Wat is een clubdeal?

Voor grotere leensommen heeft Mogelijk Vastgoedfinancieringen de clubdeal in het leven geroepen. De totale leensom wordt, afhankelijk van het aantal investeerders, opgedeeld. U bepaalt als investeerder zelf hoeveel delen u wilt financieren. Het minimale te investeren bedrag per investeerder is € 100.000,-. Ervaring leert dat kleinere leensommen sneller gefinancierd worden en omdat snelheid voor ondernemers vaak van belang is, is deze optie toegevoegd aan het model van Mogelijk. 

De clubdeal werkt hetzelfde als de reguliere zakelijke financieringen van vastgoed. Wekelijks ontvangen investeerders in het netwerk van Mogelijk per e-mail het actuele nieuwe aanbod. Bij het actueel aanbod staat vermeld of het om een clubdeal gaat. Investeerders hebben, met hun inlogcode, toegang tot het online portal van Mogelijk waar zij het informatiememorandum van financieringsaanbiedingen kunnen bekijken en investeringen kunnen claimen. Indien de clubdeal wordt geclaimd, ontvangt u als investeerder een uitnodiging van de notaris waar de akte wordt gepasseerd. In de akte staan ook de namen van de andere investeerders. Ook alle zekerheden zijn op de clubdeal van toepassing.

Heeft u belangstelling om te investeren bij Mogelijk en wilt u een inlogcode aanvragen? Neem dan contact op met ons om een account aan te vragen.

Andere veelgestelde vragen

Totaal gefinancierd:
€ 
Aantal gefinancierde objecten:
U kent ons o.a. van:
Aanbod ontvangen?
Ontvangt u ons actuele aanbod nog niet? Meld u dan direct aan om deze wekelijks te ontvangen.
Direct aanmelden
Download whitepaper:
Succesvol en veilig investeren in zakelijke hypotheken
Download
Mogen we nog even uw aandacht?

We willen u graag het volgende aanbieden: