Hypotheek bedrijfspand

 • Tussentijds extra boetevrij aflossen
 • Looptijd standaard 10 jaar
 • Met of zonder intermediair afsluiten
 • Aantrekkelijke voorwaarden

Doe de quickscan

Aantal gefinancierde objecten:
Bezoekers op de site: actieve bezoekers
Totaal gefinancierd: € 

Ondernemers sluiten een bedrijfspand hypotheek af via Mogelijk

Bent u een ondernemer en heeft u een bedrijfspand op het oog dat u wilt laten financieren? Mogelijk maakt een bedrijfspand kopen voor u als ondernemer haalbaar. Wij verstrekken bedrijfspand hypotheken vanaf €50.000 en tot €10.000.000. Met een zakelijke hypotheek voor bedrijfsmatig onroerend goed financiert u tot 85% van de totale leensom. Daarnaast bieden wij u de mogelijkheid om boetevrij extra af te lossen. Dat geeft u als ondernemer maximale flexibiliteit. 

Welke panden kan ik financieren met een bedrijfspand hypotheek?

Bij de aanvraag van een bedrijfspand hypotheek wordt een minimale eigen inleg van 15% gevraagd. De gevraagde eigen gelden zijn afhankelijk van onder meer het type pand, de locatie en de mogelijkheden. U kunt een bedrijfspand financiering aanvragen voor commercieel vastgoed, zoals: 

 • Kantoorpanden

 • Winkelpanden

 • Horecapanden

 • Nieuwbouwpanden

 • Bedrijfspanden

 • Transformatiepanden

 • Agrarische grond

Tussentijds extra boetevrij aflossen
Tussentijds extra boetevrij aflossen
Looptijden van 3 maanden tot 30 jaar
Looptijden van 3 maanden tot 30 jaar
Van harte welkom met en zonder intermediair
Van harte welkom met en zonder intermediair
Aantrekkelijke voorwaarden
Aantrekkelijke voorwaarden

Financieren jullie mijn object? Doe de quickscan 

De zakelijke hypotheek is bedoeld voor ondernemers. U kunt een zakelijk pand laten financieren met een leensom van € 50.000,- tot € 10.000.000,-. Dit geldt voor bedrijfspanden, winkels, kantoren, horecapanden, agrarische grond, project of transformatiepanden.

Doe de quickscan

Zakelijke hypotheek berekenen

Welke gegevens heb ik nodig voor de aanvraag van de bedrijfspand hypotheek?

Voor het aanvragen van een hypotheek voor een zakelijk pand hebben we enkele gegevens nodig. Denk aan de waarde van het pand, de locatie en het eigen vermogen dat minimaal 15% van de totale leensom moet bedragen. Op basis van de gegevens en de eigen inleg wordt de financiering voor het bedrijfspand berekend. 

De voordelen van de bedrijfspand financiering

 • Mogelijkheid tot vervroegd aflossen, geheel boetevrij

 • Onderpand belangrijker dan uw jaarrekening

 • Lage maandlasten door lage aflossing

 • Ook aan te vragen voor nieuw te bouwen bedrijfspanden

Hoe verloopt de financiering van uw bedrijfspand?
 • Quickscan Dien uw financieringsaanvraag in via de website, per mail of telefonisch.
 • Uitsluitsel haalbaarheid U hoort of wij uw object kunnen financieren.
 • Persoonlijk gesprek en offerte We ontvangen u op kantoor, u krijgt de offerte die u indien gewenst direct kunt tekenen.
 • Publicatie financieringsaanvraag op website Mogelijk Elke dinsdag om 9.00 uur zitten investeerders klaar om uw pand te financieren.
 • Eén investeerder gaat u financieren De notaris maakt de stukken op, u krijgt een uitnodiging om de akte te tekenen.
 • Gefeliciteerd! De financiering is een feit. U kunt door met ondernemen!

Uniek financieringsmodel: uw bedrijfspand hypotheek gefinancierd door netwerk aan investeerders

Traditionele banken stellen strenge regels aan een financiering voor een bedrijfspand. Hierdoor is het voor veel ondernemers niet mogelijk om een bancaire financiering voor een bedrijfspand aan te vragen. Een alternatieve financiering biedt dan uitkomst. Bij Mogelijk wordt uw kantoorpand, winkelpand, horecapand of ander bedrijfspand gefinancierd door ons netwerk aan private investeerders. U bent van harte welkom met uw financieel adviseur, maar een financiering voor zakelijk vastgoed kan ook zonder tussenpersoon gerealiseerd worden. Door de snelle realisatie en de mogelijkheid tot boetevrij extra aflossen, geniet u als ondernemer van maximale flexibiliteit. 

