Reviews

8.7/10

590 beoordelingen

Zelf een beoordeling schrijven
Rike Martine de Vries Handelsonderneming de Notaris
23-6-2022
9/10
Zeer prettig en vakkundig. Ontzettend goed en snel geholpen.
Anoniem
17-6-2022
10/10
Wanneer ik weer een geldverstrekker zoek zou ik weer als eerste naar Mogelijk gaan. Geen gedoe, en snel en goed
dit blijven doen!!
Cornelis van den Heuvel
16-6-2022
10/10
Gedegen
Paulus Petrus Johannes Backx
16-6-2022
9/10
Prima, duurdere wel extreem lang
Sneller handelen
Ate Weber
15-6-2022
10/10
Top!
Hendrik van Zadelhoff
15-6-2022
6/10
Ik wordt erg vriendelijk te woord gestaan en de medewerkers helpen me goed maar het proces duurt veel te lang.
Proces moet in 4 weken kunnen.
Cornelis Gerrit van den Berg
14-6-2022
10/10
Duidelijk
Nee
Anoniem
13-6-2022
10/10
Prima.
Install Design
13-6-2022
10/10
Nette afhandeling
CoopCompact Kapinga Vlieland
10-6-2022
9/10
Goed, je situatie wordt begrepen. Anders dan bij banken. Erg snel.
Nee
Totaal gefinancierd:
€ 
Aantal gefinancierde objecten:
U kent ons o.a. van:

Mogelijk Plus betaalt u uit als de debiteur niet betaalt

Om de investeerder de zekerheid te bieden dat hij maandelijks zijn betalingen ontvangt, werkt Mogelijk met een factoringsarrangement. Mogelijk Plus is de entiteit die de factoring verzorgt. Dit betreft:

  • het voeren van de leningadministratie;
  • het overnemen van het risico op wanbetaling van de maandelijkse rente en aflossing;
  • het uitvoeren en betalen van alle eventueel benodigde juridische handelingen tot en met parate executie.

U betaalt als investeerder 0,5% van de maandelijkse rente voor de overname van het debiteurenrisico op de maandelijkse rente-en aflossingsbetalingen, het voeren van de leningadministratie en alle eventueel benodigde juridische stappen tot en met parate executie.

Liquide reservering bij Mogelijk Plus

Liquide reservering bij Mogelijk Plus

Dit liquide saldo dient ter dekking van de overname van het debiteurenrisico op de maandelijkse rente- en aflossingsbetaling.

Saldo per: 27-05-2022
Saldo liquide reservering Mogelijk Plus
€ 650.000,00
Totale automatische incasso rente en aflossing deze maand
€ 2.920.000,00
Liquide reservering t.o.v. automatische incasso*
22,2%
Liquide reservering ten opzichte van maandelijkse automatische incasso Dit percentage laat zien hoeveel procent van de totale automatische incasso van rente- en aflossing van de afgelopen maand is gereserveerd voor het opvangen van wanbetaling.

HomeReviews