Snel en makkelijk uw beleggingspand financieren

 De Verhuurhypotheek van Mogelijk

Mogelijk heeft de voorwaarden van de Verhuurhypotheek aangescherpt met onder meer een lagere rente, verhoging van de leencapaciteit en een verlenging van rentevoorsteltermijn. Er ontstaan nu meer mogelijkheden met een zeer scherpe rente vanaf 5,55% per jaar voor vijf jaar vastZoekt u een financiering voor uw beleggingspand? Dien dan nu uw aanvraag in voor De Verhuurhypotheek. Wij financieren woningen en appartementen voor de verhuur in heel Nederland: van grote stad tot klein dorp. Ook voor verhuur aan gezondheidsfaciliteiten en verhuur aan overheids-of overheidsgerelateerde instanties is de Verhuurhypotheek interessant. Daarnaast zijn vakantiewoningen met permanente woonbestemming toegevoegd.

De Verhuurhypotheek is aflossingsvrij tot 75% en de aflostermijn is 30 jaar. Bovendien kunt u tot 10% van de initiële leensom per jaar boetevrij aflossen. Bent u gebaat bij snelheid en gemak? Welkom bij Mogelijk! Wij weten als geen ander wat vastgoedbeleggers beweegt en kunnen u passend financieren. Doe nu de quickscan en ontvang ons voorstel!

 

 

Financieren jullie mijn beleggingspand?

Zoekt u een (her-)financiering voor uw beleggingspand (woning of appartement voor de verhuur)? Doe nu vrijblijvend de quickscan in 1 minuut en ontvang direct een rente-indicatie.  Mogelijk verstrekt hypotheken vanaf € 50.000,-.

Doe de quickscan

Verhuurhypotheek berekenen   

Huurprijs berekenen?
Weet u nog niet precies wat de waarde is van het vastgoed en vraagt u zich af wat een reële huurwaarde kan zijn voor het pand, inclusief WWS punten? Vraag dan hier gratis en vrijblijvend een property-scan aan. De informatie heeft u vervolgens binnen vijf minuten in uw mailbox.

Aantal gefinancierde objecten:
Bezoekers op de site: actieve bezoekers
Totaal gefinancierd: € 
Rente vanaf 5,55% per jaar, 5 jaar vast
Rente vanaf 5,55% per jaar, 5 jaar vast
Financiering in heel Nederland, zowel steden als dorpen
Financiering in heel Nederland, zowel steden als dorpen
Aflossingsvrij tot 75%, aflostermijn 30 jaar
Aflossingsvrij tot 75%, aflostermijn 30 jaar
Van harte welkom met en zonder intermediair
Van harte welkom met en zonder intermediair
Zo sluit u De Verhuurhypotheek af

De eerste stap naar de financiering van een pand voor de verhuur, is het invullen van de quickscan op onze website. Hiermee dient u in 1 minuut uw aanvraag in. Deze is overigens volledig vrijblijvend. U krijgt van ons direct een rente-indicatie. Op basis van de door u verstrekte informatie, ontvangt u vervolgens onze voorlopige offerte. Het afsluiten van De Verhuurhypotheek kan volledig online en telefonisch. Wilt u eerst kennismaken? Maak dan een afspraak, wij ontvangen u graag bij ons op kantoor in Breukelen. 

De Verhuurhypotheek van Mogelijk kunt u direct afsluiten 

Alles begint bij het doen van de quickscan op onze site. U ontvangt dan direct een rente-indicatie in uw mailbox. U levert ons de benodigde informatie aan en wij sturen u onze voorlopige offerte. Bent u akkoord? Dan laten we uw pand, bedoeld voor de verhuur, taxeren en volgt de definitieve offerte. Mailt u deze getekend naar ons terug, dan kunt passeren bij elke gewenste notaris in Nederland.

