Reviews

8 klanten beoordeelden ons, lees hieronder hun ervaringen of laat zelf een beoordeling achter:

Zelf een beoordeling schrijven
Totaalscore 8.8/10
Reinier Massaar - Credion Regio Zwolle
9/10
Toegevoegd op 9 augustus 2019

Er werd meegedacht over hoe het WEL zou kunnen en hoe alternatieven/aanvullingen/wijzigingen inpasbaar zouden zijn. Dat is een positieve uitzondering in het hedendaagse financieringslandschap!

Martijn Aantjes
Martijn Aantjes - De Soldeerfabriek
8/10
Toegevoegd op 15 juli 2019

Het is voor mij veel interessanter om via Mogelijk tegen wat meer rente een gedeelte te lenen en daar de helft van terug te betalen. Tussendoor mag ik zelfs boetevrij aflossen wat ik maar wil, waardoor mijn maandlasten alleen maar lager worden. Dat is een van de mooie voorwaarden.

Robert van Esseveld - Investeerder
8/10
Toegevoegd op 15 juli 2019

Bij Mogelijk lukt het om een mooi rendement te maken op mijn vermogen zonder veel risico's te lopen. Ik waardeer de professionaliteit van de medewerkers en transparantie van het model

Henk Spreen
Henk Spreen - Hypotheekcentrum Stadskanaal
10/10
Toegevoegd op 15 juli 2019

Waar 'de bank' ophoudt, gaat Mogelijk verder. Voor de aankoop van ons eigen kantoorpand, dé oplossing gebleken! Fijn contact, korte lijnen, direct duidelijkheid en daardoor kon er snel gehandeld worden. Nu kijken of we ook onze klanten via dit unieke concept kunnen helpen!

Leen van 't Hoog
Leen van 't Hoog - Investeerder bij Mogelijk
9/10
Toegevoegd op 15 juli 2019

Als je investeert in een zakelijke hypotheek via Mogelijk, krijg je je geld netjes maandelijks overgemaakt zonder dat je er tijd aan hoeft te besteden. Inmiddels heb ik veel bekenden aangeraden bij Mogelijk te investeren.

Jan-Peter Oudenampsen
Jan-Peter Oudenampsen - Mierenboerderij
9/10
Toegevoegd op 15 juli 2019

Ik ben een blije klant, want bij Mogelijk heb ik een goede financiering gekregen en vanwege de korte historie van mijn bedrijf biedt Mogelijk de beste optie.

Clemens Simonis
Clemens Simonis - Totaal Hypotheek Advies
9/10
Toegevoegd op 15 juli 2019

Via Mogelijk kun je op een heel rustige en veilige manier rendement maken, zonder dat je er iets voor hoeft te doen.

Paul Friskes
Paul Friskes - Europade en Investeerder bij Mogelijk
8/10
Toegevoegd op 15 juli 2019

Het is ontzettend knap hoe de mensen van Mogelijk dit gat in de markt hebben weten te vinden en een heel bedrijf hebben opgetuigd. Ik kies voor een rustige en veilige manier van rendement maken.

Totaal gefinancierd:
€ 
Aantal gefinancierde objecten:
U kent ons o.a. van:
Het Financieele Dagblad
RTL Z
BNR Nieuwsradio

HomeReviews