Bel ons

Kennissessie 20 september 2018: Investeren in zakelijke hypotheken Nyenrode Business Universiteit

Op 20 september 2018 organiseert Mogelijk Vastgoedfinancieringen een speciale kennissessie met het thema: investeren in zakelijke hypotheken.

Steeds vaker ontmoeten we mensen die op zoek zijn naar manieren om hun geld te laten renderen. Om geld te laten groeien zijn er verschillende opties. Wij nemen de opties met u door en vertellen u uiteraard de details van ons concept. Investeren in zakelijke hypotheken is het veilige alternatief voor beleggen in aandelen en vastgoed. Onze investeerders helpen ondernemers door het financieren van een zakelijke hypotheek. Daarbij dient het pand als onderpand. Met een rendement van wel 6% kunt u op een eenvoudige manier uw kapitaal laten groeien.

Voordat u uw geld ergens insteekt, wilt u natuurlijk alle opties zorgvuldig bestuderen. Wij helpen u graag bij het verkrijgen van inzicht. Daarom organiseren we op 20 september 2018 een kennissessie waarbij we  de details van Mogelijk uitleggen. Ook vertellen investeerders die al zaken met ons doen hun verhaal. Uiteraard is er ruimte voor een persoonlijke kennismaking en kunt u al uw vragen stellen!


Investeren in zakelijke hypotheken voorziet in een duidelijke behoefte. Kom naar onze kennissessie en ontdek de mogelijkheden voor u!

Maarten Rövekamp, partner Mogelijk   Maarten Rövekamp, partner Mogelijk, zal u op 20 september 2018 alle details van Mogelijk uitleggen.
"Wij bieden de mogelijkheid bankvrij vastgoed te financieren. Het blijkt te passen bij de vraag van ondernemers enerzijds en investeerders anderzijds. Ons concept past in de huidige tijdgeest. Het is een veilige manier van investeren en biedt mogelijkheden geld te laten renderen."
 

Programma

15.00 - 15.30 uur inloop
15.30 - 17.00 uur presentaties door Maarten Rövekamp en huidige investeerders
17.00 uur borrel en verdere kennismaking

Locatie: Nyenrode Business Universiteit, Breukelen

Nyenrode Business Universiteit
Straatweg 25
3621 BG Breukelen

 Ridderzaal in het kasteel

 

Aanmelden