Fonds 10 nog geopend tot en met 12 juli. Lees hier meer of meld u direct aan
Direct contact

Neem gerust contact met ons op, wij staan met plezier voor u klaar.

Algemeen
0346 – 250 171
Fondsbeleggen
0346 – 264 664
Boekhouding
0346 – 796 154

Financiering en herfinanciering van commercieel vastgoed

Vastgoed hypotheek

Financieren jullie mijn object?

Vastgoed laten financieren met een leensom vanaf € 50.000,-.

Doe de quickscan

Ik wil overleggen
Hoeveel kan ik lenen?

 • Rente vanaf 5,60%

 • Aantrekkelijke voorwaarden

 • Aflossingsvrij tot 75%,
  aflostermijn: 30 jaar

 • Direct af te sluiten, met of zonder intermediair

Uw vastgoed hypotheek bij Mogelijk

Voor vastgoedprofessionals en -beleggers kan het interessant zijn de vastgoedportefeuille uit te breiden. De financiering van vastgoed is daarbij erg belangrijk. Er is een eenvoudige manier om objecten gefinancierd te kunnen krijgen. Bij Mogelijk Vastgoedfinancieringen kan zakelijk vastgoed worden gefinancierd vanaf € 50.000,-. Een vastgoed hypotheek is uitermate geschikt voor het herfinancieren van uw vastgoedportefeuille. Hiermee wordt de overwaarde van uw huidige pand(en) in de aankoop van een nieuw object geïnvesteerd. 

Vastgoed hypotheek

Financiering van woningen en appartementen voor de verhuur voor professionele vastgoedbeleggers.

 • Leensommen vanaf € 50.000,-
 • Maximale LTV 80%
 • Minimale eigen inbreng 20%
 • Looptijd: 3 - 30 jaar
 • Tot 75% aflossingsvrij
 • Aflostermijn 30 jaar
 • 10% van de initiële leensom per jaar boetevrij extra af te lossen
 • Taxatierapport noodzakelijk, bekijk taxateurs hier
 • Kosten: eenmalig 1% over de leensom, met een minimum bedrag van € 2.250,-. Via een tussenpersoon geldt er geen afsluitprovisie. Geen BTW van toepassing.

Doe de quickscan Verhuurhypotheek berekenen 

Vastgoed financieren bij Mogelijk

Bij Mogelijk vinden we dat iedere ondernemer een eerlijke kans verdiept op een vastgoed hypotheek. Daarom kunt u bij ons terecht voor een vastgoed hypotheek, met of zonder intermediair, en met een minimum aan gedoe. Daarbij is de waarde van het onderpand belangrijker dan uw jaarrekening. Bovendien verstrekken wij hypotheken voor vastgoed tegen zeer gunstige voorwaarden. U kunt kiezen tussen een lange of een korte looptijd, een groot deel is aflossingsvrij en wilt u toch tussentijds aflossen, dan doen wij daar niet moeilijk over. Door middel van een vrijblijvende quickscan krijgt u direct duidelijkheid in uw mogelijkheden. Pas wanneer het zakelijke vastgoed financierbaar blijkt, vragen we u om meer informatie.

Bij Mogelijk zetten we elke dag alles op alles om onze klanten blij te maken. Alles binnen ons bedrijf is gericht op transparantie en gemak. Vastgoed zit in ons DNA. Wij financieren elk type zakelijk vastgoed; van grote stad tot kleine kern. 

Uw pand vormt ons uitgangspunt

Dagelijks zit ons team van vastgoedspecialisten klaar voor het beoordelen van uw pand. Zij kijken naar onder meer de zakelijkheid, de courantheid, de ligging, de waarde ten opzichte van de gewenste leensom, de kwaliteit en de alternatieve aanwendbaarheid van het object. Bij Mogelijk is de waarde van uw pand belangrijker dan uw jaarrekening.

Direct uw vastgoed hypotheek berekenen met onze quickscan

Als u een pand op het oog heeft, wilt u natuurlijk snel weten of financiering ervan mogelijk is. Met een vastgoed hypotheek van Mogelijk is de financiering van een pand snel te realiseren. En met de quickscan kunt u snel en eenvoudig de hoogte van uw vastgoed hypotheek berekenen. U kunt dan zien hoeveel u kunt lenen en krijgt direct ook een indicatie wat de hypotheekrente is. Op die manier weet u binnen 5 minuten waar u aan toe bent.

Een vastgoedhypotheek afsluiten in 4 stappen

1
Quickscan

Dien uw financieringsaanvraag in via een quickscan op de website, . U ontvangt direct per mail een rente-indicatie.

Doe de quickscan

Op basis van de door u verstrekte informatie ontvangt u van ons een voorlopige offerte.

U kunt op elk gewenst moment de taxateur opdracht geven tot taxatie. Als wij het rapport in bezit hebben, ontvangt u de definitieve offerte.

Hebben wij de ondertekende offerte binnen, dan kan de akte passeren bij de notaris. Gefeliciteerd, uw financiering is een feit! Op naar de financiering van uw volgende beleggingspand!

Welke gegevens heb ik nodig voor de aanvraag van de vastgoed hypotheek?