Doe nu de quickscan

In 4 stappen naar De Verhuurhypotheek
 • Quickscan in 1 minuut Doe uw aanvraag via de website, per mail of telefonisch. U ontvangt van ons uitsluitsel en een rente-indicatie!
 • Voorlopige offerte Op basis van de informatie die u ons verstrekt, ontvangt u van ons de voorlopige offerte.
 • Taxatie en definitieve offerte U kunt op elk gewenst moment de taxateur opdracht geven tot taxatie. Als wij het rapport in bezit hebben, ontvangt u de definitieve offerte.
 • Gefeliciteerd met uw financiering! Hebben wij de ondertekende offerte binnen, dan kan de akte passeren bij de notaris. Gefeliciteerd, uw financiering is een feit! Op naar de financiering van uw volgende beleggingspand!
Wilt u snel financieren?

Laat dan uw pand direct na het doen van de quickscan taxeren. Bekijk met welke taxateurs Mogelijk samenwerkt.

De Verhuurhypotheek van Mogelijk heeft een rente vanaf 5,55% per jaar

Een rente vanaf 5,55% 

Financier nu uw beleggingspand of -portefeuille bij Mogelijk. Wij financieren tot 80% LTV en zeker niet alleen in grote steden. De Verhuurhypotheek van Mogelijk is aflossingsvrij tot 75% en we hanteren een aflostermijn van 30 jaar. Dat betekent zeer lage maandlasten! Vraag De Verhuurhypotheek direct aan, via uw financieel adviseur kan ook. Wij werken met alle intermediairs in Nederland. In de tabel hieronder vindt u de uitgangspunten van De Verhuurhypotheek. Let op: de exacte rente kan afwijken.

De Verhuurhypotheek sluit u af voor:

 • Appartementen en woonhuizen voor de verhuur
 • Financiering van (verhuurd) zorgvastgoed, overheids- of overheid gerelateerde instanties
 • Ook voor vakantiewoningen met permanente woonbestemming

Uw voordelen

 • Rente vanaf 5,55% per jaar
 • Aflossingsvrij tot 75%, aflostermijn: 30 jaar
 • Direct af te sluiten, met of zonder intermediair 
 • Financiering in heel Nederland, van grote stad tot kleine kern

Rente vanaf 5,55%

Rentevast periode LTV ≤ 50% LTV >50% − 60% LTV >60% − 65% LTV >65% − 70% LTV >70% − 75% LTV >75% − 80%
3 jaar vast 5,80% 5,80% 5,80% 5,90% 5,99% 6,10%
5 jaar vast 5,55% 5,55% 5,55% 5,65% 5,75% 5,85%
7 jaar vast 5,75% 5,75% 5,75% 5,75% 5,80% 5,90%

*Let op: Deze rentes zijn indicatief, er kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Doe nu de quickscan

Veelgestelde vragen
Voor wie is De Verhuurhypotheek?

De Verhuurhypotheek is bestemd voor vastgoedbeleggers die een appartement of woonhuis willen kopen voor de verhuur. 

Welke objecten komen in aanmerking voor De Verhuurhypotheek?

De volgende objecten komen in aanmerking voor de Verhuurhypotheek:

 • Appartementen en woonhuizen voor de verhuur

Mogelijk financiert objecten door heel Nederland: van grote stad tot klein dorp.

Wat is de rente van De Verhuurhypotheek?

Wat is de rente van De Verhuurhypotheek?

De Verhuurhypotheek van Mogelijk heeft een rente vanaf 5,55% per jaar bij een rentevastperiode van 5 jaar. Vastgoedbeleggers die een appartement, woning voor de verhuur willen financieren of herfinancieren kunnen bij Mogelijk Vastgoedfinancieringen De Verhuurhypotheek afsluiten.

Alles begint bij het doen van de vrijblijvende quickscan op de site. U ontvangt dan direct een rente-indicatie in uw mailbox. Mogelijk heeft voor u misschien wel de laagste verhuurhypotheek rente in de markt. U levert ons informatie aan en wij sturen u onze voorlopige offerte. Bent u akkoord? Dan laten we uw pand taxeren en volgt de definitieve offerte die u volledig digitaal kunt ondertekenen. Nu kunt u bij de notaris passeren. Mogelijk werkt met alle notarissen in Nederland. Uw financiering is een feit!

