Fonds 10 is nu geopend voor inschrijving. Kom naar een van onze kennissessies of lees meer over fondsbeleggen
Direct contact

Neem gerust contact met ons op, wij staan met plezier voor u klaar.

Algemeen
0346 – 250 171
Fondsbeleggen
0346 – 264 664
Boekhouding
0346 – 796 154

Vastgoedfinancieringen voor ondernemers, investeerders en vastgoedbeleggers

“Binnen een uur was er een investeerder gevonden en kwam de financiering voor mijn pand rond; dat heb ik nog nooit gezien”, aldus Ondernemer Sjoerd Joosten in de podcastserie Het geld en de stenen.

In de podcastserie Het geld en de stenen vertellen investeerders, ondernemers en vastgoedbeleggers over hun vastgoedfinanciering. In de eerste aflevering zijn oprichter en partner van Mogelijk Maarten Rövekamp, algemeen directeur Folkert Eggink en ondernemer Sjoerd Joosten aan het woord.

Ondernemer Sjoerd Joosten financierde zijn sportschool dankzij Mogelijk: “Wij exploiteren een sportschool in Sprang Capelle en na twee jaar was het interessant om het pand aan te kopen. De financiering was niet gemakkelijk, totdat ik in contact kwam met Mogelijk. Ik ging kennismaken, we hebben mijn ambities en de bedrijfscijfers doorgenomen. Op een innovatieve manier matcht Mogelijk vraag naar en aanbod van kapitaal. Mijn pand met financieringsaanvraag kwam op dinsdagochtend om 9  uur online op het platform van Mogelijk. Kort daarna hoorde ik dat een geïnteresseerde investeerder een optie had genomen en mij wilde financieren.”

Een pand in eigen beheer

“Een pand in eigen beheer vind ik altijd positief: je gaat er financieel op vooruit en kunt echt iets opbouwen. Bovendien is een groot voordeel van de financiering bij Mogelijk dat ik naar eigen wens versneld en boetevrij kan aflossen. Dat maakt het zeer interessant om meer bedrijfspanden aan te kopen die we nu huren.”

Kan niet bestaat niet

Folkert Eggink, algemeen directeur van Mogelijk, heeft een passie voor vastgoed. “De naam Mogelijk geeft het hoge maakbaarheidsgehalte aan; kan niet bestaat niet. De dynamiek in ons team inspireert ongelooflijk. Het concept is voor Nederland uniek en beantwoordt de vraag van investeerders: waar laat ik mijn geld tegen een goed rendement in de huidige complexe investeerdersmarkt. Veel loyale investeerders zijn geïnteresseerd in ons wekelijkse aanbod. Wij koppelen ze op een nieuwe manier aan ondernemers die een hypotheek zoeken op hun bedrijfspand. Belangrijk onderdeel van het succes van Mogelijk is het digitale proces dat zorgt voor transparantie, snelheid en gemak. Zolang het zakelijk vastgoed is, kunnen wij het financieren: verhuurpanden voor winkels en horeca, woningen voor verhuur, garages, kantoren, recreatiewoningen. Elke transactie heeft een verhaal: je hebt te maken met een ondernemer, zijn of haar bedrijf en bron van inkomsten. Dat geldt ook voor investeerders, die vaak vermogen hebben opgebouwd met een eigen onderneming. Wij koppelen verhalen, dat maakt het werk zo leuk."