Bij Mogelijk denken we in oplossingen

 Ondernemers, vastgoedbeleggers en investeerders zijn bij ons van harte welkom. Ondernemers en vastgoedbeleggers kunnen hun zakelijke hypotheek bij Mogelijk afsluiten. En investeerders kunnen met opgebouwd kapitaal de zakelijke hypotheek financieren met een aantrekkelijk rendement en het vastgoed als stevig onderpand. 

Hoogtepunten van 8 jaar Mogelijk

Van en voor ondernemers met vastgoed in het DNA. Snel schakelen, goed luisteren, ontwikkelen. De oprichters van Mogelijk brachten dit vanaf de allereerste dag in 2016 in praktijk. Met De Ondernemershypotheek, De Verhuurhypotheek en financieringen op Bonaire en Curaçao is Mogelijk uitgegroeid tot dé vastgoedfinancier van ondernemend Nederland. En voor investeerders werden de investeringsopties uitgebreid. Naast één-op-één investeren is het mogelijk te beleggen in het Mogelijk Zakelijke Hypotheken Fonds. Zo blijven we alles op alles zetten om investeerders, vastgoedbeleggers, ondernemers en intermediairs blij maken. In deze video ziet u hoe Mogelijk begon en waar we nu staan.

"Zolang het zakelijk vastgoed is, kunnen wij het financieren"

Totaal gefinancierd:
€ 
Aantal gefinancierde objecten:

Vastgoedkennis, slimme technologie en persoonlijk contact

Elke dag zetten wij alles op alles om investeerders, ondernemers, vastgoedbeleggers en intermediairs blij te maken. Dat is onze missie. Kennis van vastgoed combineren we met slimme technologische oplossingen en  persoonlijk contact. Daarbij vindt alles bij ons in Breukelen onder één dak plaats: van aanvraag tot en met leningadministratie. U krijgt dus bij ons altijd iemand aan de lijn met verstand van zaken. Met meer dan 100 bevlogen professionals staan wij met plezier voor u klaar. Wilt u meer weten ? Maak gerust een afspraak!

 

"Wij spreken de taal van ondernemers vastgoedbeleggers en investeerders. Onze service is gericht op het bieden van snelheid en gemak."
Pablo de Loor
Pablo de Loor
Partner

Blijf op de hoogte

met het Mogelijk Magazine

Aanvragers en investeerders hebben zo hun eigen motivatie om de kiezen voor Mogelijk vastgoedfinancieringen. Wij delen graag hun verhalen met u.

Laatste magazine lezen

Mogelijk media

Mogelijk Vastgoedfinancieringen in de media

Hier vindt u een overzicht van publicaties over Mogelijk en interessante links naar artikelen over de wereld van zakelijke vastgoedfinancieringen.

Ontdek meer

Maak kennis met ons team

HomeWij zijn Mogelijk