Wilt u uw complete vastgoedportefeuille financieren of herfinancieren? Stuur ons dan een e-mail of bel: 0346 – 250 171. We staan met plezier voor u klaar om de portefeuille en financieringswensen door te spreken.

Rente vanaf 5,55%

Rentevast periode LTV ≤ 50% LTV >50% − 60% LTV >60% − 65% LTV >65% − 70% LTV >70% − 75% LTV >75% − 80%
3 jaar vast 5,80% 5,80% 5,80% 5,90% 5,99% 6,10%
5 jaar vast 5,55% 5,55% 5,55% 5,65% 5,75% 5,85%
7 jaar vast 5,75% 5,75% 5,75% 5,75% 5,80% 5,90%

*Let op: Deze rentes zijn indicatief, er kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Doe nu de quickscan

Wat zijn de kosten voor het afsluiten van De Verhuurhypotheek?

Wat zijn de kosten voor het afsluiten van De Verhuurhypotheek?

De kosten voor het afsluiten van De Verhuurhypotheek zijn:

 • afsluitprovisie: deze is eenmalig en bedraagt  1% over de leensom, met een minimum provisie van € 2.250,-. Er is geen BTW op van toepassing. De afsluitprovisie dient betaald te worden bij het passeren van de hypotheekakte bij de notaris.
 • de kosten voor het laten maken van een taxatierapport, kunt u afstemmen met de taxateur.

 

Wat is de looptijd van De Verhuurhypotheek?

De meest gangbare looptijd van De Verhuurhypotheek is 30 jaar. Looptijden tussen 3 en 20 jaar zijn ook toegestaan. De looptijd van de rente is 3, 5 of 7 jaar, daarna wordt de rente herzien.

Hoe sluit ik De Verhuurhypotheek af?

U kunt vanaf uw eigen locatie De Verhuurhypotheek afsluiten. De eerste stap is het invullen van de quickscan. U  ontvangt van ons een rentevoorstel. Een van onze klantsupporters neemt telefonisch contact met u op om uw vragen te beantwoorden en begeleidt u bij de stukken die wij van u nodig hebben waarna u een indicatieve offerte krijgt. Gaat u akkoord, dan zorgen wij dat er een afspraak wordt gemaakt met een van de taxateurs uit ons netwerk om uw object te taxeren. Is alles in orde, dan ontvangt u onze definitieve offerte. De getekende offerte stuurt u naar ons. Wij geven de notaris de opdracht om de hypotheekakte op te maken. Nadat u deze heeft ondertekend, worden de gelden naar u overgemaakt en is de financiering een feit!

Kan ik De Verhuurhypotheek afsluiten voor een nieuw te bouwen object?

Kan ik de Verhuurhypotheek afsluiten voor een nieuw te bouwen object?

De Verhuurhypotheek kan afgesloten worden voor een woning of appartement bestemd voor de verhuur. De financiering van een eigen woning is niet toegestaan. Wilt u bestaand onroerend goed aankopen voor de verhuur, dan kunt u bij Mogelijk terecht. Maar ook als het een nieuwbouwproject betreft, kan Mogelijk  financieren. U komt dan in aanmerking voor De Ondernemershypotheek.

Binnen het team van Mogelijk is gedegen kennis van projectontwikkeling aanwezig. Als aanvragen voor financieringen van nieuwbouwprojecten een positieve beoordeling van Mogelijk krijgen, dan kunt u De Ondernemershypotheek afsluiten. De depotbetalingen die veelal tijdens nieuwbouwprojecten worden verlangd, worden ingecalculeerd en meegefinancierd.

Met welke taxateurs heeft Mogelijk een overeenkomst?

Voor het afsluiten van De Verhuurhypotheek is een taxatierapport nodig. Het taxatierapport moet afkomstig zijn van een taxateur waar Mogelijk een overeenkomst mee heeft en mag niet ouder zijn dan zes maanden.

