Routebeschrijving naar Mogelijk

Let op: ons kantoor bevindt zich in een nieuwbouwpand waar nog aan gewerkt wordt. 

Route vanuit Amsterdam:

U rijdt richting Utrecht op de A2. Neem de afslag 5-Breukelen richting Kockengen/Breukelen. Vervolgens neemt u op de rotonde de 3e afslag naar de Breukelerwaard. Daarna neemt u op de rotonde de 2e afslag naar de Amerlandseweg. Volg de weg en neem na het viaduct de eerste afslag rechts en gelijk weer rechts. U rijdt nu het terrein op waar ons pand zich bevindt. Hier kunt u parkeren. Ons kantoor bevindt zich aan de linkerzijde op nummer 2.

Route vanuit Utrecht:

U rijdt richting de A2 naar Ring Utrecht/Amsterdam. Volg de borden voor Amsterdam/Breukelen/A2/E35 en voeg in op de A2/de E35. Vervolgens neemt u de afslag 5-Breukelen richting Breukelen/Kockengen. Daarna neemt u op de rotonde de 2e afslag naar de Amerlandseweg. Volg de weg en neem na het viaduct de eerste afslag rechts en gelijk weer rechts. U rijdt nu het terrein op waar ons pand zich bevindt. Hier kunt u parkeren. Ons kantoor bevindt zich aan de linkerzijde op nummer 2.

Met de trein:

Ons pand bevindt zich 2 minuten lopen van Station Breukelen. U loopt naar het nieuwbouwpand en gaat naar binnen bij Mogelijk vastgoedfinancieringen. Ons kantoor bevindt zich op de bovenste verdieping. 

Totaal gefinancierd:
€ 
Aantal gefinancierde objecten:
U kent ons o.a. van:

HomeContactRoutebeschrijving