Vastgoed hypotheek

  • Rente vanaf 5,55%
  • Boetevrij extra aflossen tot 50% LTV en daarna 10% per jaar
  • Financieringen in heel Nederland
  • Snel en eenvoudig proces
  • Met of zonder intermediair aan te vragen

Doe de quickscan

Aantal gefinancierde objecten:
Bezoekers op de site: actieve bezoekers
Totaal gefinancierd: € 
Rente vanaf 5,55% per jaar, 5 jaar vast
Rente vanaf 5,55% per jaar, 5 jaar vast
Financiering in heel Nederland, zowel steden als dorpen
Financiering in heel Nederland, zowel steden als dorpen
Aflossingsvrij tot 75%, aflostermijn 30 jaar
Aflossingsvrij tot 75%, aflostermijn 30 jaar
Van harte welkom met en zonder intermediair
Van harte welkom met en zonder intermediair

Uw vastgoedportefeuille uitbreiden met de vastgoed hypotheek

Voor vastgoedprofessionals en -beleggers kan het interessant zijn de vastgoedportefeuille uit te breiden. De financiering van vastgoed is daarbij erg belangrijk. Er is een eenvoudige manier om objecten gefinancierd te kunnen krijgen. Bij Mogelijk Vastgoedfinancieringen kan zakelijk vastgoed worden gefinancierd vanaf € 50.000,-. Een vastgoed hypotheek is uitermate geschikt voor het herfinancieren van uw vastgoedportefeuille. Hiermee wordt de overwaarde van uw huidige pand(en) in de aankoop van een nieuw object geïnvesteerd. Doe de quickscan en zie direct wat de mogelijkheden zijn.

Wat is een vastgoed hypotheek?

Een vastgoed hypotheek is een zakelijke lening waarmee zakelijk vastgoed kan worden aangekocht. Met deze vastgoed hypotheek kunt u uw huidige vastgoedportefeuille uitbreiden of herfinancieren. Deze hypotheekvorm is uitsluitend bedoeld voor vastgoedbeleggers en -professionals.

Welke objecten kunt u financieren met een vastgoed hypotheek?

Met een vastgoed hypotheek kunt zakelijk vastgoed financieren, zoals woningen en appartementen voor de verhuur, bedrijfspanden en commercieel vastgoed. Voor het aankopen van een object voor de verhuur biedt onze Verhuurhypotheek uitkomst. Voor zakelijk vastgoed, zoals bedrijfspanden en winkelpanden, is de zakelijke hypotheek geschikt.

Deze gegevens hebben wij nodig voor het aanvragen van een vastgoed hypotheek

Om zakelijk vastgoed te kunnen financieren, hebben wij een aantal gegevens van u nodig. Zo zijn onder meer de marktwaarde en de ligging van het object van belang. Op basis van deze gegevens worden de bestemmingsrisico’s, het realisatierisico en afzetrisico berekend. 

Om te controleren wat er mogelijk is op het gebied van vastgoedhypotheken, kunt u heel eenvoudig enkele gegevens met ons delen. Onze deskundige en betrouwbare accountmanagers zitten voor u klaar en nemen direct alles met u door, zodat u snel weet waar u aan toe bent.

Een vastgoed hypotheek afsluiten via Mogelijk: ons stappenplan
  • Doe de quickscan in 1 minuut Via de quickscan op onze website kunt u uw aanvraag indienen. U krijgt dan direct de hoogte van de hypotheek te zien en een rente-indicatie.
  • Voorlopige offerte en taxatie Op basis van de informatie die u ons verstrekt, ontvangt u snel een voorlopige offerte. U laat een taxatierapport opmaken.
  • Definitieve offerte U ontvangt de definitieve offerte.
  • Gefeliciteerd met uw financiering! Zodra de ondertekende offerte bij ons binnen is, kan de akte passeren bij de notaris. Gefeliciteerd, hiermee is uw financiering een feit! Op naar het volgende beleggingspand.
Nog een tip

Is er nogal haast geboden bij de financiering? Laat dan uw beleggingsobject direct taxeren door een van onze taxateurs, dan kunnen we uw potentiële aankoop heel snel financieren.

 

Ook herfinanciering van vastgoed mogelijk

De vastgoed hypotheek is ook geschikt voor het herfinancieren van uw vastgoedportefeuille. Hiermee investeert u de overwaarde van uw huidige object(en) in de aankoop van nieuw vastgoed.

Direct uw vastgoed hypotheek berekenen met onze quickscan

Als u een pand op het oog heeft, wilt u natuurlijk snel weten of financiering ervan mogelijk is. Met een vastgoed hypotheek van Mogelijk is de financiering van een pand snel te realiseren. En met de quickscan kunt u snel en eenvoudig de hoogte van uw vastgoed hypotheek berekenen. U kunt dan zien hoeveel u kunt lenen en krijgt direct ook een indicatie wat de hypotheekrente is. Op die manier weet u binnen 5 minuten waar u aan toe bent.

Doe de quikscan

Veelgestelde vragen
Voor welke objecten kan ik een vastgoed hypotheek aanvragen?

De vastgoed hypotheek is er voor zakelijk vastgoed. Hieronder vallen woningen en appartementen voor de verhuur, bedrijfspanden en commercieel vastgoed.

Wat is het voordeel van een vastgoed hypotheek van Mogelijk?

Wij hanteren een scherpe rente en het aanvraagproces is erg eenvoudig. U kunt met of zonder intermediair de vastgoed hypotheek afsluiten. De vastgoed hypotheek is geschikt voor zowel het financieren als het herfinancieren van vastgoed. 

Is een vastgoed hypotheek ook geschikt voor niet zakelijke doeleinden?

Nee, een vastgoed hypotheek is uitsluitend geschikt ondernemers, vastgoedbeleggers en -professionals en niet voor consumenten.

Wat is de rente van een vastgoed hypotheek?

De vanaf rente van de vastgoed hypotheek is 5,55%. Met behulp van de quickscan kunt u snel een indicatie krijgen van de rente.

HomeVastgoed hypotheek