Mogelijk heeft een overeenkomst met de volgende taxateurs:

 • 123Vastgoedexpertise.nl | Amsterdam
 • Amstelstede Makelaardij | Amstelveen
 • Arealis | Rotterdam
 • Atvas | Alphen aan den Rijn
 • B & L Vastgoed B.V. | Alphen aan den Rijn
 • Basis Taxaties & Consultancy B.V. | Leiden
 • Beckers Bedrijfsmakelaars | Heerlen
 • Begijn | Vlissingen
 • BMV Makelaars | Arnhem
 • BNS Bedrijfsmakelaars B.V. | Meppel
 • Boekenrode Makelaars & Taxateurs | Groningen
 • Boekschoten & van Lieshout Taxaties | Arnhem
 • Bongers & Lemmers Makelaardij | Nijmegen
 • Bossers Fitters Taxateurs | Eindhoven
 • Bregman Bedrijfsmakelaardij o.g. B.V.| Alkmaar
 • Bint Makelaars B.V. | Sneek
 • BRiQ Real Estate | Rotterdam
 • Boers en Lem vastgoedconsultants | Enschede en Almelo
 • Boers Real Estate | Deventer
 • B&S taxaties| Rotterdam en Amsterdam
 • Capital Value | Utrecht
 • Cirk & Verhoog Taxaties & consultancy B.V. | Den Haag
 • Dijkstra Bedrijfsmakelaardij B.V. | Drachten
 • De Drie Kastelen NVM Makelaardij | Zoetermeer
 • Derijck Makelaar & Taxateurs | Waalre, Weert en Leende
 • De Lobel & Partners | Rotterdam
 • De Taxatie Expert | Zuid-Scharnwoude
 • DK Taxaties B.V. | Arnhem
 • Valuation & Advice B.V. | Breda
 • DTM Taxaties | Den Burg, Texel
 • Envalue | Utrecht
 • Euverman | Hengelo
 • Era Focus | Helmond, Breda en Rotterdam
 • Faasse en Fermont B.V. | Goes
 • Four real estate | Amsterdam
 • Frisia Makelaars | Den Haag
 • Fris Taxaties | Amsterdam
 • Hanson Bedrijfsmakelaars | Heemstede
 • Heideweg Vastgoed | Nuland en Heeze
 • Helmig Bedrijfsonroerendgoed | Bergen op Zoom
 • Hermsen Makelaars en Verzekeringen B.V. | Nijmegen
 • HHVC | Den haag
 • Hoogenraad NVM Makelaars | Rijswijk
 • Jacobus Recourt | Den Haag
 • Jansen & Rutte Makelaars B.V. | Haarlem
 • Jansen Steijlen | Veldhoven
 • Jansen Nadorp Weatherall | Den Haag
 • JB Vastgoed Advies B.V. | Hengelo
 • Jongewaard Heemskerk NVM Makelaars | Den Helder
 • JRS Makelaars | Haarlem
 • Kamminga Vastgoedtaxateurs | Drachten
 • Keij & Stefels Vastgoedtaxaties B.V. | Amsterdam
 • Kesp | Den Haag
 • Kin Makelaars | Breda
 • Klotz Bedrijfshuisvesting | Tilburg
 • Kolpa v|d Hoek | Rotterdam en Oostvoorne
 • Kooistra Feenstra Bedrijfsmakelaars | Groningen
 • Korteweg & Co | Breda
 • KRK Taxaties & Advies B.V. | Zaandam
 • KroeseTempert Bedrijfsmakelaars | Zwolle
 • Lauteslager Makelaars | Utrecht
 • Leenen Vastgoed B.V. | Heerlen
 • Makelaardij Faasse & Fermont | Goes
 • Makelaars aan zee | Noordwijk
 • Makelaardij Nienoord | Leek
 • Minderhoud | Westkapelle
 • MVGM | Landelijk
 • M&S Makelaars B.V. | Tilburg
 • Nadorp Taxaties | Den Haag
 • NEXTFUND B.V. | Groningen
 • Oppject | Assen
 • Ooms Taxaties B.V. | Rotterdam
 • OTN Onafhankelijke Taxateurs Nederland | Landelijk
 • Plus Taxaties | Amsterdam en Den Haag
 • Prismaat Makelaars o.g. Beverwijk B.V. | Heemskerk
 • Provier Vastgoedadviseurs B.V. | Heerenveen
 • Punt Taxateurs | Utrecht
 • Ramon Jongen | Helmond
 • REBO Valuation & Research | Doetinchem
 • RBMT Bedrijfsmakelaars & Taxateurs | Heereveen
 • Riemeijer Vastgoed & Consultancy | Groningen
 • Rodenburg Bedrijfsmakelaars | Apeldoorn
 • RSP Taxaties | s-Hertogenbosch en Eindhoven
 • Snelder Zijlstra Bedrijfsmakelaars B.V. | Enschede
 • Spring Valuations B.V. | Amsterdam
 • SRMT | Rotterdam
 • Statement Real Estate B.V. | Utrecht
 • Sterk in taxaties | Noord-Holland
 • Stone Value | Rotterdam
 • Strijbosch Thunissen Bedrijfsmakelaars en Taxaties | Nijmegen
 • Taxatheek Groene Hart B.V. | Bodegraven
 • Taxatheek Rotterdam | Rotterdam
 • Taxatiebureau Het Goeie Adres | Heinkenszand
 • Ten Hag Makelaarsgroep B.V. | Enschede
 • Thoma Post Taxaties Zakelijk | Deventer
 • Uniek Taxaties B.V. | Enter en Apeldoorn
 • Uppelschoten Real Estate | Utrecht
 • Van der Wal Makelaars o.g. B.V. | Zaltbommel
 • Van de Zande Taxaties B.V. | Waalwijk
 • Van Ekeren Kuiper | Leerdam
 • Van Herk Makelaardij B.V. | Landelijk
 • Van Oldenkotte & Zn | Tilburg
 • Vastgoedspecialist.nl | Blaricum
 • Vidra Vastgoed B.V. | Hoorn
 • VLIEG Bedrijfsmakelaars | Alkmaar
 • Waltmann | Utrecht
 • Westplein Taxaties B.V. | Rotterdam
 • Wijzer in Wonen | Drachten
 • Willemsen Makelaars | Arnhem
 • Yess Real Estate | Barendrecht
Bekijk de contactgegevens

