Bij Mogelijk denken we in oplossingen

 Ondernemers, vastgoedbeleggers en investeerders zijn bij ons van harte welkom. Ondernemers en vastgoedbeleggers kunnen hun zakelijke hypotheek bij Mogelijk afsluiten. En investeerders kunnen met opgebouwd kapitaal de zakelijke hypotheek financieren met een stabiel rendement en het vastgoed als veilig onderpand. 

Mogelijk is marktleider in alternatieve vastgoedfinanciering

Bent u ondernemer of vastgoedbelegger? Dan kunt u uw zakelijke hypotheek sluiten bij Mogelijk. Bent u investeerder? Dan kunt u bij Mogelijk investeren in zakelijke hypotheken tegen een stabiel rendement met het vastgoed als veilig onderpand. Bij Mogelijk financiert de markt de markt. Vastgoed zit in ons DNA en vormt het uitgangspunt voor alle financieringen. Wij financieren zakelijk vastgoed in heel Nederland, van grote stad tot kleine kern. Korte lijnen vinden we belangrijk en we maken vastgoed financieren graag makkelijk. Maar vooral willen wij ondernemers, vastgoedbeleggers, investeerders en intermediairs blij maken. Wilt u weten hoe ons model precies werkt? Bekijk dan de video.

 

"Zolang het zakelijk vastgoed is, kunnen wij het financieren"

Totaal gefinancierd:
€ 
Aantal gefinancierde objecten:

Vastgoedkennis, slimme technologie en persoonlijk contact

Elke dag zetten wij alles op alles om investeerders, ondernemers, vastgoedbeleggers en intermediairs blij te maken. Dat is onze missie. Kennis van vastgoed combineren we met slimme technologische oplossingen en  persoonlijk contact. Daarbij vindt alles bij ons in Breukelen onder één dak plaats: van aanvraag tot en met leningadministratie. U krijgt dus bij ons altijd iemand aan de lijn met verstand van zaken. Met meer dan 100 bevlogen professionals staan wij met plezier voor u klaar. Wilt u meer weten ? Maak gerust een afspraak!

 

"Wij spreken de taal van ondernemers vastgoedbeleggers en investeerders. Onze service is gericht op het bieden van snelheid en gemak."
Pablo de Loor
Pablo de Loor
Partner

Maak kennis met ons team

Blijf op de hoogte

met het Mogelijk Magazine

Aanvragers en investeerders hebben zo hun eigen motivatie om de kiezen voor Mogelijk vastgoedfinancieringen. Wij delen graag hun verhalen met u.

Laatste magazine lezen

Mogelijk media

Mogelijk Vastgoedfinancieringen in de media

Hier vindt u een overzicht van publicaties over Mogelijk en interessante links naar artikelen over de wereld van zakelijke vastgoedfinancieringen.

Ontdek meer

HomeWij zijn Mogelijk