Fonds 10 is nu geopend voor inschrijving. Kom naar een van onze kennissessies of lees meer over fondsbeleggen
Direct contact

Neem gerust contact met ons op, wij staan met plezier voor u klaar.

Algemeen
0346 – 250 171
Fondsbeleggen
0346 – 264 664
Boekhouding
0346 – 796 154

Investeerder

Wij kiezen voor een rustige en veilige manier van rendement maken

Paul Friskes en Clemens Simonis

“Een tijdje geleden besloot ik te investeren in een object dat aangeboden werd via de website van Mogelijk Vastgoedfinancieringen. Voordat ik het concept onder de aandacht wilde brengen bij mijn netwerk, vond ik het belangrijk om eerst zelf de werking van Mogelijk te ervaren. Ik was eigenlijk direct enthousiast. Ik nam mijn goede vriend Paul Friskes mee naar een van de kennissessies die Mogelijk organiseerde en ook hij raakte geïnteresseerd”, vertelt Clemens Simonis. Hij is eigenaar van Totaal Hypotheek Advies en is actief als investeerder bij Mogelijk.

Paul Friskes en Clemens Simonis kennen elkaar al ruim dertig jaar. Beiden hebben hun eigen bedrijf. Paul Friskes is zelfstandig intermediair vanuit zijn gelijknamige assurantiekantoor. Daarnaast helpt hij met zijn bedrijf Europade particulieren bij de aan- en verkoop van onroerend goed in Nederland, België en Spanje. “Eigenlijk was het nooit mijn plan om in de assurantie- en advieswereld te stappen. Van oorsprong werkte ik bij de politie. In de oudjaarsnacht van 1981-1982 raakte ik zwaargewond aan mijn hoofd toen er iemand een strijker tegen mijn gezicht gooide. Ik raakte doof aan een oor en besloot de politie- wereld vaarwel te zeggen en te kiezen voor de assurantiebranche. Dat bleek best een goede zet want ik kreeg veel politiemensen als klant. Inmiddels zijn we al heel wat jaren verder in de tijd en ik kan wel genieten van wat ik heb opgebouwd.”

Marktontwikkelingen volgen

Clemens Simonis wilde zo’n dertig jaar geleden zelfstandig assurantieintermediair worden en klopte bij Friskes aan om advies in te winnen: “Ik was benieuwd hoe het wereldje werkte en waar je als zelfstandige allemaal rekening mee moest houden.” Het klikte meteen en hun contact groeide uit tot een vriendschap. Maar ook houden ze elkaar zakelijk op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen en kansen. “Inmiddels heb ik mijn assurantiekantoor verkocht en heb ik mijn eigen hypotheekadvieskantoor. Ik blijf de marktontwikkelingen goed volgen en stuitte op het concept van Mogelijk. Ik was meteen getriggerd. Sommige van mijn klanten zijn ondernemer en als zij een pand willen kopen, komen ze met de bank niet altijd verder. Aan de andere kant heb ik ook vermogende relaties die kijken naar mogelijkheden om hun geld te laten renderen. Met belangstelling nam ik kennis van hetgeen Mogelijk biedt.” Simonis nam Friskes mee naar een kennissessie van Mogelijk en ook hij raakte geïnteresseerd.”

Prettig zakendoen

“Wil je je geld laten renderen, dan kun je uiteraard kiezen voor beleggen in aandelen. Maar dat brengt wel weer de nodige risico’s met zich mee. Bovendien moet je de koersen actief blijven volgen. Je kunt er ook voor kiezen een pand te kopen en dat te verhuren, maar dat is ook wel weer een hoop gedoe. Via Mogelijk kun je op een heel rustige en veilige manier rendement maken, zonder dat je er iets voor hoeft te doen”, vervolgt Simonis. Het is prettig zakendoen met Mogelijk, vindt Friskes: “Het persoonlijke contact is erg prettig en de lijnen zijn kort. Als je via de site een investeringsaanbieding claimt, word je direct gebeld en worden zaken in een lekker snel tempo in orde gemaakt. Dat is ideaal.”

Zorgeloos investeren

Inmiddels heeft het tweetal investeerders hun eigen netwerk enthousiast gemaakt voor Mogelijk. “Het concept is duidelijk: je krijgt een vaste rentevergoeding, investeert in onroerend goed zonder dat je dit zelf hoeft te onderhouden en je hebt het eerste recht van hypotheek. Bovendien kan je als je over je geld wilt beschikken het hypotheekrecht overdragen op een andere investeerder. Ook dat wordt dan door Mogelijk geregeld. Je kunt dus zorgeloos investeren”, vindt Simonis.

Knap

Friskes besluit: “Het is ontzettend knap hoe de mensen van Mogelijk dit gat in de markt hebben weten te vinden en een heel bedrijf hebben opgetuigd. Er zit ontzettend veel geld in de markt. Investeerders bekijken wekelijks het nieuwe aanbod en claimen direct. Ik daag Mogelijk uit om het investeringsaanbod met dezelfde kwaliteit snel verder uit te breiden. Enthousiaste investeerders zijn er genoeg! Wat mij daarnaast aanspreekt bij Mogelijk is, dat zij sociaal/maatschappelijk verbonden zijn door bijvoorbeeld te doneren aan goede doelen. Ik ben, als vrijwilliger, voorzitter van het Inloophuis Debora in Delft. Dit is een ontmoetingscentrum voor mensen met kanker en hun naasten. De dankbaarheid en positieve energie die ik voor mijn inspanningen terugkrijg, zijn niet in geld uit te drukken. En laten we eerlijk zijn, het leven bestaat toch uit veel meer dan verdienen alleen?”

“Je kunt zorgeloos investeren en dat is veel waard”