U kunt op elk gewenst moment een van deze taxateurs benaderen voor het laten maken van een taxatierapport. De taxateur maakt zelf afspraken met u over de planning, kosten en facturering.

Wat is DSCR eis en de ICR eis bij de Verhuurhypotheek?

Wat is DSCR eis en de ICR eis bij de Verhuurhypotheek?

DSCR minimaal 1,1 en ICR minimaal 1,1.

Ik ga (extra) aflossen en word gevraagd om een formulier Herkomst Vermogen in te vullen. Waarom is dat?

Als bemiddelaar voor hypothecaire leningen, is Mogelijk wettelijk verplicht om te controleren of de herkomst van het vermogen voor de aflossing afkomstig is van legitieme bronnen. Dat is bepaald in de WWFT (Wet ter voorkoming van witwassen en financieren van terrorisme).

Ik wil een financiering afsluiten in mijn B.V., waarom moet ik een UBO-formulier invullen? Dat moet toch al bij de notaris?

Wettelijk is bepaald dat zowel financiers als de notaris moet achterhalen wie de uiteindelijke belanghebbende is van een financiering. Elke instelling moet dat zelf doen en dat is dus voor u inderdaad dubbel met hetgeen u bij de notaris moet invullen.

Ik word gevraagd mijn identiteit te verifiëren via een app, is dat veilig?

Mogelijk is wettelijk verplicht om uw identiteitsbewijs te vragen en te verifiëren. Daarvoor gebruiken we de software van Onfido. Daarin kunt u uw ID-bewijs uploaden. U wordt vervolgens gevraagd om een selfie te maken waarmee gecontroleerd kan worden of u daadwerkelijk degene bent die op het ID-bewijs staat. De gegevens komen op goed beveiligde servers in Nederland terecht en blijven niet langer bewaard dan noodzakelijk. 

