Mogelijk voor jou als intermediair

Mogelijk is jouw one stop shop voor vastgoedfinancieringen

Ben jij intermediair en adviseer jij ondernemers en vastgoedbeleggers over het financieren van hun bedrijfs- of beleggingspand? Welkom bij Mogelijk!

Account aanvragenInloggen

Quikscan indienen zonder account

Aantal gefinancierde objecten:
Bezoekers op de site: actieve bezoekers
Totaal gefinancierd: €  actieve bezoekers
Mogelijk financiert ondernemers en vastgoedbeleggers

Wil jouw klant geld lenen voor de aankoop van een bedrijfspand, appartement of woning voor de verhuur, kantoor, horecapand, agrarische grond, nieuwbouw, project, transformatie of winkel? Zo lang het zakelijk vastgoed is, kunnen wij het financieren. Mogelijk financiert vastgoed in heel Nederland, van grote stad tot kleine kern. Ons proces is gericht op snelheid en gemak. Wij zijn jouw persoonlijke aanspreekpunt en denken in oplossingen. Vastgoed zit in ons DNA en heeft 100% onze focus. Mogelijk verstrekt financieringen tussen € 50.000,- tot € 3.000.000,-.

De Verhuurhypotheek

 • Vastgoedbeleggers
 • (Her)financiering van beleggingspand of vastgoedportefeuille

De voordelen

 • Rente vanaf 2,9% per jaar
 • Financiering in heel Nederland, óók in kleine dorpen
 • Snel en voorspelbaar proces
 • Boetevrij tussentijds extra aflossen tot 50% LTV

De Ondernemershypotheek

 • Ondernemers
 • Financiering van bedrijfspand, kantoor-, horecapand, winkel of nieuwbouw, agrarische grond, transformaties, projecten (her)financieren eigen bedrijf of voor de verhuur

De voordelen

 • Vrijheid van altijd boetevrij extra aflossen
 • Onderpand belangrijker dan uw jaarrekening
 • Lage aflossing
 • Ook nieuwbouw

De Ondernemershypotheek wordt gefinancierd door private investeerders

Via Mogelijk kunnen vermogenden investeren in een zakelijke hypotheek van een ondernemer. Heb jij als intermediair informal investors in je netwerk die zoeken naar mogelijkheden om hun geld te laten renderen? Dan is investeren voor hen bij Mogelijk een uitstekende optie. Het partnerplan van Mogelijk creëert nieuwe kansen voor jou om investeerders eenvoudig verder te helpen. Meer weten over ons partnerplan? Neem contact op met Mogelijk.

Hoe verloopt het financieringsproces?

Elke aanvraag begint bij het doen van een quickscan. Deze kun je direct op onze website doen. Ook kun je via ons portal voor intermediairs je aanvraag indienen. In het portal kun je de status van je aanvragen bekijken, offertes maken en documenten uploaden. De Verhuurhypotheek en De Ondernemershypotheek hebben elk een eigen afsluitproces. Dat komt omdat De Ondernemershypotheek gefinancierd wordt door private investeerders.

De route naar De Verhuurhypotheek


In vier stappen naar uw Verhuurhypotheek

 • Quickscan in 1 minuut Dien uw aanvraag in via onze quickscan op de website. U ontvangt van ons direct een rente-indicatie!
 • Indicatieve offerte Op basis van de informatie die u ons verstrekt, ontvangt u van ons de indicatieve offerte voor je klant.
 • Indicatieve offerte akkoord? Bent u akkoord met de indicatieve offerte? Mogelijk maakt afspraak met taxateur. Kosten: 985,-. Je ontvangt de definitieve offerte. Heeft je klant haast? Laat dan direct na de quickscan het pand taxeren.
 • Definitieve offerte akkoord Definitieve offerte akkoord, passeren bij notaris. De financiering kan vanaf de aanvraag binnen twee weken rond zijn.
Tip: Heeft u haast?

Laat dan direct uw pand taxeren door een van onze taxateurs, dan kunnen we u nog sneller financieren!

De route naar De Ondernemershypotheek


In vier stappen naar uw Ondernemershypotheek

 • Quickscan in 1 minuut Dien uw aanvraag in via onze quickscan op de website. U ontvangt binnen twee dagen uitsluitsel welke leensom haalbaar is
 • De offerte Gesprek op kantoor bij Mogelijk, de offerte ligt klaar.
 • Offerte akkoord? Bent u akkoord met de offerte? Mogelijk publiceert financieringsaanvraag op website voor investeerders. Elke dinsdag staan de investeringsaanbiedingen online en kunnen investeerders direct opties nemen of aanbiedingen claimen.
 • Pand geclaimd? Investeerder financiert, passeren bij notaris. De financiering kan vanaf de aanvraag binnen twee weken rond zijn.

Financieren jullie mijn beleggingspand?

Zoekt u een (her-)financiering voor uw beleggingspand (woning of appartement voor de verhuur)? Doe nu vrijblijvend de quickscan in 1 minuut en ontvang direct een rente-indicatie.  Mogelijk verstrekt hypotheken tussen € 50.000,- tot € 3.000.000,-.

Doe de quickscan

Verhuurhypotheek berekenen    Vastgoedportefeuille (her-) financieren?

Veelgestelde vragen
Wat is de rente van De Verhuurhypotheek voor een beleggingspand?

De rente voor een hypotheek voor een woning of appartement voor de verhuur begint vanaf 2,9%. Deze is rentevast voor 3, 5 of 7 jaar.

 Rentes vanaf 2,9%

Rentevast periode LTV ≤ 50% LTV 51% ≤ 60% LTV 61% ≤ 65% LTV 66% ≤ 70% LTV 71% ≤ 75% LTV 76% ≤ 80%
3 jaar vast 3,05% 3,25% 3,30% 3,40% 3,65% 3,95%
5 jaar vast 2,90% 3,10% 3,20% 3,25% 3,50% 3,80%
7 jaar vast 3,00% 3,20% 3,25% 3,35% 3,60% 3,90%

*Let op: Deze rentes zijn indicatief, er kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Doe nu de quickscan

Wat is de looptijd van De Verhuurhypotheek voor een beleggingspand?

De looptijd van de hypotheek voor uw beleggingspand is tussen 3 en 30 jaar. De rentevastperiode is 3, 5, of 7 jaar.

Wat is de rente van De Ondernemershypotheek?

De vanaf rente is 4,98% en staat vast voor 5 jaar. Grote voordeel voor ondernemers is dat zij altijd boetevrij mogen aflossen. De aflossing is laag waardoor de maandlasten beperkt zijn. Bovendien is het onderpand belangrijker dan de jaarrekening waardoor ook starters gefinancierd kunnen worden.

Wat zijn de doorlooptijden?

Vanaf het moment van aanvragen tot en met daadwerkelijk passeren bij de notaris kunnen we snel schakelen. We passen ons zoveel mogelijk aan van het gewenste tempo van jouw kant. De Ondernemershypotheek kan binnen een week geregeld zijn. De Verhuurhypotheek kent een doorlooptijd van twee weken. Als je klant haast heeft is het verstandig om direct na de quickscan het pand te laten taxeren door een van de taxateurs waar Mogelijk mee werkt.

Wat is DCR eis en de ICR eis?

DCR minimaal 1,25% en ICR minimaal 1,75%.

HomeIntermediair