Voorwaarden

Voorwaarden van De Verhuurhypotheek

Rente vanaf 6,45%.
De hoogte van de rente is afhankelijk van de LTV en rentevast periode.

Rentevastperiode
De rentevastperiode is 3, 5 of 7 jaar.

Aflossing
De Verhuurhypotheek is aflossingsvrij of kan lineair worden afgelost tot 50% LTV. De lening kan boetevrij extra worden afgelost tot maximaal 50% LTV. Onder de 50% LTV is het mogelijk om 10% van de initiële leensom per jaar boetevrij extra af te lossen.

Financiering voor vastgoedbeleggers
De Verhuurhypotheek is bestemd voor vastgoedbeleggers en niet voor consumenten. Zowel rechtspersonen als natuurlijke personen kunnen De Verhuurhypotheek afsluiten.

LTV's
Mogelijk financiert tot 80% LTV.

Looptijd
De Verhuurhypotheek heeft een looptijd van 3-30 jaar.

Taxatierapport
Voor het afsluiten van De Verhuurhypotheek is een taxatierapport nodig. Wij werken met vaste taxateurs. Jouw klant kan zelf een afspraak maken met een taxateur uit onze lijst om een taxatierapport te laten maken. Heeft jouw klant haast? Laat dan direct na het doen van de quickscan een rapport maken.

Kosten
De kosten voor het afsluiten van De Verhuurhypotheek bedragen voor klanten zonder intermediair eenmalig 1% over de leensom met een minimum bedrag van € 2.250,-. Er is geen BTW op van toepassing.
Wordt De Verhuurhypotheek door jou als intermediair afgesloten dan worden er geen eenmalige kosten in rekening gebracht.

Voorwaarden van De Ondernemershypotheek

Rente vanaf 6,5
De hoogte van de rente is afhankelijk van onder meer de ligging van het object, de gewenste leensom, het type object en alternatieve aanwendbaarheid.

Rentevastperiode
De rentevastperiode is 5 jaar.

Aflossing
De Ondernemershypotheek wordt lineair afgelost tot 50% va de waarde. De lening kan op elk gewenst moment boetevrij extra worden afgelost.

Financiering voor ondernemers
De Ondernemershypotheek is bestemd voor ondernemers en niet voor consumenten. Zowel rechtspersonen als natuurlijke personen kunnen de Ondernemershypotheek aanvragen.

LTV
Mogelijk financiert tot 80% LTV.

Eigen inbreng
De minimale eigen inbreng die Mogelijk vraagt van de ondernemer is 15%. We bepalen de eigen inbreng aan de hand van de LTV.

Looptijd
De Ondernemershypotheek heeft een standaard looptijd van 10 jaar. Korter of langer kan altijd. Looptijden zijn ook mogelijk al tot een paar maanden voor bijvoorbeeld transformaties en projectfinanciering.

Eenmalige kosten
Mogelijk brengt eenmalig 2,95% afsluitprovisie in rekening over het financieringsbedrag, met een minimum van € 1.950,-. Maandelijks rekenen we een bedrag voor administratiekosten van 0,375% op jaarbasis over het initiële financieringsbedrag. De afsluitprovisie wordt betaald via de notaris bij het passeren van de hypotheekakte. De administratiekosten worden maandelijks voldaan, tegelijkertijd met de betaling van rente en aflossing.

Totaal gefinancierd:
€ 
Aantal gefinancierde objecten:
U kent ons o.a. van:

HomeIntermediairVoorwaarden