Fonds 10 is nu geopend voor inschrijving. Kom naar een van onze kennissessies of lees meer over fondsbeleggen
Direct contact

Neem gerust contact met ons op, wij staan met plezier voor u klaar.

Algemeen
0346 – 250 171
Fondsbeleggen
0346 – 264 664
Boekhouding
0346 – 796 154

Kortlopende lening voor aankoop, herfinanciering of verbouwing

Overbruggingsfinanciering

Financieren jullie mijn object?

Een zakelijk pand laten financieren met een leensom vanaf € 50.000,-.

Doe de quickscan

Ik wil eerst meer weten
Zakelijke hypotheek berekenen

 • Tussentijds extra boetevrij aflossen
 • Van harte welkom met en zonder intermediair
 • Looptijden vanaf 6 maanden
 • Aantrekkelijke voorwaarden

Overbruggingsfinanciering bij Mogelijk

Heeft u een korte termijn financiering nodig voor uw zakelijk vastgoed? Bijvoorbeeld bij aankoop en doorverkoop of bij verbouwing en transformaties van vastgoed? Sluit dan een overbruggingskrediet af bij Mogelijk. Een overbruggingskrediet voor vastgoed geeft u tijd en ruimte die u nodig heeft voor uw onderneming.

Overbruggingskrediet

Kortlopende financieringen voor aan- en doorverkoop of verbouwing en transformaties van vastgoed voor ondernemers.

 • Leensommen vanaf € 50.000,-
 • Maximale LTV 75%
 • Minimale eigen inbreng 25%
 • Looptijden vanaf 6 maanden
 • Aflossing naar 50% LTV o.b.v. 20 jaar
 • Vrijheid van altijd boetevrij extra aflossen
 • Taxatie niet verplicht
 • Bouwdepot mogelijk

Doe de quickscan Zakelijke hypotheek berekenen

Financiering van:

Hoe vraag ik een overbruggingskrediet aan?

De snelste route naar een overbruggingskrediet is het aanvragen van een quickscan. Mogelijk doet een korte beoordeling op het te financieren vastgoed. Gekeken wordt onder andere naar kwaliteit, alternatieve aanwendbaarheid, ligging, zakelijkheid en de waarde van de leensom in verhouding tot de waarde van het object. De aanvrager hoort of en welke leensom haalbaar is op het te financieren object. Dit gebeurt per e-mail. 

Is er sprake van een haalbare leensom, dan ontvangt de aanvrager direct een mail met het verzoek stukken aan te leveren zoals de meeste recente jaarrekening, IB-aangifte en WOZ-beschikking.

Mogelijk beoordeelt de financiële positie van de aanvrager. We nodigen de aanvrager uit voor een persoonlijk kennismakingsgesprek. 

Dit is een vast onderdeel van ons offertetraject, we vinden het belangrijk om de aanvrager te kennen en uit te leggen wie Mogelijk is. Verloopt deze kennismaking voor beide partijen positief, dan brengt Mogelijk direct een offerte uit. De inhoud van de offerte wordt meteen tijdens het gesprek doorgenomen. Na ondertekening van de offerte stellen we een informatiememorandum (ook wel investeringsaanbieding) op met de relevante gegevens over het object en de aanvrager. 

Iedere dinsdag om 9 uur worden nieuwe informatiememoranda gepubliceerd op de website van Mogelijk zodat het netwerk van investeerders hier kennis van kunnen nemen. Investeerders kunnen vanaf 11 uur direct via de website een investeringsaanbieding claimen. Als dit gebeurt, dan wordt er een afspraak ingepland bij de notaris waarna de akte zal passeren.

De voordelen van een overbruggingsfinanciering bij Mogelijk

Mogelijk denkt graag met u mee. Met ruime kennis van de vastgoedmarkt en van vastgoedfinanciering. Bij een overbruggingskrediet schakelen we nóg sneller dan u al van ons gewend bent. Binnen een dag kent u de mogelijkheden en heeft u een voorlopige offerte voor uw overbruggingsfinanciering met scherpe voorwaarden.

 • Betaalbare rente
 • Boetevrij aflossen
 • Met of zonder intermediair welkom

Zakelijk overbruggingskrediet in 6 stappen

1
Quickscan

Dien uw financieringsaanvraag in via de website, per mail of telefonisch.

