Fonds 10 is nu geopend voor inschrijving. Kom naar een van onze kennissessies of lees meer over fondsbeleggen
Direct contact

Neem gerust contact met ons op, wij staan met plezier voor u klaar.

Algemeen
0346 – 250 171
Fondsbeleggen
0346 – 264 664
Boekhouding
0346 – 796 154

"Mogelijk financiert vastgoed dusdanig dat je je nergens druk over hoeft te maken"

Vakantie in eigen land is populair. Jeannette Rietveld verwacht dat de komende jaren heel veel mensen in eigen land op vakantie blijven gaan. Daarom kocht zij een vakantiewoning voor de verhuur op een vijfsterrenbungalowpark in Noord-Brabant, compleet met faciliteiten als een zwembad en tennisbanen. “Via een kennis kwam ik bij Mogelijk terecht. Ik had nooit verwacht dat dit zo verschrikkelijk snel zou gaan: binnen drie dagen was de financiering geregeld.”

“Bij Mogelijk staat het bieden van service en gemak centraal. Daarbij volgen we het tempo van de klant. We zijn ons bewust van de noodzaak om snel te schakelen. Immer, soms is het voorlopige koopcontract al getekend en is het essentieel dat de financiering snel rondkomt. Het regelen van een vastgoedfinanciering binnen een week is bij ons geen uitzondering. Ik vind het geweldig om onze aanvragers daarover zo enthousiast te zien. Zij kunnen met de juiste financiering verder met hun plannen en dat geeft een zekere mate van rust. Het geeft mij voldoening dat we daar een rol in kunnen vervullen”, vertelt Miranda Landkroon-Wiegmans. Zij is accountmanager bij Mogelijk.

Interesse in doelen ondernemer

“Mogelijk biedt een compleet pakket, je hoeft je zelf nergens druk over te maken. Het proces verliep heel prettig en ze hielden mij netjes op de hoogte. Ik vind het leuk dat ze luisteren naar je ondernemersverhaal en dat ze interesse hebben in je doelen”, vervolgt Jeannette.

Het maximale uit je ondernemerschap halen

Drie jaar geleden startte ik een webshop met accessoires en kleding voor vrouwen en kinderen. Dat liep zo goed dat ik een leuk winkelpandje huurde dat in september 2019 opende. Toen corona uitbrak, wilde ik blijven ondernemen. Als kind heb ik geleerd om boeketten te maken; zo ontstond het idee van een bloemen drive-in. Op de vakantieparken in de omgeving ben ik gaan vragen of ik daar mocht beginnen. Dat sloeg zo goed aan dat ik de tussenmuur van mijn winkeltje heb uitgebroken om daar een bloemenwinkel te starten. Zolang de winkel dicht is, lever ik bloemen aan huis die online besteld worden. Als je ondernemer bent, moet je er het maximale uithalen.”