Fonds 10 is nu geopend voor inschrijving. Kom naar een van onze kennissessies of lees meer over fondsbeleggen
Direct contact

Neem gerust contact met ons op, wij staan met plezier voor u klaar.

Algemeen
0346 – 250 171
Fondsbeleggen
0346 – 264 664
Boekhouding
0346 – 796 154

Uw hele portefeuille op zak met de Mogelijk-app!

"Wij bieden onze investeerders een compleet overzicht van hun persoonlijke vastgoedportefeuille. Daar zijn we heel trots op", zegt Folkert Eggink, Algemeen Directeur bij Mogelijk. "Met de lancering van de Mogelijk-app zetten we de volgende stap in digitalisering. De investeerders-app is een handige tool waarmee de gebruiker in een oogopslag overal en altijd de hele vastgoedportefeuille overziet."

Een nog completer overzicht

"De Mogelijk-app is makkelijk in gebruik en geeft een helder overzicht. Zo kunt u op elk moment uw investeringen of vastgoedportefeuille inzien en beheren op uw telefoon of tablet. De Mogelijk-app laat al uw verstrekte leningen zien en de stortingen die u de komende maand van Mogelijk kunt verwachten. Ook betaalspecificaties uit het verleden zijn zichtbaar. Ons actuele aanbod met investeringsaanbiedingen is in de Mogelijk-app te vinden en er is een knop voor bellen of chatten met Mogelijk."

Gemakkelijk inloggen

"Met meerdere panden in de portefeuille was het tot nu toe zaak om zelf het overzicht te creëren. Dat neemt de Mogelijk-app nu allemaal over. De financiële overzichten die maandelijks in pdf in de mailbox verschijnen, kunnen met de app worden ingezien en gedownload. Ook vastgoedobjecten die bij een andere partij gefinancierd zijn, kunnen worden toegevoegd. Daarmee wordt het overzicht nog completer."

"De Mogelijk-app is met de grootste zorgvuldigheid tot stand gekomen. Persoonlijke gegevens zijn op een gedegen manier beschermd. Inloggen kan met hetzelfde e-mailadres waarmee in het Mogelijk portal wordt ingelogd. Heeft u nog vragen? Bekijk onderstaande uitleganimatie om te zien hoe de Mogelijk-app precies werkt. Hulp nodig? Ons team zit klaar om waar nodig te ondersteunen bij downloaden of inloggen. We zijn bereikbaar op 0346 - 250 171."

Download nu de Mogelijk-app

Voor het downloaden van onze handige vastgoedportefeuille-app op uw mobiele telefoon of tablet kunt u een van de volgende links gebruiken:

Download de Mogelijk app in de App Store   Download de Mogelijk app in de Google Play store

Let op: de Apple-app is alleen voor iPhone en iPad.