Bel ons

Routebeschrijving naar Mogelijk

Let op: ons kantoor bevindt zich in een nieuwbouwpand waar nog volop aan gewerkt wordt. Zo is de bestrating nog niet geheel gereed. U kunt tijdelijk parkeren op het P+R2 terrein direct naast ons pand. Excuses voor het ongemak.

Route vanuit Amsterdam:

U rijdt richting het zuidoosten op de A2. Neem de afslag 5-Breukelen richting Kockengen/Breukelen. Vervolgens gaat u op de rotonde de 3e afslag naar de Breukelerwaard. Daarna neemt u op de rotonde de 2e afslag naar de Amerlandseweg. Volg de weg en ga de eerste afslag rechts. U rijdt nu het P+R 2 terrein op. Ons pand bevindt zich naast het P+R 2 terrein. Hier kunt u parkeren. U loopt naar het nieuwbouwpand en gaat naar binnen bij de vlag van Mogelijk. Ons kantoor bevindt zich op de bovenste verdieping.

Route vanuit Utrecht:

U rijdt richting de A2 naar Ring Utrecht/Amsterdam. Volg de borden voor Amsterdam/Breukelen/A2/E35 en voeg in op de A2/de E35. Vervolgens neemt u de afslag 5-Breukelen richting Breukelen/Kockengen. Daarna neemt u op de rotonde de 2e afslag naar de Amerlandseweg. Volg de weg en ga de eerste afslag rechts. U rijdt nu het P+R 2 terrein op. Ons pand bevindt zich naast het P+R 2 terrein. Hier kunt u parkeren. U loopt naar het nieuwbouwpand en gaat naar binnen bij de vlag van Mogelijk. Ons kantoor bevindt zich op de bovenste verdieping.

Met de trein:

Ons pand bevindt zich 2 minuten lopen van Station Breukelen. U loopt naar het nieuwbouwpand en gaat naar binnen bij de vlag van Mogelijk. Ons kantoor bevindt zich op de bovenste verdieping.

Totaal gefinancierd:
€ 

Laatste berekening
10 minuten geleden
Aantal gefinancierde objecten
717
Bezoekers op de site
14 actieve bezoekers

Bekend van
BNR Nieuwsradio Het Financieele Dagblad RTL Z