Doe de quickscan

U hoort binnen 48 uur of wij uw object kunnen financieren.

We ontvangen u op kantoor en bespreken de mogelijkheden. U ontvangt de offerte die u indien gewenst direct kunt ondertekenen. We ontvangen van u graag een aantal stukken ter onderbouwing van de aanvraag.

Het object wordt gepubliceerd op ons platform óf beoordeeld door het fondsteam om opgenomen te worden in het Zakelijke Hypotheken Fonds.

Een investeerder claimt uw object of de fondsmanager neemt uw aanvraag op in het fonds.

U ondertekent enkele documenten, gaat tekenen bij de notaris en u kunt door met ondernemen!

Goed om te weten over de overbruggingsfinanciering

Overbruggingsfinanciering oversluiten

Heeft uw huidige financiering een overbruggingsfinanciering nodig of bent u op zoek naar betere voorwaarden? Bij Mogelijk kunt u eenvoudig een overbruggingsfinanciering regelen. Doe de vrijblijvende quickscan en binnen 48 uur ontvangt u een indicatie van het haalbare leenbedrag voor uw pand. Voor het aanvragen van een overbruggingsfinanciering is een taxatierapport vereist.

Aflossingsvrije overbruggingsfinanciering

Bent u op zoek naar een overbruggingsfinanciering met lage aflossingslasten voor uw pand? Mogelijk financiert verschillende soorten vastgoed, met leenbedragen vanaf € 50.000,-. De lening is voor 50% aflossingsvrij en wanneer u minder dan de helft van de waarde van uw pand bij Mogelijk financiert, is er helemaal geen aflossingsverplichting.

Overbruggingshypotheek rente berekenen

De rente voor een overbruggingsfinanciering hangt af van verschillende factoren, zoals de gewenste Loan-to-Value (LTV), ligging, courantheid van het pand en de rentevastperiode. U kunt online de rente voor uw overbruggingsfinanciering berekenen en zo een indicatie krijgen van de bijbehorende maandelijkse lasten. De rentevastperiode voor een overbruggingsfinanciering is beschikbaar voor 3, 5 of 7 jaar.

Overbruggingsfinanciering voor ondernemersgskrediet als kortlopende lening

De overbruggingsfinanciering is specifiek bedoeld voor ondernemers en niet voor particulieren. Zowel rechtspersonen als natuurlijke personen kunnen een aanvraag indienen voor een overbruggingsfinanciering.

Veelgestelde vragen

Wat is een zakelijk overbruggingskrediet?

Een overbruggingskrediet is een kortlopende lening voor aankoop, herfinanciering of verbouwing van zakelijk vastgoed.

Wat zijn de kosten voor een overbruggingskrediet bij Mogelijk?

Indien de overbruggingshypotheek tot stand komt brengt Mogelijk Vastgoedfinancieringen eenmalig 2,95% afsluitprovisie in rekening over het financieringsbedrag, met een minimum van € 2.250,-. En een maandelijks bedrag voor administratiekosten van 0,375% op jaarbasis over het initiële financieringsbedrag. De afsluitprovisie wordt voldaan via de notaris bij het passeren van de hypotheekakte. De administratiekosten worden maandelijks voldaan, tegelijkertijd met de betaling van rente en aflossing.

Voor wie is de overbruggingshypotheek van Mogelijk?

De overbruggingshypotheek van Mogelijk is voor iedereen die een kortlopende lening nodig heeft voor bijvoorbeeld transformaties, nieuwbouw of overbruggingen. Mogelijk verstrekt overbruggingshypotheken aan o.a.

 • Projectontwikkelaars

 • Ondernemers

 • Vastgoedprofessionals

 • Vastgoedbeleggers

Must read voor ondernemers

Download onze Must read voor ondernemers met ervaringen en tips. Verrijk uw kennis met artikelen van een collega-ondernemer, notaris, financieel adviseur en makelaar.

Downloaden

Financieren jullie mijn object?

Doe de quickscan

Een zakelijke hypotheek is bedoeld voor ondernemers. U kunt een zakelijk pand laten financieren met een leensom vanaf € 50.000,-. Doe direct de quickscan om uw aanvraag in te sturen of klik op hypotheek berekenen om te zien welke leensom voor u haalbaar is.

Doe de quickscanHypotheek berekenen