Fonds 10 is nu geopend voor inschrijving. Kom naar een van onze kennissessies of lees meer over fondsbeleggen
Direct contact

Neem gerust contact met ons op, wij staan met plezier voor u klaar.

Algemeen
0346 – 250 171
Fondsbeleggen
0346 – 264 664
Boekhouding
0346 – 796 154

De financiering van zakelijk vastgoed

Recreatiewoning financiering

Financieren jullie mijn object?

Een recreatiewoning financieren met een leensom vanaf € 50.000,-.

Doe de quickscan

Ik wil overleggen
Hoeveel kan ik lenen?

 • Leensomvanaf € 50.000,-
 • Aantrekkelijke voorwaarden
 • Snelheid en gemak
 • Financiering vanuit netwerk private investeerders

De recreatiewoning financiering van Mogelijk

Recreatiewoningen voor de verhuur kunnen een interessante belegging vormen. Bungalows, chalets en andere recreatiewoningen worden volop verhuurd. Logisch dus dat meer ondernemers financiering zoeken voor de aankoop van een recreatiewoning voor de verhuur. Bij Mogelijk begrijpen we deze ondernemers! Is de gewenste leensom ten opzichte van de waarde van het pand in orde, dan is een hypotheek voor een recreatiewoning vaak haalbaar. Benieuwd naar de mogelijkheden?

Recreatiewoning hypotheek

Financiering en herfinanciering van recreatiewoningen voor vastgoedbeleggers.

 • Leensommen vanaf € 50.000,-
 • Maximale LTV 80%
 • Minimale eigen inbreng 20%
 • Looptijd: 3 - 30 jaar
 • Tot 75% aflossingsvrij
 • Aflostermijn 30 jaar
 • 10% van de initiële leensom per jaar boetevrij extra af te lossen
 • Taxatierapport noodzakelijk, bekijk taxateurs hier
 • Kosten: eenmalig 1% over de leensom, met een minimum bedrag van € 2.250,-. Via een tussenpersoon geldt er geen afsluitprovisie. Geen BTW van toepassing.

Doe de quickscan Zakelijke hypotheek berekenen 

Een recreatiewoning hypotheek voor de verhuur afsluiten 

Wilt u investeren in een vakantiewoning voor de verhuur? Mogelijk biedt de recreatiewoning hypotheek aan waarbij u een vakantiewoning voor de verhuur kunt financieren. Met een hypotheek voor uw recreatiewoning financiert u tot 75% van de marktwaarde. En dankzij een scherpe rente en groot aflossingsvrij gedeelte profiteert u van maximale flexibiliteit. 

Bereken direct de hoogte van uw recreatiewoning hypotheek

Als u een pand voor de verhuur op het oog heeft, wilt u natuurlijk snel weten of financiering ervan mogelijk is. Via Mogelijk is de financiering voor uw vakantiewoning snel te realiseren. Met de quickscan kunt u snel en eenvoudig de hoogte van uw recreatiewoning hypotheek berekenen. U ziet direct hoeveel u kunt lenen en krijgt ook een indicatie van de hypotheekrente. Op die manier weet u binnen 2 werkdagen waar u aan toe bent.

Investeren in vakantiewoningen: de financiering snel rond

Een vakantiewoning voor de verhuur is een van de vele soorten beleggingspanden die u via Mogelijk Vastgoedfinancieringen kunt financieren. Na het invullen van de quickscan geven wij u binnen twee werkdagen helderheid over de haalbaarheid van de gewenste leensom. Zo kunt u snel schakelen.

De recreatiewoning financiering in 6 stappen

1
Quickscan

Dien uw financieringsaanvraag in via de website, per mail of telefonisch.

Doe de quickscan

U hoort binnen 48 uur of wij uw object kunnen financieren.

We ontvangen u op kantoor en bespreken de mogelijkheden. U ontvangt de offerte die u indien gewenst direct kunt ondertekenen. We ontvangen van u graag een aantal stukken ter onderbouwing van de aanvraag.

Het object wordt gepubliceerd op ons platform óf beoordeeld door het fondsteam om opgenomen te worden in het Zakelijke Hypotheken Fonds.

Een investeerder claimt uw object of de fondsmanager neemt uw aanvraag op in het fonds.

U ondertekent enkele documenten, gaat tekenen bij de notaris en u kunt door met ondernemen!

Goed om te weten over de recreatiewoning financiering

Hypotheek recreatiewoning oversluiten

Sluit eenvoudig uw huidige hypotheek over voor uw recreatiewoning bij Mogelijk. Als de financiering van uw huidige hypotheek binnenkort afloopt of als u betere voorwaarden zoekt, biedt Mogelijk u de mogelijkheid om uw recreatiewoning te herfinancieren. Ontdek de mogelijkheden door onze vrijblijvende quickscan in te vullen. Binnen 48 uur ontvangt u een indicatie van de haalbare leensom voor uw recreatiewoning. Voor het afsluiten van een Hypotheek recreatiewoning is een taxatierapport vereist.