Uw vastgoedportefeuille financiert of herfinanciert u bij Mogelijk

De Verhuurhypotheek sluit u tegen een rente vanaf 5,55% 

De hoogte van de rente is afhankelijk van de gewenste LTV en rentevastperiode.

Rentevastperiode

De rentevastperiode is 3, 5 of 7  jaar.

Aflossing

De Verhuurhypotheek is aflossingsvrij tot 75%. De aflostermijn is 30 jaar (3-20 jaar is ook mogelijk). Ook is het mogelijk om 10% van de initiële leensom per jaar boetevrij extra af te lossen.

Financiering voor vastgoedbeleggers 

De Verhuurhypotheek is bestemd voor vastgoedbeleggers en niet voor consumenten. Zowel rechtspersonen als natuurlijke personen kunnen De Verhuurhypotheek aanvragen.

LTV's

Mogelijk financiert tot 80% LTV. 

Looptijd

De Verhuurhypotheek heeft een looptijd van 30 jaar, 3 tot 20 jaar kan ook.  

Taxatierapport

Voor het afsluiten van De Verhuurhypotheek is een taxatierapport nodig. U kunt op elk gewenst moment een taxatierapport laten maken door een van de taxateurs waar Mogelijk een overeenkomst mee heeft. De taxateur maakt zelf met u afspraken over het proces, de prijs en de facturatie. Bekijk hier de taxateurs met wie wij samenwerken.

Eenmalige kosten

De kosten voor het afsluiten van De Verhuurhypotheek  bedragen eenmalig 1% over de leensom, met een minimum bedrag van € 2.250,-. Er is geen BTW op van toepassing.

 

10 onmisbare tips and tricks voor vastgoedbeleggers

Hoe kunt u een relevante vastgoedportefeuille opbouwen? Wat zijn de belangrijkste do's & dont's?
In onze mustread voor vastgoedbeleggers leest u ervaringen en tips van experts. Zij leggen uit hoe het puntenstelsel werkt, waarom het slim is om 'placeholder' te worden en hoe u geld kunt vrijmaken voor uw volgende beleggingen.

Downloaden

Uw beleggingspand financiert u bij Mogelijk

Bij Mogelijk kunnen vastgoedbeleggers een hypotheek voor een woning of appartement voor de verhuur afsluiten. Bij ons is het vastgoed altijd leidend. Onze vastgoedspecialisten beoordelen het woonhuis of appartement voor de verhuur. De lening voor uw beleggingspand kunt u met of zonder intermediair afsluiten. De route naar een beleggingspand financiering is voorspelbaar en eenvoudig. U kunt de financiering voor uw beleggingspand afsluiten vanaf 5,55% rente per jaar. De Verhuurhypotheek is aflossingsvrij tot 75% en de aflostermijn is 30 jaar. Dat betekent superlage maanlasten voor u! Ook is het mogelijk om 10% van de initiële leensom per jaar boetevrij extra af te lossen.

Financieren jullie mijn beleggingspand?

Zoekt u een (her-)financiering voor uw beleggingspand (woning of appartement voor de verhuur)? Doe nu vrijblijvend de quickscan in 1 minuut en ontvang direct een rente-indicatie.  Mogelijk verstrekt hypotheken vanaf € 50.000,-.

Doe de quickscan

Verhuurhypotheek berekenen   

Huurprijs berekenen?
Weet u nog niet precies wat de waarde is van het vastgoed en vraagt u zich af wat een reële huurwaarde kan zijn voor het pand, inclusief WWS punten? Vraag dan hier gratis en vrijblijvend een property-scan aan. De informatie heeft u vervolgens binnen vijf minuten in uw mailbox.

Aantal gefinancierde objecten:
Bezoekers op de site: actieve bezoekers
Totaal gefinancierd: € 

HomeVerhuurhypotheek

Mogen we nog even uw aandacht?

We willen u graag het volgende aanbieden: