Fonds 10 is nu geopend voor inschrijving. Kom naar een van onze kennissessies of lees meer over fondsbeleggen
Direct contact

Neem gerust contact met ons op, wij staan met plezier voor u klaar.

Algemeen
0346 – 250 171
Fondsbeleggen
0346 – 264 664
Boekhouding
0346 – 796 154

Investeerders maken kennis met Mogelijk Vastgoedfinancieringen in Breda

Investeren met veel zekerheid, een aantrekkelijk rendement zonder gedoe. Dat klinkt bijna te mooi om waar te zijn. “Dat snappen we maar al te goed. Investeerders die met ons kennismaken, zijn altijd op zoek naar het addertje onder het gras dat er niet is. We leggen ons model graag uit zo ook tijdens onze kennissessie van 4 april 2019 in Breda”, aldus Pablo de Loor één van de oprichters van Mogelijk Vastgoedfinancieringen.

De opkomst was ongekend hoog. Zo’n 60 potentiële investeerders kwamen naar het landgoed in Breda om te luisteren en vragen te stellen. De kennissessie geeft een inkijkje in de werking van het model van Mogelijk. De top 3 aan vragen die beantwoord zijn:

1. Wat is bankvrij vastgoedfinancieren?

Bankvrij vastgoed financieren is een alternatieve financieringsvorm. Het vastgoed van een ondernemer wordt gefinancierd door een private investeerder in plaats van door een bank. Mogelijk brengt investeerders en ondernemers samen en zorgt dat de zakelijke hypotheek tot stand komt en verzorgt de leningadministratie. De hypotheekakte passeert bij de notaris en de ondernemer betaalt rente en aflossing aan de investeerder.

2. Wat zijn de zekerheden voor de investeerder?

De zekerheden die het model van Mogelijk biedt aan investeerders zijn:

  • het eerste recht van hypotheek staat 1 op 1 op naam van de investeerder
  • de debiteur tekent in privé mee
  • de debiteur brengt zelf geld in
  • overname debiteurenrisico door Mogelijk
  • secundaire opstalverzekering door Mogelijk

3. Hoe kan de investeerder zijn geld weer liquide maken?

Voor investeerders zijn de rechten en plichten van de lening- en hypotheekakte overdraagbaar. Op het moment dat de investeerder de uitgeleende gelden weer liquide wil maken, dan kan hij of zij de akte cederen aan een opvolgende financier.

Betrokkenheid is groot

“Het is fijn om het model van Mogelijk toe te lichten. Helemaal mooi vind ik het dat investeerders van het eerste uur ook aanwezig waren om uitleg te geven en vragen te beantwoorden. Het is fantastisch te ervaren dat de betrokkenheid groot is, investeerders zijn enthousiast.”