Fonds 10 is nu geopend voor inschrijving. Kom naar een van onze kennissessies of lees meer over fondsbeleggen
Direct contact

Neem gerust contact met ons op, wij staan met plezier voor u klaar.

Algemeen
0346 – 250 171
Fondsbeleggen
0346 – 264 664
Boekhouding
0346 – 796 154

Een unieke productie van BNR, gesponsord door Mogelijk

Radioreeks 'Vastgoed Gezocht'

Is beleggen in vastgoed een goed keuze nu de rente op spaarrekeningen historisch laag is? Wat zijn de kansen en welke risico's gaan ermee gepaard? In de radioreeks Vastgoed Gezocht gaan Maarten Bouwhuis en Maarten de Gruyter op zoek gaan naar antwoorden op prangende vragen over vastgoed. Daarnaast wordt gesproken over grote vraagstukken zoals woningbouw, het anders inrichten van kantoren en het transformeren van winkelpanden. Mogelijk sponsort dit radioprogramma over vastgoed om kennis over dit onderwerp toegankelijk te maken voor een brede doelgroep.

Maarten Bouwhuis is presentator van BNR Nieuwsradio, Maarten de Gruyter is projectontwikkelaar en werd in 2018 uitgeroepen tot vastgoedman van het jaar.

Beluister de podcasts

Laat u inspireren

Vastgoed Gezocht is elke maandagavond om 19.00 uur live beluisteren. Of u kunt de podcast per onderwerp terugluisteren via de artikelen rechts op deze pagina. Naast deze podcast kunt u ook luisteren naar de radioreeks 'Het Geld en de Stenen'. In deze uitzendingen delen ondernemers, vastgoedbeleggers en investeerders hun ervaringen over vastgoed financieren.

Leestips

Mogelijk Magazine

Lees het mogelijk magazine nu ook online

Magazine lezen