Bij Mogelijk denken we in oplossingen

Bij Mogelijk denken we in oplossingen. Vanuit een gezonde visie op ondernemerschap hebben wij in 2016 Mogelijk Vastgoedfinancieringen opgericht. Ondernemers kunnen voor een zakelijke hypotheek bij Mogelijk terecht. En investeerders kunnen met opgebouwd kapitaal de zakelijke hypotheek van een ondernemer financieren. 

Mogelijk financiert al 5 jaar vastgoed door de ogen van ondernemers

In maart 2016 werd Mogelijk opgericht door projectontwikkelaar Maarten Rövekamp, BOG makelaar Pablo de Loor en marketeer Annemieke Schoonderwoerd. Het idee: vastgoed financieren makkelijk en toegankelijk maken. In vijf jaar tijd groeide Mogelijk van 3 naar 55 medewerkers. Elke dag zetten wij alles op alles om ondernemers, vastgoedbeleggers, investeerders én intermediairs blij te maken en dat zullen we blijven doen. Bedankt voor alle support!

"Zolang het zakelijk vastgoed is, kunnen wij het financieren"

Totaal gefinancierd:
€ 
Aantal gefinancierde objecten:

Gedreven ondernemers die meedenken

Mogelijk Vastgoedfinancieringen is opgericht door de ondernemers Pablo de Loor, Annemieke Schoonderwoerd en Maarten Rövekamp. Tijdens de kredietcrisis werd het voor ondernemers steeds lastiger hun vastgoed gefinancierd te krijgen. Dat moest anders kunnen, vanuit het perspectief van ondernemerschap.

Zolang het zakelijke vastgoed is, kunnen wij het financieren. Van grote stad tot klein dorp; als het object goed is, moet het mogelijk zijn te financieren. Dat is het uitgangspunt en dat blijkt een enorm succes. Mogelijk werd opgericht in 2016 en groeit flink! Wilt u meer weten over ons? Maak gerust een afspraak!

"Wij spreken de taal van ondernemers en investeerders. We snappen hun wensen en keuzes. Het is mooi dat we met Mogelijk hen allebei een stap verder kunnen brengen."
Pablo de Loor
Pablo de Loor
Makelaar BOG / Partner

Maak kennis met ons team

Ferry de Vries
Ferry de Vries
Financieel directeur

Blijf op de hoogte

met het Mogelijk Magazine

Aanvragers en investeerders hebben zo hun eigen motivatie om de kiezen voor Mogelijk vastgoedfinancieringen. Wij delen graag hun verhalen met u.

Laatste magazine lezen

Mogelijk media

Mogelijk Vastgoedfinancieringen in de media

Hier vindt u een overzicht van publicaties over Mogelijk en interessante links naar artikelen over de wereld van zakelijke vastgoedfinancieringen.

Ontdek meer

HomeWij zijn mogelijk