Fonds 10 nog geopend tot en met 12 juli. Lees hier meer of meld u direct aan
Direct contact

Neem gerust contact met ons op, wij staan met plezier voor u klaar.

Algemeen
0346 – 250 171
Fondsbeleggen
0346 – 264 664
Boekhouding
0346 – 796 154

Mogelijk Zakelijke Hypotheken Fonds IV geopend voor beleggers

“Het is ongelooflijk dat de introductie van het Mogelijk Zakelijke Hypotheken Fonds alweer een jaar achter ons ligt. En het is zo’n succes dat we alweer het Mogelijk Zakelijke Hypotheken Fonds IV openstellen voor beleggers. “Het Mogelijk Zakelijke Hypotheken Fonds is het antwoord voor beleggers die zoeken naar diversiteit, spreiding, gemak, ontzorging én een stabiel rendement met een vaste inkomstenstroom”, vertelt fondsmanager Miranda Landkroon-Wiegmans.

Beleggen zonder zorgen

“In het Mogelijk Zakelijke Hypotheken Fonds leggen meerdere beleggers geld in waarmee wij hoogwaardig en kwalitatief vastgoed van ondernemers financieren. Dit is een zeer behoudende vorm van beleggen. Het Mogelijk Zakelijke Hypotheken Fonds koopt geen vastgoed aan maar is gevuld met zakelijke hypotheken. Het rendement van het fonds is hierdoor niet (mede) afhankelijk van de waarde van het onderliggende vastgoed. Het fonds heeft het recht van eerste hypotheek op de leningen en we sluiten voor alle objecten een secundaire opstalverzekering af. Daarmee bieden we een veilige beleggingsoptie.”

Gespreide portefeuille opbouwen

Mogelijk opent het vierde fonds op rij. Miranda: “We zien steeds meer beleggers die interesse tonen. Sommigen geven aan dat ze ons al een tijdje volgen en nu willen instappen omdat we al meer fondsen hebben draaien. Maar ook zien we dat beleggers in verschillende van onze fondsen willen instappen zodat ze op die manier een gespreide portefeuille opbouwen. Bovendien weten ook steeds meer traditionele vastgoedbeleggers ons te vinden. Het rendement op vastgoed staat immers behoorlijk onder druk. Beleggen in het Mogelijk Zakelijke Hypotheken Fonds is voor traditionele vastgoedbeleggers nu een goed alternatief.”

Geprognosticeerd rendement van 6%

Beleggen in het actuele fonds kan vanaf € 100.000,-. Het fonds biedt beleggers een geprognosticeerd rendement van 6% voor vijf jaar vast. Een mooie optie waarbij u als belegger eenmalig geld inlegt, waarna er na een aanloopperiode van acht weken maandelijks een rendementsuitkering volgt.

Kennissessies bieden extra informatie

Wilt u als (potentiële) belegger meer weten over dit fonds? Dan bent u van harte uitgenodigd voor een van onze speciale kennissessies. Hier komt u meer te weten over de structuur van het fonds en hoe objecten geselecteerd worden. Natuurlijk kunt u tijdens de sessies ook uw vragen stellen en kennismaken met het team. Interesse? U kunt zich hier aanmelden.

Mogelijk Zakelijke Hypotheken Fonds

  • Geprognosticeerd rendement 6%
  • Investeren vanaf € 100.000,-
  • Stabiel rendement met looptijd van vijf jaar
  • Overwinstpotentie aan het einde van de looptijd
  • Spreiding en diversiteit aan vastgoed
  • Het recht van eerste hypotheek op gehele portefeuille op naam van het fonds