Routebeschrijving naar Mogelijk

Route vanuit Amsterdam:

U rijdt richting Utrecht op de A2. Neem de afslag 5-Breukelen richting Kockengen/Breukelen. Vervolgens neemt u op de rotonde de 3e afslag naar de Breukelerwaard. Daarna neemt u op de rotonde de 2e afslag naar de Amerlandseweg. Volg de weg en neem na het viaduct de eerste afslag rechts en gelijk weer rechts. U belt aan bij de slagboom, kies hier voor Mogelijk. Vervolgens rijdt u het terrein op waar ons kantoor zich bevindt aan de linkerzijde op nummer 2.

Route vanuit Utrecht:

U rijdt richting de A2 naar Ring Utrecht/Amsterdam. Volg de borden voor Amsterdam/Breukelen/A2/E35 en voeg in op de A2/de E35. Vervolgens neemt u de afslag 5-Breukelen richting Breukelen/Kockengen. Daarna neemt u op de rotonde de 2e afslag naar de Amerlandseweg. Volg de weg en neem na het viaduct de eerste afslag rechts en gelijk weer rechts. U belt aan bij de slagboom, kies hier voor Mogelijk. Vervolgens rijdt u het terrein op waar ons kantoor zich bevindt aan de linkerzijde op nummer 2.

Met de trein:

Ons pand bevindt zich 2 minuten lopen van Station Breukelen. U loopt naar het grote kantorencomplex aan de linkerkant en gaat naar binnen bij Mogelijk vastgoedfinancieringen. Ons kantoor bevindt zich op de bovenste verdieping. 

Totaal gefinancierd:
€ 
Aantal gefinancierde objecten:
U kent ons o.a. van:

HomeContactRoutebeschrijving