Fonds 10 is nu geopend voor inschrijving. Kom naar een van onze kennissessies of lees meer over fondsbeleggen
Direct contact

Neem gerust contact met ons op, wij staan met plezier voor u klaar.

Algemeen
0346 – 250 171
Fondsbeleggen
0346 – 264 664
Boekhouding
0346 – 796 154

"Mogelijk heeft alles dichtgetimmerd, het is een dijk van een product"

Al vanaf de start doet belegger en adviseur Paul Friskes graag zaken met Mogelijk, voor klanten die geld nodig hebben én voor hen die geld over hebben. "Daarnaast beleg ik zelf in het Mogelijk Zakelijke Hypotheken Fonds, want ik geloof in deze manier van vermogensopbouw", zegt Paul. Na vijftien jaar bij de politie gooide hij het roer compleet om en zette een bloeiend assurantiekantoor op. Dat heeft hij na 35 jaar verkocht, maar Paul blijft actief. 

"Nadat er op oudejaarsnacht vuurwerk in mijn gezicht werd gegooid, ging ik maandenlang het ziekenhuis in en uit. Ik was hulpofficier van justitie en ben wel teruggekomen, maar mijn vrouw was angstig en onze kinderen waren nog klein. Ik haalde mijn assurantiepapieren en startte Paul Friskes Assurantiën op de zolderkamer. Uiteindelijk had ik 20 man personeel en 3500 klanten. Na 35 jaar verkocht ik het bedrijf en benaderde de grotere relaties: laat het me weten als je geld over hebt, want ik zie mogelijkheden om vermogen op te bouwen bij Mogelijk." 

Risico's goed afgedekt 

"Het financieringsopties van Mogelijk ken ik door en door. Het is duidelijk: heb je kapitaal opgebouwd, dan kun je daarmee de zakelijke hypotheek van een ondernemer financieren en krijg je het vastgoed als onderpand. Als de ondernemer de schuld eerder inlost, komt je geld terug en daarmee kun je een volgende ondernemer financieren. Met mijn achtergrond in verzekeringen zie ik het grote belang van de secundaire opstalverzekering. Stel dat de ondernemer zijn premie niet betaald heeft, dan is het pand toch verzekerd doordat Mogelijk een secundaire opstalverzekering heeft geregeld. Alles is rondom dichtgetimmerd, dat vind ik sterk." 

"Behalve dat ik zelf beleg bij Mogelijk, help ik mijn klanten die op zoek zijn naar een vastgoedfinanciering. Mogelijk werkt snel en vakkundig waardoor trajecten soepel verlopen. De kracht van Mogelijk is dat ze een groot netwerk hebben aan investeerders en beleggers en ze doen altijd net even meer dan je verwacht." 

Sociaal betrokken 

"Inmiddels ben ik 73 jaar, ik geniet van het leven en blijf actief: als voorzitter van inloophuis Debora voor kankerpatiënten en begeleider op de boot van de Zonnebloem. Op het crematorium reik ik asbussen uit of help nabestaanden met uitstrooien. Dat is heel serieus en emotioneel werk, daarom zit ik als tegenhanger in een André Hazes-koor. In zwarte Hazes-outfit compleet met hoedje, zonnebril en gouden ketting treden we regelmatig op. Binnen mijn netwerk haal ik makkelijk geld op voor goede doelen. Ook Mogelijk is sociaal maatschappelijk betrokken en ik doe nooit tevergeefs een beroep op hen. We hebben een meer dan goede band opgebouwd."