Om zakelijk vastgoed te kunnen financieren, hebben wij een aantal gegevens van u nodig. Zo zijn onder meer de marktwaarde en de ligging van het object van belang. Op basis van deze gegevens worden de bestemmingsrisico’s, het realisatierisico en afzetrisico berekend. Om te controleren wat er mogelijk is op het gebied van vastgoedhypotheken, kunt u heel eenvoudig enkele gegevens met ons delen. Onze deskundige en betrouwbare accountmanagers zitten voor u klaar en nemen direct alles met u door, zodat u snel weet waar u aan toe bent.

Goed om te weten over de
vastgoed hypotheek
van Mogelijk

Vastgoed hypotheek oversluiten

Bij Mogelijk is het eenvoudig om uw huidige vastgoed hypotheek over te sluiten. Of het nu is omdat uw huidige financiering binnenkort afloopt of omdat u op zoek bent naar betere voorwaarden, bij Mogelijk kunt u moeiteloos uw pand herfinancieren. Ontdek de mogelijkheden met onze vrijblijvende quickscan en ontvang binnen enkele minuten een rente-indicatie. Houd er rekening mee dat voor het afsluiten van de Vastgoed Hypotheek een taxatierapport vereist is.

Vastgoed hypotheek deels aflossingsvrij

Zoekt u naar een financiering voor uw vastgoed met een lage aflossingsverplichting? Mogelijk biedt financiering vanaf € 50.000,- voor alle typen zakelijk vastgoed. De lening is voor {btl-aflossingsvrij-percentage} aflossingsvrij. Ontdek vrijblijvend de aflossingsmogelijkheden voor uw pand met behulp van onze berekeningstool.

Rente vastgoed hypotheek berekenen

De hoogte van de vastgoedhypotheek rente hangt af van verschillende factoren, waaronder de ligging, courantheid van het pand, LTV en rentevaste periode. U kunt online uw vastgoed hypotheek berekenen en zo inzicht krijgen in de indicatieve rente en bijbehorende maandlasten. De rentevastperiode voor de vastgoed hypotheek is 3, 5 of 7 jaar.

Werkkapitaal vrijmaken met vastgoed hypotheek

Heeft u behoefte aan werkkapitaal voor uw bedrijf? Door middel van herfinanciering van uw pand kunt u geld vrijmaken dat u kunt investeren in uw bedrijf of kunt aanhouden voor extra financiële flexibiliteit. Het vrijmaken van werkkapitaal met behulp van uw pand is vaak voordeliger dan een rekening-courant faciliteit bij de bank, en het heeft als bijkomend voordeel dat de looptijd vaststaat, zodat u precies weet waar u aan toe bent. 

Veelgestelde vragen

Wat is een vastgoed hypotheek?

Een vastgoed hypotheek is een zakelijke lening waarmee zakelijk vastgoed kan worden aangekocht. Met deze vastgoed hypotheek kunt u uw huidige vastgoedportefeuille uitbreiden of herfinancieren. Deze hypotheekvorm is uitsluitend bedoeld voor vastgoedbeleggers en -professionals.

Voor welke objecten kan ik een vastgoed hypotheek aanvragen?

De vastgoed hypotheek is er voor zakelijk vastgoed. Hieronder vallen woningen en appartementen voor de verhuur, bedrijfspanden en commercieel vastgoed.

Wat is het voordeel van een vastgoed hypotheek van Mogelijk?

Wij hanteren een scherpe rente en het aanvraagproces is erg eenvoudig. U kunt met of zonder intermediair de vastgoed hypotheek afsluiten. De vastgoed hypotheek is geschikt voor zowel het financieren als het herfinancieren van vastgoed. 

Is een vastgoed hypotheek ook geschikt voor niet zakelijke doeleinden?

Nee, een vastgoed hypotheek is uitsluitend geschikt voor ondernemers, vastgoedbeleggers en -professionals en niet voor consumenten.

Wat is de rente van en vastgoed hypotheek?

De vanaf rente van de vastgoed hypotheek is 5,60%. Met behulp van de quickscan kunt u snel een indicatie krijgen van de rente.

Welke objecten kunt u financieren met een vastgoed hypotheek?

Met een vastgoed hypotheek kunt zakelijk vastgoed financieren, zoals woningen en appartementen voor de verhuur, bedrijfspanden en commercieel vastgoed. Voor het aankopen van een object voor de verhuur biedt onze Verhuurhypotheek uitkomst. Voor zakelijk vastgoed, zoals bedrijfspanden en winkelpanden, is de zakelijke hypotheek geschikt.

Must read voor vastgoedbeleggers

Download onze Must read voor vastgoedbeleggers met ervaringen en tips van experts. Zij leggen uit hoe het puntenstelsel werkt, waarom het slim is om ‘placeholder’ te worden en hoe u geld kunt vrijmaken voor uw volgende beleggingen.

Downloaden

Financieren jullie mijn object?

Doe de quickscan

Een zakelijke hypotheek is bedoeld voor ondernemers. U kunt een zakelijk pand laten financieren met een leensom vanaf € 50.000,-. Doe direct de quickscan om uw aanvraag in te sturen of klik op hypotheek berekenen om te zien welke leensom voor u haalbaar is.

Doe de quickscanHypotheek berekenen