Bel ons

Waarom Mogelijk Vastgoedfinancieringen?

Door toenemende wet- en regelgeving lukt het ondernemers steeds minder goed om een zakelijke hypotheek te krijgen. De administratieve druk bij banken is door de verscherpte regelgeving zo groot dat het voor banken vaak niet meer rendabel is om zakelijke hypotheken tot € 500.000,- te verstrekken. Mogelijk Vastgoedfinancieringen zorgt ervoor dat investeerders de hypotheek financieren waardoor ondernemers weer de kans krijgen te ondernemen. Inmiddels hebben we voor ruim €40.000.000,- aan hypotheekaktes tot stand laten komen.

Wat zijn de alternatieven?

  • Obligaties: 0% rendement
  • Sparen: < 1% rente
  • Zelf vastgoed kopen: bruto aanvangsrendement 7%. Met de kosten, het debiteurenrisico en kans op leegstand komt het reële rendement vaak uit op 4%. Bovendien is kennis van vastgoed essentieel.
  • Aandelen: laten de afgelopen 20 jaar mooie gemiddelde cijfers zien. Maar aandelenbeleggingen zijn risicovol. Bovendien heeft u geen onderpand. Morgen kunnen uw aandelen 50% minder waard zijn.

Gelet op de rendement risico verhouding, dan is investeren in zakelijke hypotheken bij Mogelijk een slimme keuze. Wilt u meer weten? Bekijk de veelgestelde vragen of maak een afspraak.

direct een afspraak maken bekijk te financieren vastgoed

<< terug naar investeren

Totaal gefinancierd:
€ 

Laatste berekening
1 minuut geleden
Aantal gefinancierde objecten
717
Bezoekers op de site
8 actieve bezoekers

Bekend van
BNR Nieuwsradio Het Financieele Dagblad RTL Z
Ontvang wekelijks ons actuele investeringsaanbod
Download whitepaper: Succesvol en veilig investeren in zakelijke hypotheken