Bel ons

Investeer in een zakelijke hypotheek en ontvang tot wel 6% rente per jaar

Bent u op zoek naar manieren om uw geld te investeren? Wilt u zekerheid en vindt u kapitaalbehoud belangrijker dan maximaal rendement? Investeren in zakelijke hypotheken is hét veilige alternatief voor beleggen in aandelen en vastgoed. 

Mogelijk Vastgoedfinancieringen brengt zakelijk hypothecaire financieringen tot stand tussen ondernemers en investeerders. Wij bieden u de mogelijkheid om zonder rompslomp het pand van een ondernemer te financieren. U krijgt als investeerder het eerste recht op hypotheek. U heeft daarmee het vastgoed als onderpand. Elke eerste werkdag van de maand ontvangt u rente en aflossing, wij voeren de leningadministratie. Wilt u snel weer over uw geld kunnen beschikken? Dat kan. De rechten en plichten van de lening- en hypotheekakte zijn voor u als investeerder overdraagbaar. U kunt op elk moment de akte afstaan aan een opvolgende financier. Zekerheid gecombineerd met een aantrekkelijk rendement dus!

Uw voordelen als investeerder

  • 4,5% tot 6% rente per jaar
  • Maandelijks rente en aflossing op uw rekening
  • Vastgoed als veilig onderpand
  • Het eerste recht van hypotheek staat 1 op 1 op úw naam
  • Uw geld kunt u op ieder gewenst moment weer liquide maken

direct een afspraak maken bekijk te financieren vastgoed

Bij Mogelijk combineert u zekerheid met een aantrekkelijk rendement. Bovendien: wij doen het werk. Wij voeren de administratie, maken jaaropgaves, verwerken mutaties en verzorgen het debiteurenbeheer. Bovendien nemen wij het debiteurenrisico over, dus als de ondernemer niet betaalt dan doen wij dat. De akte en dus de zekerheden staan overigens wel op uw eigen naam. U heeft dus altijd zelf de regie over uw investering.

Kennismaken?

Maarten RövekampVoordat u met ons zaken gaat doen, wilt u ongetwijfeld weten wie wij precies zijn. En welke voorwaarden we hanteren, welke kosten er ingehouden worden en hoe de marktwaarde van onze aangeboden panden tot stand komt. Natuurlijk kunt u onze werkwijze op de site bekijken. Maar u kunt ook persoonlijk met ons kennismaken, wij leggen u ons concept graag uit.

direct een afspraak maken bekijk te financieren vastgoed

Totaal gefinancierd:
€ 

Laatste berekening
1 minuut geleden
Aantal gefinancierde objecten
660
Bezoekers op de site
14 actieve bezoekers

Bekend van
BNR Nieuwsradio Het Financieele Dagblad RTL Z
Ontvang wekelijks ons actuele investeringsaanbod
Download whitepaper: Succesvol en veilig investeren in zakelijke hypotheken
Mogen we nog even uw aandacht?

We willen u graag het volgende aanbieden: