Reviews

17 klanten beoordeelden ons, lees hieronder hun ervaringen of laat zelf een beoordeling achter:

Zelf een beoordeling schrijven
Totaalscore 9.1/10
D. Schuitemaker -
9/10
Toegevoegd op 10 december 2019

Ongeveer twee jaar geleden hebben wij een hypotheek verstrekt en tot op heden verloopt dit goed. We ontvangen altijd op tijd alle betalingen.

Alfred Kool - Kool Makelaardij
10/10
Toegevoegd op 2 december 2019

Bij Mogelijk al meerdere objecten gefinancierd. Altijd een snelle correcte afhandeling. Daar waar de banken de mensen met de (spaar) centen laten betalen, laat Mogelijk haar klanten rendement behalen. Zowel voor financierder als ondernemer / vastgoedbelegger een win-win-situatie.
Mogelijk heeft de juiste kennis in huis en weet waar ze over praat en denkt in mogelijkheden en oplossingen, daar waar de banken echt steken laten vallen. Voor iedere ondernemer een aanrader!
Ik zal ook zeker mensen doorverwijzen die als ondernemer bij de bank tegen een muur aanlopen.

Nick de Boer - De Boer & Co
8/10
Toegevoegd op 26 november 2019

Mogelijk is een prachtige club, met veel inzet en enthousiasme leveren ze wat ze beloven!

Edwin Struik -
9/10
Toegevoegd op 14 oktober 2019

Deze week twee vastgoed transacties kunnen financieren via Mogelijk. Supersnel en professioneel geregeld. Klanten, investeerders en ikzelf zeer tevreden over de afhandeling.

BREYTNER - Zero Emission Transport
10/10
Toegevoegd op 14 oktober 2019

Zeer professionele organisatie met duidelijke spelregels. Het valt me echt op dat Mogelijk Vastgoed Financieringen de afspraken nakomt zoals ze gepresenteerd worden en dat is verfrissend! Een goede nieuwe benadering rondom financieren en rendement behalen voor zowel ondernemer als investeerder, met een persoonlijke touch.

Sander de Potter -
10/10
Toegevoegd op 11 oktober 2019

Binnen 4 uur een financiering geregeld, buitengewoon correcte afhandeling.

Reinier Massaar - Credion Regio Zwolle
9/10
Toegevoegd op 9 augustus 2019

Er werd meegedacht over hoe het WEL zou kunnen en hoe alternatieven/aanvullingen/wijzigingen inpasbaar zouden zijn. Dat is een positieve uitzondering in het hedendaagse financieringslandschap!

Henk uit Gelderland -Investeerder -
9/10
Toegevoegd op 9 augustus 2019

Uitgenodigd bij Mogelijk voor een kennismakinggesprek. Vriendelijk ontvangen, goede uitleg gehad. Het lijkt mij een goede investering mogelijkheid van 5,5tot 6% rendement , met weinig risico.

Juliaan Kleinloog -
9/10
Toegevoegd op 8 augustus 2019

Mogelijk heeft ons geholpen met het deels herfinancieren van onze vastgoed portefeuille. Vanaf het eerste moment is goed duidelijk gemaakt wat de mogelijkheden en onmogelijkheden waren. Het proces van aanvraag tot financiering was zeer praktisch en efficiënt ingericht. Daarnaast heeft Mogelijk ons een eerlijk en concreet advies gegeven voor volgende stappen.

Ernstjan Koole -
10/10
Toegevoegd op 5 augustus 2019

Al sinds juli 2017 heb ik een zeer prettige samenwerking met Annemieke, Maarten en Pablo van Mogelijk. Ze zijn transparant, nemen snel besluiten, komen hun afspraken na én investeren in de relaties die zij hebben. Voor de organisatie waar ik voor werk zijn het ware ambassadeurs! Dit maakt van Mogelijk één van mijn fijnste zakenpartners. Dank jullie wel.

Martijn Aantjes
Martijn Aantjes - De Soldeerfabriek
8/10
Toegevoegd op 15 juli 2019

Het is voor mij veel interessanter om via Mogelijk tegen wat meer rente een gedeelte te lenen en daar de helft van terug te betalen. Tussendoor mag ik zelfs boetevrij aflossen wat ik maar wil, waardoor mijn maandlasten alleen maar lager worden. Dat is een van de mooie voorwaarden.

Robert van Esseveld - Investeerder
8/10
Toegevoegd op 15 juli 2019

Bij Mogelijk lukt het om een mooi rendement te maken op mijn vermogen zonder veel risico's te lopen. Ik waardeer de professionaliteit van de medewerkers en transparantie van het model

Henk Spreen
Henk Spreen - Hypotheekcentrum Stadskanaal
10/10
Toegevoegd op 15 juli 2019

Waar 'de bank' ophoudt, gaat Mogelijk verder. Voor de aankoop van ons eigen kantoorpand, dé oplossing gebleken! Fijn contact, korte lijnen, direct duidelijkheid en daardoor kon er snel gehandeld worden. Nu kijken of we ook onze klanten via dit unieke concept kunnen helpen!

Leen van 't Hoog
Leen van 't Hoog - Investeerder bij Mogelijk
9/10
Toegevoegd op 15 juli 2019

Als je investeert in een zakelijke hypotheek via Mogelijk, krijg je je geld netjes maandelijks overgemaakt zonder dat je er tijd aan hoeft te besteden. Inmiddels heb ik veel bekenden aangeraden bij Mogelijk te investeren.

Jan-Peter Oudenampsen
Jan-Peter Oudenampsen - Mierenboerderij
9/10
Toegevoegd op 15 juli 2019

Ik ben een blije klant, want bij Mogelijk heb ik een goede financiering gekregen en vanwege de korte historie van mijn bedrijf biedt Mogelijk de beste optie.

Clemens Simonis
Clemens Simonis - Totaal Hypotheek Advies
9/10
Toegevoegd op 15 juli 2019

Via Mogelijk kun je op een heel rustige en veilige manier rendement maken, zonder dat je er iets voor hoeft te doen.

Paul Friskes
Paul Friskes - Europade en Investeerder bij Mogelijk
8/10
Toegevoegd op 15 juli 2019

Het is ontzettend knap hoe de mensen van Mogelijk dit gat in de markt hebben weten te vinden en een heel bedrijf hebben opgetuigd. Ik kies voor een rustige en veilige manier van rendement maken.

Totaal gefinancierd:
€ 
Aantal gefinancierde objecten:
U kent ons o.a. van:
Het Financieele Dagblad
RTL Z
BNR Nieuwsradio

HomeReviews