Helaas ... Deze vacature is ingevuld.

Leuk dat je bij ons terecht bent gekomen. Deze vacature is echter al ingevuld. Wij groeien snel, dus wellicht hebben we een andere vacature openstaan die je interesse wekt. Klik hier voor het actuele overzicht.


Gezocht:

All-round medewerker lunch
zelfstandig & service gericht

20 UUR P/W


Wie zijn wij?

Mogelijk Vastgoedfinanciering is een snel groeiende organisatie. Momenteel werken wij dagelijks met een team variërend tussen de 10 en 16 medewerkers op ons kantoor aan de Corridor te Breukelen. Medio maart 2019 verhuizen wij naar onze nieuwe locatie de Poort van Breukelen, gelegen naast het station in Breukelen. Deze locatie is voorzien van een mooie grote keuken voorzien van de nieuwste apparatuur.  De verwachting is dat dagelijks rond de 40 mensen gebruik gaan maken van de (verse) lunchmogelijkheden. Dit zijn, buiten de medewerkers van Mogelijk, medewerkers van andere bedrijven die gevestigd zijn in het pand.

Wie zoeken wij?

Jij vindt het leuk om mensen blij te maken met een goed verzorgde lunch. Je doet hiervoor de inkopen, zet te lunch klaar in het bedrijfsrestaurant en maakt dagelijks een verse soep. Je kijkt naar variatie, gezonde snacks en weet af en toe te verrassen met iets extra’s. Je bent op weekdagen dagelijks beschikbaar. Je bent zelfstandig en neemt graag het initiatief.

Een greep uit de kerntaken:

  • De lunch verzorgen
  • Dagelijks een verse soep bereiden
  • Onderhoud van alle apparatuur (koffiemachines bijvullen en schoonmaken, vaatwassers in- en uitruimen)
  • Opgeruimd houden en schoonmaken van de keuken
  • Boodschappen doen / boodschappen bestellen
  • (Denk hierbij aan vers brood van de bakker en verse vleeswaren van de slager)
  • Beheer van de voorraden / inkoop van de voorraad bij verschillende leveranciers
  • Communicatie onderhouden met alle leveranciers
  • Alle verder voorkomende taken om alles goed en geolied te laten verlopen

Werktijden

Deze functie is voor 20 uur per week, de werkdagen zijn van maandag tot en met vrijdag. De exacte uren worden in onderling overleg vastgesteld.

Salaris

Salaris is marktconform en afhankelijk van leeftijd.

Reageren

Indien je interesse hebt in deze vacature dan nodigen wij je uit om je CV met een motivatie te mailen naar Vivian Bosscha: vivian@mogelijk.nl. Meer informatie over Mogelijk Vastgoedfinancieringen vind je op onze website: www.mogelijk.nl

Totaal gefinancierd:
€ 
Aantal gefinancierde objecten:
U kent ons o.a. van:
Het Financieele Dagblad
RTL Z
BNR Nieuwsradio

HomeWerken bijVacature All-round medewerker lunch