Kennissessie 20 september 2018: Investeren in zakelijke hypotheken Nyenrode Business Universiteit

Op 20 september 2018 organiseert Mogelijk Vastgoedfinancieringen een speciale kennissessie met het thema: investeren in zakelijke hypotheken.

Investeren in zakelijke hypotheken is het veilige alternatief voor beleggen in aandelen en vastgoed. Onze investeerders helpen ondernemers door het financieren van een zakelijke hypotheek. Daarbij dient het pand als onderpand. Met een rendement van wel 6% kunt u op een eenvoudige manier uw kapitaal laten groeien.

Voordat u uw geld ergens insteekt, wilt u natuurlijk alle opties zorgvuldig bestuderen. Wij helpen u graag bij het verkrijgen van inzicht. Daarom organiseren we op 20 september 2018 een kennissessie waarbij we de details van Mogelijk uitleggen. Ook kunt u kennismaken met investeerders die al zaken met ons doen en kunt u al uw vragen stellen!

Direct aanmelden


Investeren in zakelijke hypotheken voorziet in een duidelijke behoefte. Kom naar onze kennissessie en ontdek de mogelijkheden voor u!

Maarten Rövekamp, partner Mogelijk   Maarten Rövekamp, partner Mogelijk, zal u op 20 september 2018 alle details van Mogelijk uitleggen.
"Wij bieden de mogelijkheid bankvrij vastgoed te financieren. Het blijkt te passen bij de vraag van ondernemers enerzijds en investeerders anderzijds. Ons concept past in de huidige tijdgeest. Het is een veilige manier van investeren en biedt mogelijkheden geld te laten renderen."
 

Programma

15.00 - 15.30 uur inloop
15.30 - 17.00 uur presentaties door Maarten Rövekamp en huidige investeerders
17.00 uur borrel en verdere kennismaking

Locatie: Nyenrode Business Universiteit, Breukelen

Nyenrode Business Universiteit
Straatweg 25
3621 BG Breukelen

 Ridderzaal in het kasteel

 

Impressie Kennissessie investeren in zakelijke hypotheken 8 maart 2018

Aanmelden

Wilt u met meerdere personen komen? Gebruik dan, nadat u zichzelf hebt ingeschreven, dit formulier opnieuw en vul de gegevens van degene met wie u wilt komen in.

Aanmelden voor deze sessie is niet meer mogelijk.

Totaal gefinancierd:
€ 
Aantal gefinancierde objecten:
U kent ons o.a. van:
Het Financieele Dagblad
RTL Z
BNR Nieuwsradio

HomeKennissessie 20 september 2018