Fonds 10 is nu geopend voor inschrijving. Kom naar een van onze kennissessies of lees meer over fondsbeleggen
Direct contact

Neem gerust contact met ons op, wij staan met plezier voor u klaar.

Algemeen
0346 – 250 171
Fondsbeleggen
0346 – 264 664
Boekhouding
0346 – 796 154

Financiering voor professionele vastgoedbeleggers

Beleggingspand financieren

Financieren jullie mijn object?

Een beleggingspand laten financieren met een leensom vanaf € 50.000,-.

Doe de quickscan

Ik wil overleggen
Hoeveel kan ik lenen?

 • Rente vanaf 5,60%

 • Aantrekkelijke voorwaarden

 • Aflossingsvrij tot 75%,
  aflostermijn: 30 jaar

 • Direct af te sluiten, met of zonder intermediair

De beleggingspand financiering
van Mogelijk

Vastgoedbeleggers kiezen graag voor een beleggingspand financiering voor van Mogelijk Vastgoedfinancieringen. Waarom? Omdat zij genieten van scherpe rentes. Bovendien zijn de maandlasten uitermate laag. De hypotheek is aflossingsvrij tot 80% en heeft een looptijd van 30 jaar. De hypotheek voor hun beleggingspand is nog nooit zo eenvoudig geregeld. Dit komt omdat bij Mogelijk gebruik wordt gemaakt van slimme technologie maar ook persoonlijk contact. De lijntjes tussen accountmanagers van Mogelijk en vastgoedbeleggers zijn heel kort. U financiert eenvoudig panden in zowel steden en dorpen. En dat met of zonder uw intermediair.

Beleggingspand financieren

Financiering van woningen en appartementen voor de verhuur voor professionele vastgoedbeleggers.

 • Leensommen vanaf € 50.000,-
 • Maximale LTV 80%
 • Minimale eigen inbreng 20%
 • Looptijd: 3 - 30 jaar
 • Tot 75% aflossingsvrij
 • Aflostermijn 30 jaar
 • 10% van de initiële leensom per jaar boetevrij extra af te lossen
 • Taxatierapport noodzakelijk, bekijk taxateurs hier
 • Kosten: eenmalig 1% over de leensom, met een minimum bedrag van € 2.250,-. Geen BTW van toepassing.

Doe de quickscan Verhuurhypotheek berekenen

Welke beleggingspanden kunt u financieren?

Bij Mogelijk financiert u residentieel vastgoed: appartementen of woningen voor de verhuur. Mogelijk verstrekt financieringen voor beleggingspanden vanaf € 50.000,-. Sluit snel en eenvoudig een lening af voor:

appartement voor de verhuur

woning voor de verhuur

reeds verhuurd huis of appartement

Een beleggingspand financieren in 4 stappen

Bij Mogelijk zetten we elke dag alles op alles om onze klanten blij te maken. Alles binnen ons bedrijf is gericht op transparantie en gemak. Vastgoed zit in ons DNA.

1
Quickscan

Dien uw financieringsaanvraag in via een quickscan op de website, . U ontvangt direct per mail een rente-indicatie.

Doe de quickscan

Op basis van de door u verstrekte informatie ontvangt u van ons een voorlopige offerte.

U kunt op elk gewenst moment de taxateur opdracht geven tot taxatie. Als wij het rapport in bezit hebben, ontvangt u de definitieve offerte.

Hebben wij de ondertekende offerte binnen, dan kan de akte passeren bij de notaris. Gefeliciteerd, uw financiering is een feit! Op naar de financiering van uw volgende beleggingspand!

Goed om te weten bij het financieren van beleggingspanden

Beleggingspand herfinancieren

Heeft u een beleggingspand waarvoor de huidige financiering afloopt of zoekt u betere voorwaarden? Bij Mogelijk kunt u uw beleggingspand eenvoudig herfinancieren. Doe de vrijblijvende quickscan en binnen een minuut ontvangt u direct een eerste rente-indicatie. Voor het afsluiten van de financiering is een taxatierapport vereist.

Beleggingspand financiering deels aflossingsvrij

Zoekt u naar een (her-)financiering met een lage aflossingsverplichting voor uw beleggingspand? Mogelijk biedt financiering voor diverse typen vastgoed, met een leensom vanaf € 50.000,-. De lening is voor {btl-aflossingsvrij-percentage} aflossingsvrij en wanneer u minder dan de helft van de waarde van uw pand bij Mogelijk financiert, is er helemaal geen aflossingsverplichting.

Beleggingspand financieren rente berekenen

De hoogte van de rente voor het financieren van uw beleggingspand wordt bepaald door verschillende factoren, zoals de gewenste Loan-to-Value (LTV) en de rentevastperiode. U kunt eenvoudig online de rente voor uw zakelijke hypotheek berekenen en zo inzicht krijgen in de indicatieve rente en de bijbehorende maandlasten. De rentevastperiode voor de financiering van uw beleggingspand kan worden gekozen voor 3, 5 of 7 jaar.

Werkkapitaal vrijmaken met beleggingspand financieren

Heeft u behoefte aan werkkapitaal voor uw bedrijf? Door uw beleggingspand te herfinancieren, kunt u kapitaal vrijmaken dat u kunt investeren in uw bedrijf of kunt gebruiken als extra financiële ruimte voor uw zakelijke exploitatie. Het vrijmaken van werkkapitaal met behulp van uw beleggingspand is vaak voordeliger dan een Rekening Courant-faciliteit bij de bank, en daarnaast heeft u het voordeel dat de looptijd vaststaat. Zo weet u waar u aan toe bent. 

Veelgestelde vragen

Wat is de rente van de hypotheek voor een beleggingspand?

De rente voor een hypotheek voor een beleggingspand begint vanaf 5,60%. Deze is rentevast voor 5 jaar.

Hoe sluit ik een financiering voor mijn beleggingspand af?

U kunt snel en eenvoudig bij Mogelijk een hypotheek afsluiten voor uw beleggingspand. Om een rente-indicatie te ontvangen en uw aanvraag in te dienen, doet u quickscan op onze site. U ontvangt dan direct een rente-indicatie in uw mailbox. U levert ons informatie aan en wij sturen u onze voorlopige offerte. Bent u akkoord? Dan laten we uw pand taxeren en volgt de definitieve offerte die u getekend aan ons terugmailt, waarna nu kunt passeren bij elke gewenste notaris in Nederland. Wilt u snel financieren? Laat dan uw pand direct na het doen van de quickscan taxeren. Bekijk hier met welke taxateurs Mogelijk samenwerkt.

Wat is de looptijd van de hypotheek voor een beleggingspand?

De looptijd van de hypotheek voor uw beleggingspand is 30 jaar, 3 tot 20 jaar kan ook. De looptijd van de rente is 3, 5 of 7 jaar waarna deze wordt herzien.

Must read voor vastgoedbeleggers

Download onze Must read voor vastgoedbeleggers met ervaringen en tips van experts. Zij leggen uit hoe het puntenstelsel werkt, waarom het slim is om ‘placeholder’ te worden en hoe u geld kunt vrijmaken voor uw volgende beleggingen.

Downloaden

Financieren jullie mijn object?

Doe de quickscan

De verhuurhypotheek is bedoeld voor vastgoedbeleggers voor financiering van zakelijk vastgoed voor de verhuur. Financieren kan vanaf €50.000,-.

Doe de quickscanHypotheek berekenen