Podcasts

Een unieke productie van BNR en Mogelijk

Podcast 'Het Geld en de Stenen'

Ondernemers, vastgoedbeleggers en investeerders delen hun ervaringen over vastgoed financieren in een unieke podcastserie van Mogelijk en BNR. In de podcastserie ‘Geld en de Stenen’ onder meer het verhaal van twee jonge ondernemers die op een prachtige plek in het Diemer bos een horecapand bouwden. Hun droom kwam uit maar dat ging niet zonder slag of stoot. Of luister naar de motivatie van een van onze investeerders die bewust kiest om ondernemers te financieren.

Naast de podcasts, kunt u ook luisteren naar de radioreeks Vastgoed Gezocht. In deze uitzendingen wordt gekeken naar het financieren van vastgoed, transformatie van kantoorpanden en vraagstukken rondom woningbouw en bedrijfsmatig onroerend goed.  

Laat u inspireren

Wat Mogelijk in essentie doet is ondernemers, vastgoedbeleggers en investeerders blij maken. Laat u inspireren en luister de podcasts. 

Nog meer ervaringen van vastgoedbeleggers, ondernemers en investeerders

Wilt u nog meer weten van de ervaringen van andere ondernemers, vastgoedbeleggers investeerders? Lees dan ons Mogelijk Magazine. Hierin vindt u vele interviews met onze klanten die u meenemen in hun verhalen en uitleggen wat hun motivatie is geweest om een vastgoed financiering af te sluiten bij Mogelijk.

Financieren jullie mijn object?

Doe binnen 1 minuut vrijblijvend de quickscan en hoor binnen 2 werkdagen welke leensom haalbaar is.

Start direct de quickscan

HomeHet Geld en de Stenen