Fonds 10 is nu geopend voor inschrijving. Kom naar een van onze kennissessies of lees meer over fondsbeleggen
Direct contact

Neem gerust contact met ons op, wij staan met plezier voor u klaar.

Algemeen
0346 – 250 171
Fondsbeleggen
0346 – 264 664
Boekhouding
0346 – 796 154

Risicomijdend beleggen? Inschrijven in fonds IV kan nog tot en met 21 april

U heeft nog een paar dagen om mee te doen met het Mogelijk Zakelijke Hypotheken Fonds IV. Mogelijk fondsmanager Miranda Landkroon-Wiegmans: "Veel investeerders hebben behoefte aan het spreiden van risico's, zeker in de huidige markt", zegt ze. "Wie van plan is om nog mee te doen, kan deze laatste kans pakken: de inschrijving loopt nog tot en met 21 april."

Mix van zakelijke hypotheken

De drie eerdere Mogelijk Zakelijke Hypotheken Fondsen die sinds het eerste kwartaal van 2022 zijn gelanceerd, laten zien dat veel van investeerders deze gemakkelijke en risicomijdende manier van beleggen in vastgoedfinancieringen omarmen. "De belangstelling is elke keer weer groot. En het gemak wordt gewaardeerd: Mogelijk stelt een mooie mix van zakelijke hypotheken samen. De objecten die gefinancierd worden zijn heel divers en liggen verspreid in Nederland. De investeerder legt geld in in het fonds en hoeft daarna niks meer te doen. Maandelijks wordt het rendement op zijn of haar rekening gestort, totdat het einde van de vooraf bepaalde looptijd is bereikt en de inleg terugbetaald wordt, wellicht zelfs met overwinst", legt Miranda uit.

Behoudend beleggen

Het Mogelijk Zakelijke Hypotheken Fonds financiert een gevarieerde mix aan hoogwaardig en kwalitatief vastgoed van ondernemers. "Voor alle duidelijkheid: nee, het fonds koopt geen vastgoed. Het is een vastgoedfinancieringsfonds, gevuld met zakelijke hypotheken. Dat geeft meteen het verschil aan met een vastgoedfonds, dat wél vastgoed aankoopt en daardoor in de huidige schommelende markt een meer risicovolle belegging kan betekenen. We zien veel traditionele vastgoedbeleggers nu om deze reden ook switchen naar het Mogelijk Zakelijke Hypotheken Fonds, waarvan het rendement niet afhangt van de waarde van het onderliggende vastgoed. Daarbij maakt het recht van eerste hypotheek dit een extra veilige en behoudende belegging. Bovendien financieren wij heel behoudend. Op portefeuilleniveau financieren we maximaal 65% van de waarde van het vastgoed."

Geprognosticeerd rendement van 6%

Beleggen in het Mogelijk Zakelijke Hypotheken Fonds IV kan vanaf € 100.000,-. Het fonds biedt beleggers een geprognosticeerd rendement van 6% voor vijf jaar vast. Een mooie optie waarbij u als belegger eenmalig geld inlegt, waarna er na een aanloopperiode van acht weken na sluiting van inschrijving, maandelijks een rendementsuitkering volgt.

Mogelijk Zakelijke Hypotheken Fonds

  • Geprognosticeerd rendement 6%
  • Investeren vanaf € 100.000,-
  • Stabiel rendement met looptijd van vijf jaar
  • Overwinstpotentie aan het einde van de looptijd
  • Spreiding en diversiteit aan vastgoed
  • Het recht van eerste hypotheek op gehele portefeuille op naam van het fonds


Cees Bos“Wat kan ik doen met mijn geld? Die vraag heb ik mijzelf veelvuldig gesteld toen ik het belang in het bedrijf waarin ik deelnam verkocht. Het Mogelijk Zakelijke Hypotheken Fonds bood precies de langetermijninvestering waar ik behoefte aan had. Het is laagdrempelig, makkelijk en een behoudende manier om mijn liggende gelden te laten renderen”, vertelt Cees Bos. Hij belegt vanaf het eerste uur in het Mogelijk Zakelijke Hypotheken Fonds. Lees hier het hele interview.

Inschrijven

Inschrijven? Dat kan direct hier. Meer weten, neem contact op met het fondsteam (fondsbeleggen@mogelijk.nl of 0346 - 264 664.) Zij staan met plezier voor u klaar.