Hypotheek voor recreatiewoning deels aflossingsvrij

Bent u op zoek naar een (her)financiering voor uw recreatiewoning met een lage aflossingsverplichting? Bij Mogelijk bieden we financiering voor alle typen zakelijk vastgoed, met een leensom vanaf € 50.000,-. De lening is voor 50% aflossingsvrij en wanneer u minder dan de helft van de waarde van uw pand bij Mogelijk financiert, is er helemaal geen aflossingsverplichting. Ontdek vrijblijvend de mogelijkheden voor aflossing van uw recreatiewoning door gebruik te maken van onze berekeningstool.

Rente berekenen voor hypotheek recreatiewoning

De hoogte van de rente voor een recreatiewoninghypotheek hangt af van verschillende factoren, zoals de gewenste Loan-to-Value (LTV) en de rentevastperiode, maar ook de ligging en de staat van het vastgoed. Bij Mogelijk kunt u online de rente voor uw recreatiewoning financiering berekenen. Zo krijgt u inzicht in de indicatieve rente en bijbehorende maandlasten. De rentevastperiode voor deze financiering is 3, 5 of 7 jaar.

Werkkapitaal vrijmaken met uw recreatiewoning financiering

Heeft u behoefte aan extra werkkapitaal? Door uw recreatiewoning te herfinancieren, kunt u geld vrijmaken dat u kunt investeren in uw bedrijf of kunt gebruiken voor extra financiële ruimte in uw zakelijke exploitatie. Het vrijmaken van werkkapitaal via uw recreatiewoning is vaak voordeliger dan een rekening-courantfaciliteit bij een bank, en heeft als bijkomend voordeel dat de looptijd vaststaat. Zo weet u waar u aan toe bent.

Veelgestelde vragen

Hoe financier je een vakantiehuis voor de verhuur?

Heeft u een vakantiewoning op het oog dat bedoeld is voor de verhuur? Via Mogelijk kunt u een recreatiewoning hypotheek aanvragen. Met deze hypotheek financiert u een beleggingspand, zoals een chalet of vakantievilla. Doe direct een online quickscan en binnen 5 minuten heeft u een rente-indicatie in de mail.

Hoeveel eigen geld is benodigd voor een recreatiewoning financiering?

Wij vragen een minimale eigen inleg van 25% over de totale marktwaarde van de te financieren recreatiewoning. Afhankelijk van factoren, zoals de ligging en de Loan-To-Value kan de benodigde eigen inleg hoger zijn. Aan de hand van een quickscan kunnen wij nagaan of de gewenste leensom haalbaar is. 

Hoeveel hypotheek kan ik krijgen voor een recreatiewoning voor de verhuur?

Als u een recreatiewoning aankoopt dat niet bedoeld is als hoofdverblijf, maar als beleggingspand, heeft u een recreatiewoning hypotheek nodig. Hierbij kunt u in de regel tot 75% van de marktwaarde laten financieren. Afhankelijk van de marktwaarde van het pand voor de verhuur kunt u zo de benodigde eigen inbreng berekenen. Voor een vrijblijvende offerte kunt u de quickscan invullen. Binnen twee dagen geven we u helderheid over de haalbaarheid van de leensom. 

Voor wie is een hypotheek voor een vakantiewoning aan te vragen?

De zakelijke hypotheken van Mogelijk zijn bestemd voor ondernemers en vastgoedbeleggers. Koopt u een vakantiewoning voor de verhuur, dan komt u in aanmerking voor een hypotheek voor een recreatiewoning. 

Kan ik online een financiering voor een recreatiewoning aanvragen?

Dat kan bij ons zeker. U begint bij het invullen van de quickscan waarin we een aantal gegevens van u vragen. Is de recreatiewoning te financieren, dan ontvangt u een voorlopige offerte en vragen we u om aanvullende gegevens. Verloopt alles naar verwachting, dan kunt u binnen 1 á 2 weken een definitieve offerte ondertekenen. 

Must read voor ondernemers

Download onze Must read voor ondernemers met ervaringen en tips. Verrijk uw kennis met artikelen van een collega-ondernemer, notaris, financieel adviseur en makelaar.

Downloaden

Financieren jullie mijn object?

Doe de quickscan

Een zakelijke hypotheek is bedoeld voor ondernemers. U kunt een zakelijk pand laten financieren met een leensom vanaf € 50.000,-. Doe direct de quickscan om uw aanvraag in te sturen of klik op hypotheek berekenen om te zien welke leensom voor u haalbaar is.

Doe de quickscanHypotheek berekenen