Fonds 10 is nu geopend voor inschrijving. Kom naar een van onze kennissessies of lees meer over fondsbeleggen
Direct contact

Neem gerust contact met ons op, wij staan met plezier voor u klaar.

Algemeen
0346 – 250 171
Fondsbeleggen
0346 – 264 664
Boekhouding
0346 – 796 154

Fantastische dagen op de PROVADA in het vooruitzicht

Op 13, 14 en 15 juni is het alweer zover: de PROVADA, Nederlands grootste vastgoedbeurs, vindt plaats in de RAI in Amsterdam. En ook dit jaar is Mogelijk Vastgoedfinancieringen er te vinden. Medeoprichter en partner bij Mogelijk, Annemieke Schoonderwoerd, heeft er zin in: “Het zijn ieder jaar weer fantastische dagen waarop we klanten, relaties, vak- en branchegenoten in een ontspannen sfeer mogen ontmoeten.''

Opnames Vastgoed Gezocht

“Het is inmiddels bijna traditie”, vertelt Annemieke, “voor het derde jaar op rij neemt BNR Nieuwsradio bij ons op de stand het programma Vastgoed Gezocht op. Dit programma wordt gepresenteerd door Maarten Bouwhuis en Maarten de Gruyter en iedereen kan de opname live bijwonen. We doen dat direct op dinsdag om 10:30 uur, dus dat is een mooie start van de beurs.”

Wees welkom op de stand

Op de stand van Mogelijk (nr. 10-13) zullen Annemieke en collega’s de rest van de week bezoekers ontvangen. “Je hebt dan echt even tijd om met klanten en branchegenoten te spreken”, aldus Annemieke.

Op donderdag verwelkomt Mogelijk aanstormend talent op de stand. “We nodigen dan studenten uit voor een gezellig ontbijt”, vertelt Annemieke. Dit combineren we met een inhoudelijk seminar van Philip Zwart over de grootste uitdagingen in de vastgoedwereld. “Die middag zullen we eens kijken hoe het gesteld is met de kennis van studenten die op de PROVADA aanwezig zijn. In een quiz over vastgoed kunnen ze laten zien wat ze weten en maken ze kans op een dinercheque en het Basisboek Vastgoedfinanciering.

Onder het genot van

“Zoals gezegd, gaat het tijdens de PROVADA om het persoonlijk contact”, besluit Annemieke. “En hoe kan dat beter dan onder het genot van een hapje en drankje? Daarom hebben we ook dagelijks een Walking Lunch van 12:00 – 13:30 uur waarvoor iedereen van harte welkom is om mee te lunchen en sluiten we iedere dag om 16:00 uur af met onze inmiddels befaamde Mojitoborrel.”

Het hele programma is hier terug te vinden.

“Het zijn intensieve dagen”, weet Annemieke uit ervaring. “Maar ze zijn het meer dan waard. Ik krijg er altijd veel energie van. Dus: kom vooral even langs bij ons op de stand. We zien u graag!”

Mocht u de PROVADA bezoeken, dan ontvangen wij u graag bij ons op de stand. Wilt u meer weten over onze aanwezigheid op de beurs, neem dan gerust contact op met Anouk Gentis, onze eventmanager (anouk.gentis@mogelijk.nl).