Fonds 10 is nu geopend voor inschrijving. Kom naar een van onze kennissessies of lees meer over fondsbeleggen
Direct contact

Neem gerust contact met ons op, wij staan met plezier voor u klaar.

Algemeen
0346 – 250 171
Fondsbeleggen
0346 – 264 664
Boekhouding
0346 – 796 154

Verduurzamingsfonds Zakelijke Hypotheken Overijssel

Wilt u als ondernemer in Overijssel uw pand verduurzamen en zoekt u een vlotte manier om uw doelstellingen te financieren? In samenwerking met Energiefonds Overijssel is er binnen Mogelijk een speciaal financieringsfonds opgericht: het Verduurzamingsfonds Zakelijke Hypotheken Overijssel. Vanuit dit fonds kunnen wij u als ondernemer in Overijssel financieren.

Financiering door Mogelijk: snel en efficiënt

Bij Mogelijk begrijpen we dat ondernemers baat hebben bij een snel en soepel financieringsproces. Als u eenmaal besloten hebt te gaan verduurzamen, dan wilt u natuurlijk kunnen doorpakken. Wij kunnen u snel laten weten wat de mogelijkheden zijn en welke leensom haalbaar is. Het enige wat wij in eerste instantie van u nodig hebben zijn enkele contactgegevens en uw wensen. Vul uw gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Ja, ik wil verduurzamen

Het Verduurzamingsfonds Zakelijke Hypotheken Overijssel voor:

 • Verbouwing en verduurzaming
 • Herontwikkeling
 • Isolatie van het vastgoed
 • Ventilatie van het vastgoed

Voordelen Verduurzamingsfonds Zakelijke Hypotheken

 • Snelle realisatie
 • Leensommen vanaf € 25.000,-
 • Vaste looptijd
 • Rente vanaf 6,75%
 • Te combineren met huidige hypotheek
 • Hogere LTV voor totale leensom (tot 75%)
 • Lagere energiekosten
 • Nieuw energielabel en waardestijging van vastgoed

Mogelijkheden voor verduurzaming

Er zijn talloze manieren om uw bedrijfspand te verduurzamen. Denk aan het verbeteren van isolatie, installeren van zonnepanelen, gebruik van warmtepompen, groene daken, en nog veel meer. Het Verduurzamingsfonds Zakelijke Hypotheken Overijssel biedt de mogelijkheid om deze initiatieven te financieren met ondersteuning van Energiefonds Overijssel.

Verlaag uw kosten en verhoog de waarde van uw pand

Het belang van verduurzaming voor bedrijfspanden kan niet genoeg worden benadrukt. Ten eerste draagt het bij aan een groenere toekomst door de ecologische voetafdruk te verkleinen. Maar ook economisch gezien biedt verduurzaming voordelen. Het verlaagt de operationele kosten op lange termijn en verhoogt de waarde van het vastgoed. Bovendien is er al geruime tijd een wettelijke noodzaak om te verduurzamen vanwege steeds strengere regelgeving als het gaat om milieunormen en duurzaamheid.

Gemakkelijke weg naar verduurzaming

Streeft u naar een groenere toekomst en wilt u uw bedrijfspand verduurzamen? Onderneemt u in Overijssel, dan kunt u vanuit het Verduurzamingsfonds Zakelijke Hypotheken Overijssel gefinancierd worden.

Dit is uw kans om snelheid, deskundigheid en financiering te combineren en een duurzamere onderneming te realiseren. Vanaf 15 april aanstaande kunnen wij de aanvragen gaan financieren vanuit het fonds.
Laat uw gegevens hier achter of bel ons nu direct om te overleggen: 0346 – 250 171, wij staan u met plezier te woord!

Ja, ik wil verduurzamen

Energiefonds Overijssel en Mogelijk financieren u samen

Bij Mogelijk sluiten ondernemers hun zakelijke hypotheek, deze worden normaal gesproken direct gefinancierd door private investeerders uit ons netwerk of vanuit het Mogelijk Zakelijke Hypotheken Fonds. Het Verduurzamingsfonds Zakelijke Hypotheken Overijssel is het eerste fonds waarmee specifiek verduurzamingsinitiatieven van ondernemers in Overijssel worden gefinancierd.

Duurzaamheidsinformatie

De Verordening met betrekking tot informatieverstrekking over duurzaamheid in de financiële sector is sinds 2021 van toepassing. Deze Verordening is beter bekend als de Sustainable Finance Disclosure Regulation (SFDR). Verduurzamingsfonds Zakelijke Hypotheken Overijssel wordt gekenmerkt als een SFDR-8 fonds. Dit betekent dat het wordt gezien als een fonds met duurzaamheidskenmerken, ook wel een ‘lichtgroen’ fonds genoemd. Hier kunt u de pre-contractuele informatie vinden en hier nog aanvullende SFDR-informatie over dit fonds.