Fonds 10 is nu geopend voor inschrijving. Kom naar een van onze kennissessies of lees meer over fondsbeleggen
Direct contact

Neem gerust contact met ons op, wij staan met plezier voor u klaar.

Algemeen
0346 – 250 171
Fondsbeleggen
0346 – 264 664
Boekhouding
0346 – 796 154

Mogelijk biedt investeerders zekerheid in tijden van onzekerheid

“Inflatie, krapte op de arbeidsmarkt, stijgende rentes en stijgende energieprijzen. Er gebeurt nogal wat op economisch vlak. In deze mix van onzekerheden, is het heel mooi dat wij investeerders veel zekerheid kunnen bieden”, aldus Folkert Eggink, algemeen directeur van Mogelijk. “Zekerheid bieden vinden we essentieel. We zijn ten slotte ontstaan in de onzekere tijden van de laatste financiële crisis”

“Het is niet meer dan logisch dat investeerders nu meer dan ooit zoeken naar zekerheid. Beurzen laten een langzaam dalende trend zien wat kan duiden op een groeiende onzekerheid. De behoefte aan stabiliteit en zekerheid zien wij terug in een groeiende belangstelling van beleggers en investeerders bij Mogelijk. Wij bieden een zeer conservatieve beleggingsoptie. Investeren in zakelijke hypotheken met het vastgoed als onderpand en een forse eigen inbreng van de debiteur biedt veel zekerheid. Onze nieuwste investeringsoptie is het Zakelijke Hypotheken Fonds, dit is de meest behoudende vorm van investeren bij Mogelijk. Niet voor niets komen wij juist in deze tijd met de introductie van dit fonds. Het biedt investeerders gemak en comfort met natuurlijk de zekerheid van het eerste recht van hypotheek”, vervolgt Folkert.

Investeren in vaste contracten met vaste rentes

“Met een looptijd van 3 jaar is het een mooie horizon om te kijken hoe de ontwikkelingen gaan. Het is niet te lang en niet te kort”, meent Folkert. In het Mogelijk Zakelijke Hypotheken Fonds leggen beleggers geld in waarmee meerdere zakelijke hypotheken aan ondernemers in Nederland worden verstrekt. Het fonds heeft het eerste recht van hypotheek. Voor beleggers die zoeken naar spreiding, gemak en een stabiel rendement, is het fonds heel geschikt. Fondsbeleggen kan, zonder instapkosten, vanaf € 100.000,- . Het geprognoticeerde rendement, vanaf 4,5% per jaar, begint direct de eerste maand te renderen. “We verwachten een hoger rendement. Als dit gerealiseerd wordt, betalen we dit aan het einde van de looptijd in één keer uit. Het mooie aan investeren in dit fonds is dat je investeert in contracten met vaste rentes en hypothecaire zekerheid. Ten opzichte van de meeste andere vormen van beleggen is dit uitermate voorspelbaar en dat biedt rust, wat juist nu prettig is.”

Investeren bij Mogelijk betekent dat je ondernemers verder helpt

Folkert: “Naast de zekerheden die ons product biedt, staan we heel dichtbij investeerders en ondernemers. Onze collega’s zijn direct benaderbaar, wij zijn gevestigd in één pand in Breukelen. De lijnen zijn kort. Of het nu gaat om het eerste contact of specifieke vragen over de maandelijkse rente en aflossing: bij vragen krijg je altijd iemand te spreken die een oplossing kan zoeken. En, wat investeren bij Mogelijk ook met zich meebrengt, is dat je direct een ondernemer verder helpt met het verder ondernemen. Ondernemers doen graag zaken met ons omdat ze snel toegang kunnen krijgen tot kapitaal. Bovendien hebben wij begrip voor ondernemerschap. De meeste van onze investeerders zijn zelf ondernemer of geweest, ze herkennen de waarde en beweegredenen van ondernemers maar al te goed. Draag je ondernemend Nederland een warm hart toe, dan ben je als investeerder bij Mogelijk aan het goede adres.”

Meer weten over investeren in het Mogelijk Zakelijke Hypotheken Fonds? Kom naar onze kennissessie op 17 mei.

Aanmelden