Ook een geschikte financiering bij een nieuw te bouwen bedrijfspand

Wilt u een bedrijfspand laten bouwen dat voorziet in alle wensen van u als ondernemer? Nieuw te bouwen zakelijk vastgoed is net als bestaand bedrijfsmatig onroerend goed te financieren via Mogelijk. Het is belangrijk om de waarde van het te bouwen bedrijfspand in kaart te brengen. Als de eigen inbreng van de ondernemer voldoende is en het een courant pand betreft, staat bijna niets een succesvolle financiering in de weg. 

Een hypotheek voor een bedrijfspand met woning

Heeft u een bedrijfspand met aangrenzend een bedrijfswoning op het oog en zoekt u daar een passende financiering voor? Ook dan kunt u een hypotheek afsluiten bij Mogelijk. Met de bedrijfswoning hypotheek financiert u de aankoop van panden met een gemengde bestemming; zogeheten woon-werkpanden. Bij het afsluiten van een woon-werkpand hypotheek is een minimale inleg van 20% vereist.

Bij woon-werkpanden is het van belang hoe de totale ruimte bouwkundig en kadastraal is verdeeld. Dit is van invloed op de de financiering van het pand. Hebben zowel het woongedeelte als het bedrijfsgedeelte een eigen ingang en eigen voorzieningen? Dan is er sprake van een bouwkundige splitsing met twee aparte eenheden die los van elkaar te financieren zijn. U kunt uw bedrijfspand dan bij Mogelijk financieren en uw bedrijfswoning dan bij een reguliere bank.

Direct uw bedrijfspand financiering berekenen

Wilt u weten wat de maximale hoogte van de bedrijfspand hypotheek is? Doe direct de online quickscan om uw mogelijkheden in kaart te brengen. Voor de quickscan dient u de adresgegevens, marktwaarde en de gewenste leensom in te vullen. Daarnaast kunt u direct de maandlasten van uw bedrijfsmatige zakelijke hypotheek berekenen. Binnen twee werkdagen laten we u de haalbaarheid van de gewenste leensom weten. 

Doe de quikscan

Veelgestelde vragen
Kan ik mijn bedrijfspand ook laten herfinancieren bij Mogelijk?

Naast financiering van bedrijfsmatig vastgoed kunt u bij Mogelijk ook terecht voor de herfinanciering van uw bedrijfspand. Herfinanciering biedt financiële kansen, zoals een lagere rente als gevolg van een lagere LTV of het liquide maken van overwaarde in het pand. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken. 

Hoeveel btw betaal ik over de aankoop van een bedrijfspand?

U bent btw verschuldigd bij de overdracht van een nieuw bedrijfspand. Hiervoor geldt het een btw-tarief van 21% bij nieuwe bedrijfspanden. Voor bestaande panden is geen omzetbelasting verschuldigd, maar wordt wel 6% overdrachtsbelasting geheven.  

Kan ik een bedrijfspand financiering aanvragen zonder eigen geld?

Voor de financiering van een bedrijfspand vragen wij een minimale inbreng van 15%  aan eigen gelden van de totale leensom. Uiteraard mag dat ook geld zijn van andere geldschieters, zoals zakenpartners, familie of vrienden of van de verkoper die een deel van de verkoopprijs als lening laat uitstaan. Dit zijn dan per definitie wel achtergestelde leningen. Aan de hand van uw online quickscan maken wij een voorlopige offerte waarin de hoogte van de gevraagde eigen inbreng wordt vastgesteld.

Kan ik een bedrijfspand hypotheek voor een nieuw te bouwen pand aanvragen?

Naast bestaande bedrijfspanden zijn nieuw te bouwen bedrijfspanden te financieren bij Mogelijk. Als de eigen inbreng van de ondernemer voldoende is en het een courant pand betreft, staat bijna niets een succesvolle financiering in de weg.

Hoeveel eigen geld heb ik nodig voor een bedrijfspand hypotheek?

Wij vragen een minimale eigen inleg van 15% over de totale leensom van het te financieren bedrijfspand. Afhankelijk van factoren, zoals de ligging en de Loan-To-Value, kan de benodigde eigen inleg hoger zijn. Aan de hand van een quickscan kunnen wij nagaan of de gewenste leensom voor u haalbaar is.

Wat is de maximale hoogte van een bedrijfspand hypotheek bij Mogelijk?

Wij financieren bedrijfspanden vanaf €50.000 en tot €10.000.000. De totale hoogte van de hypotheek voor een bedrijfspand is afhankelijk van een aantal factoren. U kunt online een quickscan uitvoeren, waarbij u de marktwaarde, locatie en eigen inbreng dient in te vullen. Bij een bedrijfspand hypotheek financieren wij maximaal 85% van de marktwaarde van het zakelijke pand. 

Na het invullen van de quickscan ziet u direct de maandlasten van uw bedrijfspand financiering. Binnen twee werkdagen geven we u meer duidelijkheid over de haalbaarheid van uw financieringsaanvraag. Een hypotheek afsluiten is bij ons snel gerealiseerd. Zo kunt u door met ondernemen.

HomeHypotheek bedrijfspand