichting voor uw beleggingspand? Mogelijk financiert alle soorten vastgoed, met leningen vanaf € 50.000,-. De lening is voor {btl-aflossingsvrij-percentage} aflossingsvrij en wanneer u minder dan de helft van de waarde van uw pand bij Mogelijk financiert, is er helemaal geen aflossingsverplichting. Bereken vrijblijvend de aflossingsmogelijkheden voor uw beleggingspand.

Rente voor herfinanciering van beleggingspand

De hoogte van de rente voor een herfinanciering van uw beleggingspand is afhankelijk van verschillende factoren, zoals de gewenste Loan-to-Value (LTV) en de rentevaste periode. U kunt online uw herfinancieringsrente berekenen om inzicht te krijgen in de indicatieve rente en de bijbehorende maandelijkse kosten. De rentevaste periode voor de herfinanciering van beleggingspanden is doorgaans 3, 5 of 7 jaar.

Vrijmaken van werkkapitaal met herfinanciering van beleggingspand

Heeft uw bedrijf behoefte aan werkkapitaal? Door uw beleggingspand te herfinancieren, kunt u geld vrijmaken dat u kunt investeren in uw onderneming of kunt aanhouden voor extra financiële ruimte in uw bedrijfsvoering. Het vrijmaken van werkkapitaal met behulp van uw beleggingspand is vaak voordeliger dan een rekening-courant faciliteit bij een bank, en daarnaast biedt het voordeel van een vaste looptijd. U weet dus precies waar u aan toe bent. 

Veelgestelde vragen

Wat houdt herfinanciering van beleggingspanden in?

Het herfinancieren van beleggingspanden betekent dat u de overwaarde van uw pand gebruikt om te investeren in een ander pand of in uw huidige beleggingspand. Ook kunt u zo kapitaal vrijspelen.

Kan ik mijn beleggingspand laten herfinancieren bij Mogelijk?

Jazeker. Doe de quickscan en u krijgt direct een rente-indicatie in uw mailbox. Bent u akkoord met de rente-indicatie dan kan het heel snel gaan, binnen een week of drie kan uw financiering rond zijn.

Kan ik meerdere beleggingspanden in mijn vastgoedportefeuille laten herfinancieren?

U kunt meerdere beleggingspanden laten herfinancieren. Hiervoor kunt u hier enkele gegevens invullen. Onze klantmanagers nemen dan direct contact met u op om uw wensen door te nemen.

Hoe lang duurt het om mijn beleggingspand te laten herfinancieren?

Het herfinancieren van uw beleggingspand kan binnen 3 weken al geregeld zijn.

Waarom moet ik mijn beleggingspand herfinancieren bij Mogelijk?

Door uw beleggingspanden te herfinancieren kunt u uw vastgoedportefeuille uitbreiden, waardoor uw vermogen blijft groeien. Mogelijk biedt u een scherpe rente, gunstige voorwaarden en een makkelijk, voorspelbaar proces.  Vastgoed zit in ons DNA, wij weten als geen ander wat vastgoedbeleggers beweegt. Bovendien doen wij alles hier in eigen huis: vanaf de financieringsbeoordeling tot en met de leningadministratie. Dat betekent dat u altijd iemand van Mogelijk aan de lijn krijgt met dossierkennis. Onze lijnen zijn kort en wij begrijpen als geen ander dat u snel wilt schakelen.

Must read voor vastgoedbeleggers

Download onze Must read voor vastgoedbeleggers met ervaringen en tips van experts. Zij leggen uit hoe het puntenstelsel werkt, waarom het slim is om ‘placeholder’ te worden en hoe u geld kunt vrijmaken voor uw volgende beleggingen.

Downloaden

Financieren jullie mijn object?

Doe de quickscan

De verhuurhypotheek is bedoeld voor vastgoedbeleggers voor financiering van zakelijk vastgoed voor de verhuur. Financieren kan vanaf €50.000,-.

Doe de quickscanHypotheek berekenen